שאלות על מחשבי לוח

F15P2

New member
שאלות על מחשבי לוח

1)מה אתם אומרים על מהחשב הבא: מחשב לוח ThinkPad X41 (UP06TCX) 1.5GHz IBM/Lenovo ? האם הוא מחשב שיכול לספק את כל הצרכים חוץ ממשחקים וגרפיקה? 2)האם המחשב לוח,זה ממש כמו מחברת? 3)אם קונים את המחשב לוח כיום, אז בעתיד שיצא הVISTA,אפשר לשדרג אותו ? או שלמחשבי לוח יצא VISTA מיוחד שאי אפשר לקנות בנפרד? 4)האם הולך לצאת איזה מחשב לוח חדש בקרוב ששוה לחכות לו (בטווח של חצי שנה+-)? 5)מזה מחשבים UMPC?

salam9

New member
תשובות

1: מחשב מעולה מהטופ שבטופ. חלומו של כל לאפטופיסט הוא יספק את כל הצרכים לרבות גרפיקה ומשחקים לא כבדים גרפית. 2: כן. אבל רק בויסטה הבאה שתצא עלינו לרעה יהיה זיהוי עברית בתוכנה. 3: התשובה למעלה. 4: לא. אם יש לך הזדמנות לibm לך עליה. 5: מחשבים אולטרא קטנים. משמשים לרוב לקריאת אימיילים והתעדכנות מהירה. לרוב מחשבים בלי יכולות מיוחדות בכלל למעט אלחוטי.

F15P2

New member
עוד 2 שאלות

1)האם המחשב שרשמתי בהודעה הקודמת,נחשב למשחשב לוח הטוב ביותר כיום בארץ-עולם? 2)תוכל להסביר קצת מה כלכך מיוחד במחשבי הלוח?חוץ מזה שאתה יכול לכתוב בכתב יד..

Ixion

New member
הוא כן

המסך מוגן במין חומר שמזכיר כתיבה על נייר; ויש לו חיי סוללה חזקים במיוחד (עם הסוללה הגדולה יותר). אבל אולי עדיף לחכות לX60t שאמור להיות כבר בשוק. מעבד כפול ליבה יחזיק מעמד הרבה יותר בויסטה מאשר המעבדים הישנים.

Ixion

New member
זה מחשב שעדיין לא יצא לשוק

ואני מדבר על הX60 tablet. ה-T זה קיצור =] כמו שיש X41 tablet, הדור הבא של המחשב יסומן כ"60", כמו שאר המחשבים החדשים של לנובו.

salam9

New member
אני בהלם שאמרת את זה

הפאקינג X41T אכן הוכרז כטאבלט הטוב בעולם אחרי קרב מתיש מתיש וארוך מול LG. וואלה אם הייתי זוכר איפה ראיתי את זה הייתי מביא קישור

F15P2

New member
מתי יוצא הX60T

ומה הייתרונות שלו והתוספות שיש לו שאין לX41T?

Ixion

New member
יוסי אמור לדעת את זה..

אני הבנתי שזה היה אמור לצאת עוד החודש, אבל יש עיכובים פה ושם. היתרונות הם ברורים: תשווה את הX60 (שיצא) לX41. הטבלט הוא אותו הדבר רק עם מסך מגע וWINXP TABLET PC EDITION

Ixion

New member
קרב ארוך נגד LG?

אני הבנתי שהמקום הקודם היה שמור לפוג'יטסו ללא עוררין.

יאיר B

New member
LG?!

הקשקוש שהם קוראים לו טבלט? (LT20) אומנם יש לו אוהדים פה ושם, אבל זה מחשב די נפילה יחסית. בביקורות מתלוננים תדיר שהוא מתחמם די הרבה בחלק התחתון שלו (ואז לא נוח להחזיק אותו כטבלט...).

F15P2

New member
שאלות

1)כמה עולה להרחיב את הזכרון של המחשב נייד מחציGB ל1GB? 2)האם יצא מערכת הפעלה VISTA טבלט ? אם כן,האם זה יצא ישר אחרי ההשקה של הVISTA למחשב הנייח?

Jan22

New member
שדרוג זיכרון של חברות רגילות

כגון סמסונג ,איי-דאטא וכו' עולה כ450 ש' ; חברות כמו קינגסטון וגייל (חברות איכותיות יותר) עולה כ550 פלוס (אחריות לכל החיים ,קירור עצמי על הצ'יפ עצמו) ! ויסטא ? למה אתה צריך את זה ? מה רע בXP/2000? מערכות ההפעלה של MS מגיעות עבור מחשבים נייחים וניידים כאחד !

יאיר B

New member
צפויה לצאת ויסטה בגרסת טבלאט,

לא יודע מתי היא תצא. הייתרון שלה על הגרסא הנוכחית (XP טבלאט) היא שהויסטה תדע לזהות כתיבה בעברית על המסך (כיום אפשר רק באנגלית) ויכול מאוד להיות שגם תזהה דיבור בעברית (כיום רק באנגלית). אני לא יודע אם ואיך ניתן יהיה לשדרג את המערכת לויסטה.

Ixion

New member
דרישות החומרה

המלאים למחשבי ויסטה אפשר למצוא אותם באתר מיקרוסופט. הם לא כאלה מטורפים, אבל בשביל להנות מהחוויה המלאה (עם הממשק החדש) צריך הרבה זיכרון וידאו - אם אין לך מעבד גרפי ייעודי אז כדאי להישאר עם מעבדים כפולי ליבה בכדי לפצות על כך.

יאיר B

New member
לרוב מחשבי הטבלט יש כרטיסי מסך

נחותים. הם לא מיועדים לוידיאו או משחקים, אלא ככלי עבודה בשטח. לא יודע מה יהיה עם המחשבים האלה בהתייחס לדרישות של ויסטה (ביחס לממשק הגרפי).

למעלה