שאלות על טוקיו

tutut

New member
שאלות על טוקיו

שלום לכולם! מחר בלילה אני טסה לתאילנד ומשם ליפן!!!(איזה כיף) הפורום נתן לי מידע רב אך אשמח לשמוע ממי שכבר היה על מקומות חובה, בעיקר בתחום האמנות היפנית. ולגבי מקום לינה באיזור מרכז טוקיו (רופונגי). לא מצאתי כל כך...אני מחפשת משהו בסביבות ה-50-60 דולר ללילה. (אני חדשה באינטרנט ואני לא יודעת איפה לחפש)... כל עצה תתקבל בברכה. . מי יתן והימים הקשים יעברו, ויבואו ימים טובים ומאושרים לארצנו היפה. תודה לכולכם. רעות

GnomeBubble

New member
את יכולה למצוא גם חדרים ביותר זול

אני לא בטוח מה הם המחירים ברופונוגי, אבל את לא חייבת לישון דווקא שם. נראה לי שמספיק שתחפשי Japan Guesthouse או Tokyo Guesthouse בגוגל ותקבלי הרבה תוצאות.

semuelf

New member
לכמה זמן?

אם את מדיברת על סביבות חודש, אז sakura house נותן דילים מצויינים, ויש להם מעונות בכל רחבי טוקיו.

tutut

New member
תודה רבה לכולכם

אני כבר ממש מתרגשת, אני נוסעת לחודשיים פלוס מינוס,אני רק מקווה שלא יעשו לי בעיות בכניסה כי יש לי דרכון ישראלי, למרות שאני ילדה טובה.

GnomeBubble

New member
אז סאקורה האוס נראה לי מתאים

רק כדאי להזמין כמה שיותר מוקדם מראש, כי החדרים שלהם נתפסים מהר.

Ryo

New member
דווקא רופונגי?

בכל מקרה, ידוע לי שאתה יכולה למצוא מקומות יחסית זולים באיזור רופונגי, אבל אני לא מכיר כאלו באופן אישי, מה שכן, אל תצפי ליותר מידי באיזור רופונגי כשמחפשים משהו זול. המלצתי בעבר על סאקורה האוס, יש להם דירות ואכסניות ברחבי טוקיו (גם ברופונגי כשאני חושב על זה). אם את בקטע של אומנות, גלריות ומוזיאונים יותר מסורתיים, תכווני יותר לכיוון צפון טוקיו, זה איזור מקסים, שקט ומאוד "יפני". חפשי באיזור UENO, NEZU, KAGURAZAKA, YANAKA וכו. מוזיאונים - יש אין סוף בטוקיו.

למעלה