שאלות על קרטון...

שאלות על קרטון...

קיבלתי ממקום עבודתי 3 לוחות קרטון גדולים (1.5X1.5). יש רעיון מה לעשות איתם? האם כדאי לעשות מהם תמונות כמו על דיקט? חשבתי על לוח לתלית יצירות הילדה... יש רעיון עבורי בבקשה ? כיצד נוכל בתי ואני לקשטו ביחד ?

psa

New member
היי הילה בסגול ../images/Emo140.gif

אם לא משיבים לך מיד זה כתוצאה מכמה סיבות-
בשעות כאלה רוב האנשים בעבודה.
החברים שלא בעבודה ,לא מחוברים.
החברים כמוני ,שברגע זה משוטטת ,במקרה :O),פשוט אינה יודעת את התשובה. על כן המתיני לסבלנות ובטוח תקבלי יותר מרעיון אחד -אגב, גם אני
. ברכות

הקפצתי כדי שזה לא ילך לאיבוד...

מכירה את כל הסיבות שפרטת תודה :)) ואגב... לא הבנתי למה התכוונת שכתבת "אגב, גם אני"

dona flor

New member
היי הילה

יש כמה לי רעיונות 1.לחתוך לוח אחד לריבועים ולהשתמש בהם כמו בסיס לתמונות במקום עץ ואז לעבוד עליהם בכל מיני טכניקות ראיתי היום רעיון נחמד של שילוב של מפיות צבע טוליפ וחולמודבק מסביב 2. לחתוך לפי צורות ולבנות מהם מובייל ואותם לצבוע או להדביק עליהם סול או חרוזים או כל דבר אחר צבעוני ושמח 3. כמובן לוח מודעות ושלטים לבית דלת כניסה, שרותים וכו"ל זה בינתיים אם יבוא לי עוד אני אגיד לך בהצלחה!

lilachh

New member
הי הילה ../images/Emo187.gif

זה תלוי מה עובי הקרטון...אם זה קרטון קשיח אפשר לעשות חוץ מהדברים הנפלאים שדונה הציעה גם קופסאות כמו קופסא לעטים לדוגמה... אפשר להשתמש בזה כבסיס לתמונה שמציירים או מדביקים רק צריך לקחת בחשבון שמכל החומרים המשטח עלול לקבל קימורים. בהצלחה

מה עשיתי בסוף עם הקרטון ?

שני דברים. את הקרטון הקטן יותר עשינו ממנו עבודה מאוד יפה. מעין ואני יצרנו תמונה של שמים ודשא ופרחים ועץ ובית מחול צבעוני. היא בת ארבע כך שעזרתי לה קצת עם המריחה של הדבק. ואת הקרטון הענקי (1.5X1.5) תליתי לה על הקיר ונתתי לה יד חופשית לצייר בגואש ולהדביק. ההנאה היתה מושלמת !

למעלה