שאלות על ראב-4

פאצינו

New member
שאלות על ראב-4

לכל בעלי הראב 4 (בעבר ובהווה) אשמח לקבל נתונים על ראב 4 מבחינת: אמינות, עלויות טיפולים וצריכת דלק. (שנתונים 97-99 קצר, אוטו'). בנוסף שאלות נוספות: מה כדאי לבדוק בקנייה,על מה לשים לב,היכן יש מבחן דרכים לטיוטה,האם בגלל שההנעה 4*4 קבועה הוא צורך יותר דלק? בתודה מראש שבת שלום! שרון

פאצינו

New member
למה לא? זה אמור להיות גיפ ראשון שלי

ואני רוצה גיפ קצר שיתן לי גם את הנוחות של נסיעה בעיר,מהירות זריזות וכ'ו, היום אני נוהג במאזדה 929 מודל 2000 וקצת קשה לעבור מרכב כזה לגיפ. הראב שאני רוצה הוא שנת 98-00,אם יש המלצות אחרות,אני מוכן לשמוע וללמוד! תודה....

לך על ג'יפ שיש לו גם 4X4 וגם הילוך

כוח ,גם אפשרויות למיגונים,הגבהות צמיגים ושיפורי שטח לראב 4 אין יכולות שטח אולי רק יכולות שבילים סלולים. אם אתה רוצה ג'יפ זה לא הרכב המתאים אם אתה רוצה רכב פרטי מעט גבוה עם 4X4 ללא יכולות שטח לך על ראב 4 או על טריוס

פאצינו

New member
אני מחפש רכב פרטי עם יכולות טובות

גם בשטח וגם בכביש,שיהיה נוח ,עם צריכת דלק לא גבוהה. מה צריכת הדלק של הראב ??

במבי15

New member
הבנתי...

אתה רוצה רכב "שטח" רק בישבל הפוזה.... עם ככה אז עדיף ת'סיי אר ווי ויש לו גם סאן-רוף ענקקק חצי גג!! והוא בא עם מגנז' אורגינל!! והידית הילוכים שלו <אוטומט> בצד כזאת כמו ברכבים אמריקיים... והפתיחות שלו גם ממש לא רעות <במנוע 2000> אוקצור רכב צפנני ממוצע... עופר

פאצינו

New member
את האמת התחלתי לחשוב בכיוון של

פאג'רו קצר,בנזין 98-99 הבנתי שהם לא יקרים.

פאצינו

New member
אם פאג'רו 98 עולה 91,000 וראב 98

עולה 88,000, אין בכלל מה לחשוב מה לקנות,לא ???

במבי15

New member
אז שוט עם זה...

אבל העלויות של הפג'רו הרבה יותר גדולו מיזו של הראב4 או הויטרה... אין מקום להשוואה ביכלל פג'רו הוא רכב שטח והראב4 רכב כבישביל...

למעלה