המצב של קרולינה ../images/Emo58.gif
היי, קרולינה אינה הבטיחה את מקומה בפליאוף, היא גם רק שנייה בבית אחרי שודדי-הים (זה נשמע ממש רע!). מי תסיים ראשונה בבית? לבאקאנירס נשאר - משחק קשה בניו-אינגלנד ובבית שתי קבוצות חלשות יחסית אטלנטה וניו-אורלינס. הערכה שלי - שני נצחונות ותסיים עם 11-5 לקרולינה, שהפסידה בבית 20-10 לבאקאנירס, נשאר משחק בניו אורלינס, בבית מול דאלאס ומול אטלנטה בחוץ (דומה מאוד לבאקאנירס, שני משחקים קלים ואחד קשה). אם הם מנחצים את דאלאס בבית ובאקס מפסידים לקבוצה של קראפט, קרולינה עולים ראשונים מהבית. הערכה שלי ששתי הקבוצות ינצחו 2 ויפסידו 1, ולכן שתיהן תסיימנה עם 11-5 כשבאקס בראשות הבית. מצב הווילד קארד בשביל קרולינה - כרגע נראה שהן מתמודדות עם דאלאס והוויקינס. לוויקינגס נשארו משחקים קשים - פיטס, בולטימור ושיקגו. לדאלאס - נשאר חוץ מקרולינה את הרד-סקינס והראמס. 2 משחקים קלים יחסית. סה"כ - המאבק הישיר בין דאלאס לבין קרולינה ב-24 בדצמבר כנראה יקבע את הכרטיס לווילד קארד כי כל הפסד משמעותי וניצחון מעשית יבטיח לפחות וולד-קארד. הערכה שלי - קרולינה בין שתי הווילד-קארדיות. אני בוודאי מעדיף את הפנתרים על כל הקבוצות הרשומות מעלה, למרות שדאלאס עשו עבודת קודש שנצחו את הצ'יפס.