שאלות על שיפוץ בית

שאלות על שיפוץ בית

. אריחים אנחנו רוצים אריחים מצויירים לרצפה כמו של גלוסקא. אמרו לנו שיש חברה אחרת שמוכרת אריחים כאלו (במושב?) במחיר ואיכות טובים יותר. מישהו מכיר? 2. זכוכיות האם מישהו מכיר מסגר שעושה זכוכיות עם דוגמא - כמו שהיה נהוג פעם בחלונות ("זכוכיות כפור"). 3. מטבחי אניס - האם למישהו יש ניסיון עבודה איתם? 4. היכן קונים רצפות פרקט בזול באיכות טובה? 5.. היכן מומלץ לקנות קרמיקות וכלי סניטציה? תודה מראש לכל מי שעונה

gevayu

New member
לגבי שאלת האריחים המצויירים

אולי הכוונה ל"מומחה" ממושב מזור? חפשו באינטרנט. שימו לב שמדובר באריחי שומשום. יפים יפים אבל עם בעיות הספיגה של אריחי שומשום.

תודה רבה - ושאלה

האם אצל גלוסקא זה לא אריחי שומשום? ומה היא בעיית הספיגה של אריחי השומשום? תודה

gevayu

New member
אני לא מכיר את גלוסקא. לגבי השומשום,

הוא ידוע כחומר לא דחוס מספיק ולכן גם סופג. דברים שנשפכים על האריח, גם אם ינוקו מיד, עלולים להיספג ולהישאר ככתם. אני יודע שיש סילר וכל מיני דברים אבל הבנתי שבנוגע לשומשום זה לא ממש יעיל עד הסוף. בקשי שהמומחה או הגלוסקא יפנו אותך לאנשים שממש גרים בבית שומשום. כמו כל דבר בבניה, על כל חוויה שלילית עם שומשום יש גם כמה חיוביות, ואת ההחלטות "הבונה הקטן" צריך לקבל בעצמו.

אריחים מצויירים

אנחנו קנינו בסטודיו של מוניקה קובץ' מעצמון. זה אמנם בצפון אבל יש לה אתר אינטרנט שאפשר לקנות בו און-ליין. היא עושה יופי של דברים.

איריסג

New member
אנחנו לקוחות מרוצים של גלוסקא

והאמת? במחיר שהוא לוקח לאריח - מקסימום אחד לכמה שנים מחליפים... בעיקר אם אתם מתכוונים רק לשבץ כמה שטיחים של אריחים מצויירים בתוך ריצוף רגיל. אנחנו שיבצנו אריחים של גלוסקא בתוך פרקט ועשינו ריצוף חוץ שלו. יצא מאד יפה (אני רק צריכה לעשות כבר סוף סוף את הסילר הזה... לא מוצאת זמן) בכל מקרה - חברות נוספות שעושות אריחים מצויירים הן המומחה, מרצפות רחובות ואפשר גם למצוא אצל רוחמה שרון ובאלוני. פערי המחירים ענקיים (רוחמה שרון - 70 ש"ח לאריח. אלוני 120 או 150 ש"ח לאריח והם טוענים שזה שיטה אחרת מגלוסקא ולכן ההבדל במחיר.) לגבי הפרקט והכלים הסניטרים - אנחנו ריכזנו את כל הקניות של הדברים האלה (פרקט, דק, קרמיקה, כלים סניטרים) ב"נגב קרמיקה" ואני מודה לאל שזה מה שעשיתי. אולי המחירים שלהם לא הכי הכי זולים בשוק - אבל השירות היה ללא דופי, המגוון ענק (ומכאן שאפשר לצמצם הוצאות אם לוקחים דברים לא יקרים) והריכוז של כל הקנייה במקום אחד הביא לי הנחות די יפות.

ש ג ה

New member
יש את אור באבן - כמו קלוסקא

והבנתי שאולי יותר איכותי...זה לא סומסום - פשוט יציקת בטון (יפיפייה) אני גם התלבטתי ובגלל הרגשיות של הריצוף הזה החלטתי ללכת על גרניט פורצלן ולצייר על האריחים (שטיח פה ושם..) אני הגעתי אל הדס רז מטבעון, לטעמי מאוד מוצלח ומצרפת תמונה
אני חושבת שזה די יקר (2 שטיחים 1900 שקל, 66X66 והשני 45X45) אם אין ילדים או אם הקטנים לא רעים בעינכם, הייתי רצה על הרצוף של קלוסקא או אור באבן

דורית511

New member
תשובה לצירצופית

כמו אירסג גם אנחנו ריכזנו את הקנייה בנגב קרמיקה וקיבלנו הנחה יפה. לגבי האריחים המצויירים, עשינו בירורים ובסופו של דבר גם את זה קנינו בנגב. הם באמת לא הכי זולים אבל בסופו של דבר הפערים לא היו כאלה משמעותיים. לגבי זכוכיות עם דוגמא, תנסי לפנות ליהודה מייזל. יש לו מסגריה אומנותית בחולון. אני די בטוחה שהוא יוכל לעזור לך. בהצלחה.

למעלה