שאלות על עונה 7 פרק 3

iqiqiq

New member
שאלות על עונה 7 פרק 3

1.מה דעתכם על המייק אוברים? 2.למי היה את המייק אובר הכי יפה? 3.ולמי היה את המייק אובר הכי מכוער? 4.מה דעתכם על המשימה של המעליות ועל קויין לטיפה? 5.מה דעתכם על הריב הראשון של העונה, מוניק ואנצ'ל בעד מי אתם? 6.מה דעתכם על מה שמוניק עשתה למלרוז? 7.למי הייתה את התמונה הכי יפה? 8.ולמי הייתה את התמונה הכי מכוערת?\ 9.האם אתם מסכימים אם ההדחה? מוצדקת\לא מוצדקת? 10.אם הייתה לכם אפשרות את מי אתם הייתם מדיחים?ולמה?

iqiqiq

New member
מי שפספס את הפרק

http://youtube.com/watch?v=S5qkitva3oQ&feature=related http://youtube.com/watch?v=_uw0kA1N8cI&feature=related http://youtube.com/watch?v=G1VTgtSDBMI&feature=related http://youtube.com/watch?v=sErCtNw_6so&feature=related http://youtube.com/watch?v=OzOxjiaMGeI&feature=related

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif

1.מה דעתכם על המייק אוברים?איכזבו 2.למי היה את המייק אובר הכי יפה?לא היה מישהי אחת שאשכרה יכולתי להצביע עליה ולהגיד ואוו 3.ולמי היה את המייק אובר הכי מכוער?ג'יידה 4.מה דעתכם על המשימה של המעליות ועל קויין לטיפה?פסדר,איי לייק קווין לטיפה. 5.מה דעתכם על הריב הראשון של העונה, מוניק ואנצ'ל בעד מי אתם?ברור שמוניק המלכה! 6.מה דעתכם על מה שמוניק עשתה למלרוז?אממ...מה יכולה להיות דעתי?ילדה טיפשה ומשעשעת
7.למי הייתה את התמונה הכי יפה?מישל! 8.ולמי הייתה את התמונה הכי מכוערת?יוג'ינה 9.האם אתם מסכימים אם ההדחה? מוצדקת\לא מוצדקת?לא מוצדקת!!!$#%$#@ 10.אם הייתה לכם אפשרות את מי אתם הייתם מדיחים?ולמה?ג'יידה!!למה?!בואו נחשוב...יאק.

sapirush001

New member
../images/Emo3.gif

מה דעתכם על המיקאובריים-
למי היה את המייקאובר הכי יפה-לא היה משהו מיוחד אבל אולי אנצ'ל כי זה שינה אותה לטובה למי היה את המייקאובר הכי מכוער-ג'יידה מה דעתכם על המשימה ל המעיליות ושל קווין לטיפה:חח משעשעת איך מוניק נישארה בסוף בחוץ??
מה דעתכם על הריב הראשון של העונה,מוניק ואנצ'ל בעד מי אתם?-אין לי מישהו ספיציפי אבל הייתי אומרת אנצ'ל בגלל שמוניק באמת נימאסה ומגיע לה ללמוד לקח שתירגע קצת מה דעתכם על מה שמוניק עשתה למלרוז-
למי הייתה את התמונה הכי יפה-מישל למי היתתה התמונה הכי מכוערת-מייגן האם אתם מסכימים עם ההדחה-בהחלק כן אפילו שאני חושבת שם ג'יידה הייתה צריכה ללכת אם הייתה לכם אפשרות את מי הייתם מדיחים-מייגן

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

1.מה דעתכם על המייק אוברים? הם בסדר. 2.למי היה את המייק אובר הכי יפה? אנשל. 3.ולמי היה את המייק אובר הכי מכוער? ג'יידה. 4.מה דעתכם על המשימה של המעליות ועל קויין לטיפה? נחמד. 5.מה דעתכם על הריב הראשון של העונה, מוניק ואנשל? בעד מי אתם? אנשל. מוניק לעזאזל >_< 6.מה דעתכם על מה שמוניק עשתה למלרוז? כלבה XP 7.למי הייתה את התמונה הכי יפה? מלרוז. 8.ולמי הייתה את התמונה הכי מכוערת? ג'יידה. 9.האם אתם מסכימים אם ההדחה? מוצדקת\לא מוצדקת? לא. 10.אם הייתה לכם אפשרות את מי אתם הייתם מדיחים? ולמה? ג'יידה.

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif

1.מה דעתכם על המייק אוברים? רגיל, חלק אהבתי, חלק לא, הרוב בכלל לא שמים לב. 2.למי היה את המייק אובר הכי יפה? אני לא ממש זוכרת האמת, אבל אהבתי את הבלונד של מלרוז. 3.ולמי היה את המייק אובר הכי מכוער? ג'יידה. 4.מה דעתכם על המשימה של המעליות ועל קויין לטיפה? בסדר.. 5.מה דעתכם על הריב הראשון של העונה, מוניק ואנצ'ל בעד מי אתם? מוניק ביצ'
6.מה דעתכם על מה שמוניק עשתה למלרוז? ממ מה עשתה?
7.למי הייתה את התמונה הכי יפה? ממ מישל אני חושבת ומוניק גם אהבתי. 8.ולמי הייתה את התמונה הכי מכוערת? ג'יידה. 9.האם אתם מסכימים אם ההדחה? מוצדקת\לא מוצדקת? כן. 10.אם הייתה לכם אפשרות את מי אתם הייתם מדיחים?ולמה? אנשל וג'ידה.

NP16

New member
../images/Emo68.gif

1.מה דעתכם על המייק אוברים? בגדול עבודה טובה. 2.למי היה את המייק אובר הכי יפה? ברוק 3.ולמי היה את המייק אובר הכי מכוער? מייגן .כל כך לא מתאים לה בלונד.וג'יידה ברור. 4.מה דעתכם על המשימה של המעליות ועל קויין לטיפה? שקווין מלכה:) 5.מה דעתכם על הריב הראשון של העונה, מוניק ואנצ'ל בעד מי אתם?אנצ'ל. 6.מה דעתכם על מה שמוניק עשתה למלרוז?שאין לי ממש דעה על זה. 7.למי הייתה את התמונה הכי יפה? מישל ומלרוז. 8.ולמי הייתה את התמונה הכי מכוערת?יוג'יידה ומייגן. 9.האם אתם מסכימים אם ההדחה? מוצדקת\לא מוצדקת? מצד אחד כן,מצד שני ג'יידה יותר גרועה. 10. ^^^

עונה../images/Emo9.gif

1.מה דעתכם על המייק אוברים?אהבתי את הרוב 2.למי היה את המייק אובר הכי יפה?אממ... לברוק. המעבר לחום ממש מחמיא לה
3.ולמי היה את המייק אובר הכי מכוער?ג'יידה. 4.מה דעתכם על המשימה של המעליות ועל קויין לטיפה?אהבתי, רק שציפיתי שיותר בנות יפסלו ולא יספיקו להיכנס
5.מה דעתכם על הריב הראשון של העונה, מוניק ואנצ'ל בעד מי אתם?בעעע מוניק X: היא כ"כ מעצבנת! ברור שאני בעד אנצ'ל, אם הייתי שם כבר ממזמן הייתי נכנסת וסוגרת לה את הטלפון. 6.מה דעתכם על מה שמוניק עשתה למלרוז?היא אינפנטילית ברמות X: 7.למי הייתה את התמונה הכי יפה?מישל
וגם למלרוז הייתה תמונה טובה
8.ולמי הייתה את התמונה הכי מכוערת?ג'יידה S: 9.האם אתם מסכימים אם ההדחה? מוצדקת\לא מוצדקת?לא ממש. ג'יידה הייתה צריכה לעוף, הייתה את התמונה הכי גרועה. 10.אם הייתה לכם אפשרות את מי אתם הייתם מדיחים?ולמה?ג'יידה!

JoNy Boi

New member
עונה 7 העונה המושלמת ביקום../images/Emo99.gif

או שלא
1.מה דעתכם על המייק אוברים? חרא מלובן 2.למי היה את המייק אובר הכי יפה? מלרוז היה נחמד. 3.ולמי היה את המייק אובר הכי מכוער? ג'יידה, דא. מה הקטע בלהפוך אישה גברית לעוד יותר גברית..אה נכון, אגודת *ט"ט. 4.מה דעתכם על המשימה של המעליות ועל קויין לטיפה? משימה מטומטמת עם זוכה עוד יותר מטומטמת
5.מה דעתכם על הריב הראשון של העונה, מוניק ואנצ'ל בעד מי אתם? הא? מוניק? סתם פוסטמה.. 6.מה דעתכם על מה שמוניק עשתה למלרוז? כנ"ל 7.למי הייתה את התמונה הכי יפה? אנצ'ל 8.ולמי הייתה את התמונה הכי מכוערת? ג'יידה..למרות שמגאן לא הטעם שלי התמונה של מגאן הייתה דווקא תמונה חמודה ונשית.. 9.האם אתם מסכימים אם ההדחה? מוצדקת\לא מוצדקת? לא מוצדקת. 10.אם הייתה לכם אפשרות את מי אתם הייתם מדיחים?ולמה? נחשו..

אתה פשוטטט מקבללל ממניייי ../images/Emo47.gif

לקחתתת לי תמיליםםםםםםםםם מהפפפהה גם ככה לא היה לי כוח לענותתת LOLLL חוץ ממה שקשורר למגאןן שהיא שיא הזוועההה גם כןן כמו כל עונה 7 קרעעעעעתתת אותיי חעחעחעעעעעע והכותרתתת גילגללההה LLLLLOLLL גדולללל

בקשר לג'יידה...

בעיני דווקא מגניב המייקאובר שעשו לה. לדעתי מדגיש לה את התווי פנים

Yann Tiersen

New member
../images/Emo187.gif

1.מה דעתכם על המייק אוברים? מגניבים 2.למי היה את המייק אובר הכי יפה? היו הרבה יפים.. מלרוז, התאומות, ברוק, איי-ג'יי.. 3.ולמי היה את המייק אובר הכי מכוער? ג'יידה, דפנטלי. 4.מה דעתכם על המשימה של המעליות ועל קויין לטיפה? מגניבה! 5.מה דעתכם על הריב הראשון של העונה, מוניק ואנצ'ל בעד מי אתם? אנצ'ל, כמובן. 6.מה דעתכם על מה שמוניק עשתה למלרוז? מעצבנת, אבל משעשעת. 7.למי הייתה את התמונה הכי יפה? מישל
8.ולמי הייתה את התמונה הכי מכוערת?\ ג'יידה. 9.האם אתם מסכימים אם ההדחה? מוצדקת\לא מוצדקת? לאלאלאלא
10.אם הייתה לכם אפשרות את מי אתם הייתם מדיחים?ולמה? ג'יידה! ככה!

למעלה