שאלות על קורס .net

ycw166

New member
שאלות על קורס .net

אני בוגר טרי של המחלקה למדעי המחשב, אונ' ב"ג, ומתקשה במציאת עבודה ראשונה בתחום (מחפש 2-3 חודשים). בימים הקרובים יפתח קורס net. של סלע יוניברסיטי. זהו קורס בן 10 חודשים, 2-3 ימים בשבוע, סה"כ 310 שעות. הקורס מוסמך ע"י חברת מייקרוסופט ובסופו 3 בחינות הסמכה לקבלת תעודת mcad.net. השפה שתלומד היא C#, ועוד נושאי הקשורים ל WEB, DB ו GUI. הקורס כולל פרוייקט רשות. מחיר הקורס כ 16000 שקל. שאלותי: 1.מבחינת התוכן, האם כדאי להשקיע וללמוד net.? האם כדאי לעשות זאת במסגרת קורס כזה? האם תעודת הסמכה כזו תעזור לי במציאת עבודה מאוחר יותר? 2. אם יש כאן בוגרי סלע, מה דעתכם על המכללה? 3. להרשם? תודה. 2. חוות דעת על מכון סלע SELA UNIVESITY המכון מציע קורס

ycw166

New member
נו.. זה פורום net. , לא...?

אין לאף אחד דעה בעניין...?

yuval k

New member
נו... זה פורום net., לא צ'אט net.

אפשר לחכות לתשובה יותר מ-35 דקות, ואין צורך להקפיץ. תודה

סומבודי

New member
לדעתי:

כדאי וחיוני בהחלט. לא הייתי משלם על זה שקל. כמתכנת, אתה אמור להיות מסוגל ללמוד דברים כאלה בכוחות עצמך. בחר פרוייקט שמשלב את הנושאים שהזכרת, ובנה אותו. אם תעשה זאת, תוכל לבוא אחר כך להעביר בעצמך את הקורס בסלע.. רצוי כמובן, אם תמצא ספונסר לפרוייקט.

ycw166

New member
אתה יכול בבקשה להמליץ

איך כדאי להתחיל ללמוד את זה באופן עצמאי? איזו תכנה צריך להתקין..? ספרות מומלצת..?

סומבודי

New member
....

השלב בחשוב ביותר הוא בחירת הפרוייקט. הגדר לעצמך מהו המוצר הסופי שאתה מעוניין לפתח, ומהם רכיביו. ללא תמריץ למוצר מוגדר, אתה תבזבז את זמנך על כלום. ניבצות בפניך שתי אופציות עיקריות בבחירת פרוייקט משולב: א. מסד נתונים מרוחק, ותוכנת קליינט עם GUI שמתחברת באמצעות Web service או Remoting. ב. גישה למסד הנתונים באמצעות דפי ASP.NET שיושבים על השרת. 1. הורד והתקן את ה-IDE של C# ,WebDev, ואת SQL SERVER, גירסאות 2005 EXPRESS, כולל התיעוד: http://lab.msdn.microsoft.com/express/ 2. אינני מכיר ספרים למתחילים, אני מקוה שמשתתפים אחרים יתרמו מנסיונם. 3. התיעוד ב-MSDN טוב מאי פעם. השתמש בו.

itaym02

New member
והנה הצעה יותר רצינית

עבור לפורום משחקי מחשב - יש שם אנשים נואשים שמחפשים עזרה בפרוייקטים שלהם. זו הדרך הטובה ביותר ללמוד. כמובן ללא תשלום.

itaym02

New member
יש לי הצאה בשבילך

תן לי את ה16000 ואני אקבל אותך לעבודה אצלי למשך שנה. משכורת 1000 שקל כל חודש. כך תצא בסוף "הקורס" עם נסיון מקצועי של שנה ועם נזק של 4000 שקל בלבד.

pagis

New member
לימוד עצמי

אני בהחלט מציע ללמוד NET. ובהחלט מציע ללמוד #C אני חושב שאם סיימת מדמ"ח יש לך בהחלט את הרקע ללמוד לבד בהנחה שאתה טיפוס של ללמוד לב (יש לך תחת וזה מעניין אותך). אני הייתי מציע לך לקנות ספר למתחילים, לקרוא ולהבין, לעשות פרוייקטים קטנים, מעין תרגילים, כשכל אחד מכסה תחום מסויים בדוט נט, לפי התקדמות הלימוד שלך (ואל תשקיע יותר מכמה ימים בכל פרוייקטון כזה). אחר כך בחר לך נושא שמכסה את כלל התחומים (נגיד מערכת DB לניהול משהו עם גישה WS גם מקליינט web-י וגם windows-י, כולל אבטחה מלאה של כל הרכיבים של המערכת, סתם דוגמה) זה בהחלט יתן לך שפשוף כזה שיהפוך אותך מבוגר מדמ"ח לתוכניתן בוגר מדמ"ח (ואני בהחלט חושב שבשביל להיות תוכניתן טוב, ברמה גבוהה, אתה צריך תואר במדמ"ח או מתמטיקה, או במקרה הפחות מומלץ הנדסת תוכנה). קיצור, בהצלחה ואל תהסס לפנות לפורום בשאלות

למעלה