שאלות על קרוליינה

שאלות על קרוליינה

לא הבנתי אם הקבוצה כבר בפלייאוף? ויש כאן עוד מישהו שאוהד קרוליינה? נראה לי כולם כאן עתיקים עוד לפני שנוסדו קרוליינה.

stan123

New member
המצב של קרולינה ../images/Emo58.gif

היי, קרולינה אינה הבטיחה את מקומה בפליאוף, היא גם רק שנייה בבית אחרי שודדי-הים (זה נשמע ממש רע!). מי תסיים ראשונה בבית? לבאקאנירס נשאר - משחק קשה בניו-אינגלנד ובבית שתי קבוצות חלשות יחסית אטלנטה וניו-אורלינס. הערכה שלי - שני נצחונות ותסיים עם 11-5 לקרולינה, שהפסידה בבית 20-10 לבאקאנירס, נשאר משחק בניו אורלינס, בבית מול דאלאס ומול אטלנטה בחוץ (דומה מאוד לבאקאנירס, שני משחקים קלים ואחד קשה). אם הם מנחצים את דאלאס בבית ובאקס מפסידים לקבוצה של קראפט, קרולינה עולים ראשונים מהבית. הערכה שלי ששתי הקבוצות ינצחו 2 ויפסידו 1, ולכן שתיהן תסיימנה עם 11-5 כשבאקס בראשות הבית. מצב הווילד קארד בשביל קרולינה - כרגע נראה שהן מתמודדות עם דאלאס והוויקינס. לוויקינגס נשארו משחקים קשים - פיטס, בולטימור ושיקגו. לדאלאס - נשאר חוץ מקרולינה את הרד-סקינס והראמס. 2 משחקים קלים יחסית. סה"כ - המאבק הישיר בין דאלאס לבין קרולינה ב-24 בדצמבר כנראה יקבע את הכרטיס לווילד קארד כי כל הפסד משמעותי וניצחון מעשית יבטיח לפחות וולד-קארד. הערכה שלי - קרולינה בין שתי הווילד-קארדיות. אני בוודאי מעדיף את הפנתרים על כל הקבוצות הרשומות מעלה, למרות שדאלאס עשו עבודת קודש שנצחו את הצ'יפס.

שכחת את ה-GIANTS

כבר הכתרת אותם בראש ה-NFC EAST. להם יש שניים קשים ואחד קל (יחסית. לכחולים אין משחקים קלים). שבת הקרובה, KC, זה משחק אדיר לשתי הקבוצות. אין לדעת איך זה ייגמר. אחר כך יש שני משחקי חוץ- וושינגטון ואוקלנד. הראשון הוא קשה כי תיאורטית גם וושינגטון עוד בתמונה. בקיצור, ייתכן מצב שדאלאס לוקחים את ראש הבית ואילו ה-GIANTS נאבקים על הכרטיס.

stan123

New member
צודק אבל

אם KC מנצחים את הענקים, פיטס בצרות ולכן אני לוקח בחשבון שיש עוד צדק בעולם ו KC מפסידים. מה אתה אומר? הווילד-קארדיות הן ג'קסוניוול ו: 1) KC 2) SD 3) פיטס?

למעלה