שאלות על קטורת?

• פותח הנושא DNDr
  • פורסם בתאריך

DNDr

New member
שאלות על קטורת?

יש לי כמה שאלות על קטורת. 1. קניתי nag champa ומאוד אהבתי אבל ורציתי לדעת איפה באיזור המרכז אפשר למצוא בזול? 2. על איזה עוד קטורות איכותיות אתם ממליצים חוץ מ-nag champa? ואיפה קונים? 3. ראיתי של-nag champa יש כמה סוגים. אני אישית קניתי את האריזה הכחולה. על איזה סוג אתם ממליצים מהם? תודה,

לגבי קטורות בזול, המקום אבל המקום

הכי זול בכל הרדיוס של איזור המרכז מנסיון שלי שאני מניחה שעדיין תקף הוא בשוק הפשפשים. יש שם חנויות של כל מיני שטויות שמביאים מהודו וניתן לרכוש חבילה של nag champa שהיא אריזה של 12 חבילות רגילות במחיר ממש זול. חוץ מזה יש חנויות מסוימות של הכל בדולר שמוכרות גם את הקטורת הזו וקטורות פופולריות אחרות במחיר מצחיק. אם אתה אוהב סוג מסוים של קטורת תקנה אריזה גדולה אפילו לחלוק עם חברים יוצא הרבה יותר זול. מנסיון המקומות היקרים יותר הם דווקא חנויות המיסטיקה, מי שצורך מוצרים אנרגטיים לומד לרכוש אותם במקומות חסרי כותרת זה מוזיל את המוצר. כנ"ל לגבי קריסטלים תמיד חנות סיטונאית או מקום שמכינים בו תכשיטים ויש בו גם קריסטלים יהיה יותר זול מחנות מיסטיקה. טארות אפשר לקנות בחנויות שונות וכן הלאה. לגבי הריחות זה עניין של העדפה אז העזרה שלי בינתיים מתרכזת בנושאי המחיר.

DNDr

New member
תודה על ההסבר המפורט ../images/Emo13.gif

שוק הפשפשים רחוק לי קצת. אני אשמח לשמוע על עוד מקומות אם מישהו מכיר באזור המרכז.

למעלה