שאלות על עוגת גקוזי

שגיגאיה

New member
שאלות על עוגת גקוזי

אני רוצה להכין לבעלי היקר עוגת גקוזי.. ראיתי כמה עועות מדהימות שנעשו ורציתי לשאול כמה שאלות אם אפשר? האם מרוקנים מעט ממרכז העוגה כדי למלא ברויאל? את הדמויות? האם מכינים רק את החלקים שמבצבצים? או את כל הגוף? אם רק חלקים? איך מניחים על העוגה? האם קודם רואיל ולחכות שיתייבש ואז מחברים או לפני? תודה.

אמית2

New member
תשובות

אני יכולה לענות על מה שאני עשיתי- - לא רוקנתי - הכנתי דופן שיושבת על העוגה. - דמויות - הכנתי רק את החלקים המבצבצים. גם ככה זה לא קל לפסל אותן, אז זה חוסך הרבה בלאגן. - אם הבצק או הפסל עדיין לחים (אפילו טיפה...) אין בעית הדבקה - טיפת מים ואי אפשר להפריד. - ובגלל שהיו שאלות על הקצף - רויאל סמיך, מוזלף דרך פיה רחבה, בצורה שיוצרת גבעות קטנות, מסביב לדמויות. יוצא אחלה! בהצלחה!

דלית 3

New member
הג'קוזי שלי

עוגה ישרה ועליה פלטה של RFM לבן. מסביב RFM חום עם CMC חתוך כמו גדר. ראש, ידיים וכפות רגליים מפוסלות ואח"כ כל השאר עם רויאל לבן מאוד מאוד סמיך עם טיפה כחול (לא מעורבב - רק 3-4 פסים) ועם צד הפוך של כפית עושים "שפכטל".

דלית 3

New member
כן. RFM חום מרודד עם מערוך טקסטורת

עץ (לא ניתן להשיג בארץ - זו עוגה שנעשתה בסדנה). הקצוות העגולים נעשו עם צד הפוך של צנטר.

שלויימה

New member
בחנויות יצירה יש מערוכים ב-4 טקסטור

טקסטורות שונות- פסים, משבצות, חלק ועוד אחד שאינני זוכרת. העלות: 12-13 שקלים (כל הארבעה) נדמה לי שיש גם בכפר השעשועים

דלית 3

New member
מכירה. זה ממש לא זה. המערוך המיוחד

הוא בעל טקסטורה הרבה יותר עדינה ולא "מתמטית".

sweetonit

New member
למה בכל העוגות עם הציצים

הם יוצאים מהצוואר

tsoff

New member
הנה השיטה של הגריעה

בשירשור, כולל כל הטעויות שלא הייתי עושה היום, אבל התהליך מתועד בתצילומים מקווה שיעזור לך. המסקנה שלי שהייתי מגביהה את הדפנות ועוטפת ולא גורעת מהעוגה, בכל זאת זאת.

למעלה