שאלות על תאילנד.

Meitavi

New member
שאלות על תאילנד.

אני וחברתי מתכוונות לטוס לתאילנד למשך 3 שבועות.

1.איזה כרטיסים זולים אתם ממליצים לי לקנות אותם? אני מעדיפה כרטיסים טיסה ישירה ולא תחנות.
2.מעולם לא הייתי בתאילנד, אז יש לכם המלצות טובות על מקומות, בילויים, מסעדות, חנויות כייפים, מגניבים ויפים בתאילנד?
וגם בתי מלונות או אכסניות נחמדות ונוחות במחירים מוזלים?

Meitavi

New member
אגב, אני יודעת שמזג אוויר שם מאוד חם.

אבל שמעתי שבחודש דצמבר-ינואר יהיה קצת פחות חם.
אם לא יהיה צורך להביא בגדים קצת חמים, למשל חולצות עם שרוליים ארוכים(בד דק, רגיל), לא יהיה קר בלילות?

T o m c o

Member
מנהל
אענה על הכל... 1. טיסה ישירה מישראל - יש רק עם אל-על, שאר החברות שטסות לתאילנד, עושות עצירת ביניים אחת (לפחות) בדרך.
כלפי מחיר הטיסות - אלעל - כמובן, יקרה מכל השאר, ופחות איכותית מטיסות אחרות שעושות עצירת ביניים בדרך, כרטיס של אל-על נע בין 1200 ל 1400 דולר - לרוב. לעומת זאת כרטיס של חברה זרה (עם עצירת ביניים בדרך) נע בין 700 ל 1000 דולרים.

2. כלפי מקומות להיות בהם, ממליץ לחפש ולקרוא קצת יותר בפורום, יש המון מידע מפוזר על גבי דפי הפורום, לגבי להמליץ על מקומות ספציפיים ומלונות ספציפיים, צריך מעט יותר פרטים, להבין ממך מה אתן רוצות, איפה אתן רוצות לטייל, מה לראות, מה מחפשות, יותר בטן-גב או יותר טיולים ונופים, חופים, יערות, ערים, וכו'....

3. בדצמבר-ינואר יחסית נעים, כלפי בגדים ארוכים/חמים, בטח לא צריך, זה שיותר נעים לא אומר שקר, הטמפרטורה עדיין מעל ה-30 מעלות צליוס.
קר זה לא! נעים יותר מהחודשים אפריל ומאי, זה כן. מכנסיים ארוכים הייתי לוקח, חולצות ארוכות ממש לא, במקרה הגרוע ביותר, אם צריך קונים אחת...

prizman

New member
בדצמבר ינואר עשויים להיות כמה

ערבים קרירים בצפון, לפחות למי שרגיש לזה.
לא ברמה של ביגוד חם אבל כן ארוך.
גילוי נאות, אני מעולם לא הזדקקתי.

Meitavi

New member
יותר פרטים..

אנו לא מצפות למלונות או אכסניות גדולות שיהיו "מפוארות" וכו', עיקר שיש נוחיות, מיקום שינה עם מקלחת ומיזוג במחירים מוזלים.

אנו רוצות לטייל במקומות יפים עם אווירה נעימה וכייפוית, חופי ים עם איים שיש בהם ים נקי ושקןף, צלילה. נופים, להכיר יותר את תרבות של תאילנד, בתים, חנויות עם מזכרות, בגדים כמו שוק, גם טיולים ביערות וערים, מסיבות כמו דיסקוטקים, פאבים. מסעדות איכותיות שאפשר לאכול ולא לאכול את בע"ח כמו מקקים ועוד, אגב ששמעתי שיש כמה מסעדות ישראליות בתאילנד, אשמח לקבל פרטים שלהם ואיפה מיקומים שלהם.
וגם המלצות על מקומות שאסור לנו לפספס אותן וכדאי לבקר בהן.

סליחה על שגיאות בכתיב.
אני כותבת דרך בפלאפון שלי.

למעלה