שאלות על הxbox

narash124

New member
שאלות על הxbox

רציתי לדעת באיזה מערכת יותר טובה לקנות של האקס בוקס (pal או ntsc) ואם משחקי סוני1 סוני2 וgame cube עובדים באקס בוקס או חלקם והאם צריך כרטיס זיכרון לשמירות של המשחקים ואם צריך לקנות עוד אביזרים לאקס בוקס ואיפה אפשר לקנות צ´פ לאקס בוקס לא יהרוס את המכשיר ואם עיינית של האקס בוקס שורטת דיסקים ניר מאיר

shafran

New member
טוב אז ככה

אין כ"כ הבדל בין PAL או NTSC... כי אם יש לך טלוויזיה תומכת PAL 60, אזי המהירויות FRAMES זהות בין שתי השיטות... הייתרון היחידי הוא שמשחקי פאל יותר זולים לקנייה - כי אפשר לקנות מאוסטרליה שהם גם פאל. המחיר משמעותי, אך אני מבין שאני רוצה לצרוב ציפ לאקס בוקס עולה כ 50 דולר ב LIK-SANG.COM, ומשחקי סוני או גיימבקיוב, כרגע לא יכולים לרוץ על אקס בוקס וגם לא להפך... זה בנתיים - עד שייפתחו תוכנה מיוחדת - אבל אני לא מאמין שכן! לאקס בוקס יתרון ברור, שלא צריך כרטיסי זכרון - יש הארד דיסק 8 גיגה בתוכו... אבל תוכל להעביר קבצים בין חברים ע"י כרטיס זכרון שתשים בשלט. תוכל על ההארד דיסק גם לשים שירים מדיסקים שלך, ולשמוע אותם במהלך משחקים... אביזרים - תלוי בך... האם אתה רוצה עוד שלט... וכו´... והעינית של האקס בוקס לא תהרס אם תתקין ציפ... אלא אם כן תשתמש בדיסקי צריבה עלובים וזולים... זהו

narash124

New member
איך קוראים לצ´פ

איך קוראים לצ´פ אני לא מוצא אותו ותוכל לצרף לי תמונה ודרך אגב גם סוני 2 לא ירוץ על האקס בוקס ניר מאיר תודה על המידע

SHUV it

New member
איפה אני משיג אקס בוקס (פאל)

באינטרנט ושישלחו לי לארץ? (לפי מה שהבנתי אמאזון לא שולחים מוצרי חשמל לארץ...)

BiGuy3000

New member
אוי...

החלום של כל גיימר שמכבד את עצמו... מכונה שמפעילה משחקים מכל הקונסולות, מכל המכשירים, ואת כל הפורמטים והמדיות...*מזיל ריר*...

למעלה