שאלות על צבעי-גוף

Fliskin

New member
שאלות על צבעי-גוף

שלום-שלום. אני מעוניין לצייר לעצמי להבות בצבע שחור (לפני שאני אתחיל עם צבעים אחרים) מהחלק העליון של החזה עד לאמצע-סוף הצואר. המטרה היא מסיבה. אז מצד אחד, זה צריך להיות לא-יקר, אבל מצד שני צריך להיות כזה שאפילו בתנאי הלחות המזעזים של המסיבה - זה לא ינזל לי בצורה נוראית. גם כן חשוב שהאיפור ירד בכביסה יחסית בקלות (אם כי זו חולצה שחורה תהיה מעל). בתכל'ס אני מתכוון לעשות את זה לבד, או עם חבר שהוא צייר די מוצלח. בכל מקרה, איזה סוגים של צבעי-גוף יש, ממה הם עשויים, כמה הם עולים ואיך משתמשים בהם.. כל מידע יכול לעזור לי. תודה מראש! :)

yottami

New member
תראה החומרים הם לא זולים כמו שאתה

מתאר לעצמך ...שנית אין טעם שתאפר את הגוף אם בכוונתך לשים חולצה מעל כי חבל מאד על העבודה צבע גוף יורד עם כל לחות הכי קטנה......תנסה על בסיס של מים או שמן.......לגבי השימוש יסבירו לך בחנות.בהצלחה

che55

New member
ישנם צבעי גוף בחנות של גיורא שביט

בדיזינגוף סנטר, ובחנות של ירין שחף בת"א - ברח' מאפו. זה צבע על בסיס מים - שיש להרטיב מעט את מכחול הצביעה במים ואז למרוח את הצבע על הגוף. הצבע מתייבש מהר יחסית ונמרח באופן אחיד. הוא לא יימרח לך בהזעה , אפילו במים קשה להסיר אותו, רק משהו שומני מסיר אותו כמו - שמן תינוקות או חלב פנים. הם באים בכמה מצבי צבירה הצבעים - נוזלי, מוצק , מוס. הזול ביניהם והפחות עמיד הוא הנוזלי... המוצק (קייק) עולה בערך - 40 או 50 ש"ח לקופסא עגולה קטנה - לצביעת פלג גוף עליון - מספיקה לך קופסא אחת - באחריות! השם של הצבע: "AQUA color" של KRYOLAN. אפשר לקנות פלטה של כמה צבעים ב- 200 ש"ח אם אני לא טועה, בחנות של ירין שחף בת"א (רח' מאפו 5). מקווה שעזרתי.

Fliskin

New member
תודה רבה!

סחטיין על התגובה. מפורטת ומצויינת כמו שרציתי. כשיהיו תוצאות אני אדאג לידע אותך. :) ושוב - תודה!

che55

New member
אני אשמח לראות בתמונה את התוצאה

הסופית...נשמע לי מדליק לאללה. סתם הצעה, את הלהבות תצייר על הכתף עם יציאה לחזה ויציאה לגב. זה ייראה תלת מימד בתזוזות של היד בריקוד..... אחלה רעיון!

למעלה