שאלות על טיסה

C H 4

New member
שאלות על טיסה

לאחותי יש ארנבונת (קטנטנה
) שהיא רוצה להביא איתה לארץ, גם מידע אדמיניסטרטיבי יכול לעזור אע"פ שמצאנו פחות או יותר מה צריך בשביל זה.. מה שמטריד אותנו כרגע זה בעיקר מה קורה עם הארנבונת בטיסה מדובר בטיסה של 10-12 שעות בלי עצירות. הבנו שאפשר להעלות חיות קטנות למטוס ולא למטען- אמורים לנסוע איתה בכלוב הטסה נכון? מה לגבי מים ואוכל (זה נשמע כמו יותר מידי זמן בלי מים ואוכל) ומה לגבי צרכים? אני מניחה שזו שאלה שהיא לא בדיוק וטרינרית, אבל איך אמורים להתמודד עם פיפי של ארנבת בתוך כלוב פלסטיק עם חורי איוורור ואחרון חביב- טישטוש- כן או לא? ואיך בדיוק עושים את כל זה עם ארנבת? מכירים מישהו שהביא איתו ארנבת ולא בע"ח שגרתי כמו חתול או כלב? איפה מוצאים תשובות לכל השאלות האלו?

נחמד

בצד האנמיניסטרטיבי - יש לברר בשני מקומות - חברת התעופה והשירותים הוטרינריים. בחתולים ובכלבים קיימת חובת חיסון לכלבת, אני מקווה שבארנבות לא, אבל כדאי לברר. לגבי שאר התנאים - אם זו ארנבת קטנה, אז הכלוב שלה גם איננו גדול, ואפשר להטיס אותה בכלוב הזה. אני בטוח שאחותך גם כך לא מנקה אותו כל 12 שעות. מים נותנים במיכל למכרסמים שנתלה על הכלוב, ואפשר להכניס מספיק תערובת לטיסה ללא בעיה. על פניו לא הייתי נותן טשטוש.

C H 4

New member
אתה יכול להגדיר כלוב קטן?

הכלוב שלה לא ממש קטן.. וגם אני קצת הגזמתי כשכיניתי אותה קטנטנה, היא כבר בוגרת עד כמה שאני מבינה בארנבונים, אבל אני חושבת שהיא איזשהו זן ננסי.

C H 4

New member
ותודה על התגובה ../images/Emo13.gif

לא צריך לחסן ארנבונים

למעלה