שאלות על התוכנה: BrainWave Generater

שאלות על התוכנה: BrainWave Generater

אומרים שהתוכנה הזאת מרגיעה,מהפנטת,ועוזרת לכל בעיות וגם עוזרת לחלום חלומות צלולים אז זה באמת נכון? כי אומרים אם מקשיבים חצליל הזה הרבה פעמים בסוף בחלומות נבין שאנחנו חולמים

makron2

New member
שלום...

יש לתוכנות האלו שמשתמשות בפסיכואקוסטיקה יכולת מסוייות לשנות גלי מוח אבל לדעתי(עקב נסיון עבר)יש דרכים יותר יעילות כדיי להכנס לחלום. - יותר קל להשתמש במעיין טיימר עם נודניק שיעיר אותך כמה פעמים באמצע מחזור חלום ואז לעשות ויילד במיקרו התעורריות האלו. כדיי לזהות שחולמים להעלות את האמת המודעות למה זה חלום שלך בעצם ומה מבדיל בינו לבין המציאות,יש להתמקד בהבדלים האלו ולהבהיר לעצמך שבמצבים דמויי חלום יש לבצע בדיקת מציאות כדיי לוודא סופית מהו המצב שבו נמצאים. שיטה יעילה מאוד היא המיילד,אני מפרט למטה. לשון זכר או נקבה בהתאם. יש לבצע את השיטה הבאה לאחר מספר שעות שינה. - רצוי באופן **מדוייק מיילד:בתרגיל צריך לחזור על המשפט:"בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם!"(בחזרה הראשונה כמה פעמים בנחישות כדיי לקבוע מטרה ולהפנים)לאחר מכן לדמיין את עצמך שוב בחלום שממנו התעוררת או לדמיין חלום מהאחרונים שהיו לך,במהלך הדמיון צריך להבחין במשהו מוזר שקרה בחלום(סימן חלום)ואז בזמן שמבחינים בדבר המוזר הזה(הסימן)צריך להפנים את העובדה שזה בעצם אומר לך שזה חלום,תוך כדיי ההבחנה תאמר לעצמך בנחישות "זה חלום!,אני חולם!" ואחר כך רצוי להמשיך לדמיין משהו שרוצים לעשות בחלום כמו בדיקת מציאות(בתור התחלה) - **יש לחזור על רצף הפעולות האלה מספר פעמים או עד שנרדמים וזה ישפר מאוד את הסיכויים לחלום צלול. אפשר גם לשלב בין השיטות כלומר לבצע קודם כל מיילד ומייד לאחר כמה כמה דקות לעבור לויילד ככה המיילד ישמש מעיין רשת ביטחון במידה והויילד יכשל. במידה ומתעוררים מחצלול קצר רצוי להשאר באותה תנוחה בדיוק ולנסות שוב(במידה ויש זמן ותנאים) שיטת המיילד נועדה ע"מ לשפר את הסיכויים באחוזים ניכרים. יש לציין שהיא מבוססת על רצון לבצע משהו מסויים(בדיקת מציאות)בזמן מסויים(בזמן שרואים סימן חלום)וכמובן אם בחיי היום יום מתקשים לבצע למשל בדיקת מציאות אך ורק לפי קביעת מטרה לכך לדוגמא מטרה כמו:"בפעם הבאה שאני יראה כלב אני רוצה לעשות בדיקת מציאות"(מייד). - אם נכשלים לזכור את המטרה(מפספסים)אז בחלום יהיה קשה יותר לזכור מטרה מסויימת

Amaterasu

New member
קולות מהפנטים

יש כמה תוכנות דומות, ואני חייב להגיד שבתחילת דרכי ניסיתי את כולן. היו לי המון לילות של חוסר שינה בעקבות זה... אני זוכר שהייתי קם באמצע הלילה והרעש של התוכנה פשוט שיגע אותי. זה הרגיש כאילו שאני נמצא בתוך רחם או משהו. עם זה אני מאמין שהתוכנות האלה פועלות באופן שונה על כל אחד, ואני כן ממליץ לנסות לפחות פעם אחת. יכול להיות שזה יעבוד עליך בצורה מדהימה ויהיה לך חלום צלול כל לילה בלי להתאמץ בכלל. ויכול להיות שלא תצליח להירדם לילה אחד. שווה לנסות לדעתי, גם אם רק בשביל ההרפתקה.

למעלה