שאלות על סנטרינו

renegader

New member
שאלות על סנטרינו

יש לי מחשב נייד של HP חדש וכתוב במיפרט שלו שיש לו טכנולוגיית סנטרינו עד כמה שאני יודע זה קשור לאלחוט יש לי בייד כפתור שיש לו סימן של WiFi כשאני לוחץ עליו הנורה שלו נידלקת אבל אני לא רואה שום סימן לניסיות התחברות לרשת או משהו אחר השאלה שלי היא כזאת: מה זה הסנטרינו ולמה הוא מסוגל (בשיא התימצות אם אפשר) והאם אני צריך ליקנות כרטיס רשת אלחוטי או ראוטר(נתב)כדי להיתחבר לWiFi או מה ??? אם תפנו אותי למאמר כלשהו יהיה טוב יותר -אם אין לכם כח לענות על זה תודה :)

gadi_f

New member
--->

כשאתה לוחץ על הכפתור שיש עליו את הציור של האנטנה, ובהנחה שיש לך windows xp, אז הכרטיס הרשת האלחוטי המובנה מתחיל לעבוד ולחפש רשתות בסביבה כדי להתחבר אליהן (אני חושב שנוצר איקון ליד השעון שמודיע שהוא מחפש או שהוא מצא), אם לא, כנס להגדרות הרשת ותסתכל שם אם יש משהו בסגנון של לחפש רשתות תקשורת או להתחבר אליהן (sorry, אני לא זוכר בדיוק)

renegader

New member
ז"א אומרת שאם אני רוצה ליגלוש

באלחוטי אני צריך לילחוץ לחקות שזה יאתר גישה או חיבור כלשהו? והאם זה אומר שאני צריך ליקנות עכשיו רק נתב אלחוטי -כדי להתחבר בבית באלחוטי? מבלי לקנות כרטיס רשת חדש?

cheif

Member
מנהל
ת:

1. לא כל מחשב "סנטרינו" כולל את הכרטיס האלחוטי. צריך לברר זאת ספציפית לגבי הדגם שלך. הדרך הכי טובה היא לפתוח את מנהל ההתקנים ולראות אם תחת כרטיסי רשת יש אחד אלחוטי. 2. בכל מקרה אתה צריך נתב אלחוטי שיתחבר למודם שלך על מנת לגלוש באלחוט.

cheif

Member
מנהל
כל הכבוד על התושיה!

יש לך -- זה הכרטיס השני -- ה-INTEL 2200. עכשיו אתה צריך רק נתב אלחוטי.

renegader

New member
חחחח תודה

יש לי יחסים ארוכים עם מנהל ההתקנים הזה אז אני יודע למצוא אותו דיי מהר חחח

למעלה