שאלות על תאילנד

שאלות על תאילנד

אנחנו נוסעים ביולי לטיול של חודש בצפון תאילנד ובאיים. מישהו יודע מה המזג אוויר שם עכשיו ואם הגשמים נוראיים שם עכשיו? יש למישהו המלצות מיוחדות? תודה

jeshu

New member
ממליץ לברר טוב טוב איך העונה שם לאו דווקא לברר כאן ואם צריך אז לבוא עם מעילי גשם.

sitvaniyot

New member
בקיצור, גם צפון וגם דרום

אז צר לי לאכזב אתכם. העונה היבשה היא בערך החורף שלנו. ינואר -מרץ אפריל. אבל גם בעונה זו יש מעט גשם. שיא החום הוא מרץ אפריל מאי, בצפון בכל זאת נעים יותר. באוגוסט צפו ל 200 מ"מ גשם. בערך חצי ממה שיורדבארץ בחורף שלם שחון, אבל בתאילנד תקבלו את כל המנה בחודש. ובקשר למעילי גשם, תוכלו לקנות שם שכמיות מתקפלות. יותר נוח ממעיל גשם, כי גם התרמיל נכנס מתחתן.

הייתי בתאילנד לפני שנתיים בדיוק באותה תקופה

היה חם בצורה מטורפת אבל כל יום(כמעט) בערך בשעה 16:00 התחילו המונסונים, שזה גשם מטורף שבא משום מקום. אבל אחרי שהמונסון נגמר(בערך חצי שעה לעיתים רחוקות יותר) החום והשלווה חוזרים. תאילנד מדהימה! אני בטוחה שתהנו...

תודה רבה ועוד שאלה

המונסונים אופיינים רק לאיים או שאנחנו יכולים להתקל בהם גם בצפון תאילנד? והגשם מתלווה בקור?

המממ...

ככה- נתקלנו במונסונים באיים ובצורה רצינית בצפון תאילנד(היו שם שטפונות מטורפים בגלל כל הגשם ומצאנו את עצמנו שוחים ברחובות- זה היה הזוי אבל אני לא מאמינה שזה יקרה שוב פעם...) משום מה בבנקוק היו פחות פעמים מונסונים- זאת אומרת היינו בבנקוק כמה פעמים בתור תחנת מעבר בדרך לאיים או בדרך לצפון או כמה יממים לפני החזרה הביתה ולא תמיד היו שם מונסונים. בבנקוק חם במיוחד(חם בטירוף!!!) ובוא נגיד שהריח גם לא משהו אבל כיף חיים!

אוקי... ו....

איזה נעליים מומלץ לקחת לטיול פשוט של שבועיים בצפון ושבועיים באיים? יש צורך להצטייד בנעליים בתקופה כזאת?קרוקס,שורש? מה אתם ממליצים...?

נעליים...

סנדלי שורש אפשר- אבל ממש לא צריך לקנות לפני כי אפשר לקנות הכל וממש בזול בקוואסן ביום הראשון או השני כשאתם נוחתים בבנקוק. לא צריך נעלים סגורות כי ממש חם שם ואפשר להסתובב שם עם סנדלים בכל מקום...

למעלה