שאלות על סלסה זה כאן?

Saladin

New member
שאלות על סלסה זה כאן?

במידה וכן, יש לי שאלה. אני רוצה ללכת עם מישהי לסלסה, שנינו מתחילים (אני אף פעם לא הייתי בסלסה, היא היתה כמה פעמים). רציתי לדעת לאיזה מקום כדאי ללכת , מה צריך ללבוש (ג'ינס זה בסדר? כי נראה לי שלא...) ואשמח לקבל טיפים למתחילים (מה לעשות וגם מה לא לעשות). תודה מראש וסליחה אם זה לא המקום לשאלות על סלסה.

Ellaz1

New member
לימוד סלסה

היי, אני לא יודעת אם התכוונת ללכת לרקוד סלסה במועדון, או ללמוד סלסה ברמת מתחילים... במידה ורצית לרקוד במועדון - יש את מועדון הזירה בת"א, או מקום חדש שנפתח בבית פנורמה (צומת חולון). במקומות האלה יש לימוד בתחילת הערב , ואח"כ מסיבת ריקודים. בנוסף יש גם מקומות שמשלבים סלסה וריקודי זוגות נוספים (זה נקרא ריקודי כל הזמנים) ואת זה תוכל למצוא באוניברסיטת ת"א במוצ"ש למשל, או בימי שני בבית פנורמה. ואם לא דיברת על מסיבות ריקודים, אלא אתה מחפש מקום ללמוד בו סלסה, לפני שאתם יוצאים לרקוד - רצוי להתחיל ללמוד לא בקבוצות המוניות (שם קשה בד"כ לעקוב אחרי הסברי המדריך) אלא בסטודיו פרטי, בקבוצות קטנות יחסית. מקום כזה יש בחולון , נקרא E-motion , בו תוכלו ללמוד לרקוד בקבוצות קטנות, כשהמדריכים עוברים ונותנים יחס אישי לכל תלמיד. שם זה שיעור ממש, לצורך לימוד ולא מסיבת ריקודים. אתה יכול להכנס לעמוד בפייסבוק כדי לראות עוד אינפורמציה על הסטודיו הזה, בקישור המצורף. מקווה שעזרתי. אם תרצה אינפורמציה נוספת - אתה מוזמן ליצור איתי קשר במייל [email protected] סופ"ש מקסים!

דנית666

New member
גם במועדונים שצויינו לפניי...

אין שום בעיה לבוא לשיעורים, בכל שבוע יש קבוצה שמיועדת למתחילים החל מהצעד הראשון ובהרקדה שאחרי יש מוסיקה חופשית שאפשר לתרגל... בנוסף למה שצויין יש את מועדון השבלול שבמרכז מרום נווה ר"ג- במוצ"ש זה ריקודי כל הזמנים של ראובן סיון וימי רביעי זה סלסה והערב נקרא קוביילה... הכי חשוב תהנו :)

למעלה