שאלות על ה-IELTS

פגית

New member
שאלות על ה-IELTS

בוקר אור, אני בסוף תואר ראשון (בביולוגיה) ומתלבטת לגבי ההמשך, וכרגע מרשה לעצמי לחלום לרגע על ללמוד לתואר מתקדם במוסד ספציפי שדורש את הבחינה הנל. ממה שזכור לי הסוג הזה תקף רק באוסטרליה\אנגליה וכזה נכון? (המוסד הוא אוסטרלי) האם הבחינה קשה יותר מהאחרות? האם מומלץ לקחת קורס? אשמח לכיוון וטיפים..

idohatam

New member
בחינה לא יותר קשה מהאחרות

מוכרת גם בקנדה, ואם אני לא טועה גם בארה"ב. אם האנגלית סבירה פלוס בהחלט ניתן להגיע לציון טוב עם לימוד עצמי של שבוע. במידה והאוניברסיטה אליה את רוצה להרשם מכירה גם ב TOEFL הייתי מציע לעשות אותו מכמה סיבות: א. זמינות גבוהה יותר. ב. ממשק נח יותר ג. בירוקרטיה ידידותית יותר.

קחי בחשבון, אם אני לא טועה תואר שני באוסטרליה מצריך שנת הונרס, שזו שנה של נסיון מחקרי בה לא תקבלי מלגה. אם אני זוכר נכון מקריאה בפורומים שכנים הכיוון שלך הוא ימית, אולי שווה לך לבדוק מקומות בארה"ב או אפילו החוף המערבי של קנדה.
קחי בחשבון 2, יהיה לך הרבה יותר קל להתקבל לדוק' בחו"ל כשיש לך נסיון מחקרי וממליצים רציניים אולי איזה פרסום או שניים מאשר לתואר שני (במידה ואין לך נסיון וגו').

עידו.

גברת בץ

New member
לא קשה בכלל

עשיתי בספטמבר האחרון (דווקא לארה"ב, משום מה MIT מעדיפים אותה על ה-TOEFL). רמה ממש לא גבוהה של אנגלית, לי אישית גם לא היה בכלל לחץ זמן.

לדעתי אם יש לך אנגלית טובה קורס יהיה ממש מיותר, אבל כן הייתי נעזרת בתרגולים שיש באתר שלהם - פשוט כדי להכיר את סוג השאלות.

פגית

New member
מעולה! עיניין האנגלית לא מטריד אותי

שמחה לדעת שהיא נחשבת ללא קשה, תודה על הטיפ להכיר את השאלות, אעשה זאת.

למעלה