עצמת הרכות - איפה לומדים שלום רב, מישהו יכול לומר לי איפה אפשר ללמוד את טכניקת עצמת הרכות?
ר רופיפי New member 28/6/07 #1 עצמת הרכות - איפה לומדים שלום רב, מישהו יכול לומר לי איפה אפשר ללמוד את טכניקת עצמת הרכות?
P pipau New member 28/6/07 #2 המלצה בקשה תעזרו לי שלום רב! אני מאוד מעוניינת ללמוד רפואה סינית ומחפשת מקום שאוכל לעשות את זה. האם אתם יכולים להמליץ לי על מקום טוב באזור הצפון??? תודה מראש!
המלצה בקשה תעזרו לי שלום רב! אני מאוד מעוניינת ללמוד רפואה סינית ומחפשת מקום שאוכל לעשות את זה. האם אתם יכולים להמליץ לי על מקום טוב באזור הצפון??? תודה מראש!
I izackv New member 29/6/07 #3 יש להם אתר שבין היתר כולל פרטי קשר, לוח זמנים של פעילויות מתוכננות ועוד... הכתובת היא: עוצמת הרכות
ר רויטל ב א New member 30/6/07 #5 לדעתי נפתחה בצפת מכללה כי בן דוד של אמא שלי שהוא ד"ר להנדסה רפואית או משהוא כזה מגיע פעם בשבוע מחיפה ללמת בצפת ולדעתי זה לא רפואה מערבית בנוסף על המכללה שיש בישוב אור גנוז שליד צומת מירון
לדעתי נפתחה בצפת מכללה כי בן דוד של אמא שלי שהוא ד"ר להנדסה רפואית או משהוא כזה מגיע פעם בשבוע מחיפה ללמת בצפת ולדעתי זה לא רפואה מערבית בנוסף על המכללה שיש בישוב אור גנוז שליד צומת מירון