שאלות על השרת il1.

jangobil

New member
תאמינו לי שזומבי יודע

רענן היקר להחזיק ברית גדולה לכל אורך המשחק ולא לגרום לקרבות פנימיים, הרבה יותר קשה. כמה פעמים הברית המצחיקה באמריקאי קקי שינתה שם בחודש האחרון כמה הסכמים אתם סוגרים ומפרים וכמה מצחיקים אתם נראים בהתקפות שיש עליכם. "ידידנו הטוב" לבד מפרק שם בריתות ואתם לא עושים כלום. רק מדברים כל היום על שדות שלב 18 ו 19. אולי לפני שאתה מעביר ביקורת, תסתכל אצלך על שרת הנמשים. אני מזמין אותכם: "החברה המקצוענים" לשרת הבא, אולי תלמדו לשחק את המשחק כמו שהוא. לתקוף, לתגבר ולא לבנות צבא שלא יוצא אפילו לתקיפה ראויה אחת ורק לדבר על הגודל שלו יום טוב

xxx RAANAN xxx

New member
תגובה.

1. "להחזיק ברית גדולה לכל אורך המשחק ולא לגרום לקרבות פנימיים, הרבה יותר קשה" = יותר קשה ממה? 2. "כמה פעמים הברית המצחיקה באמריקאי קקי שינתה שם בחודש האחרון כמה הסכמים אתם סוגרים ומפרים וכמה מצחיקים אתם נראים בהתקפות שיש עליכם." = אסטרטגיה היא המילה הנכונה למה שקורה בברית הזו, אתה לא בתוך הפוליטיקה של הברית לכן אתה לא מבין מה קורה, ההתקפות על הברית מסמנות את הסבלנות והנחישות שלנו לנצח! 3. "ידידנו הטוב לבד מפרק שם בריתות ואתם לא עושים כלום." = מי הוא ידידנו הטוב ולמה התכוונת?( ובמידה ואתה מתכוון לברית של ה-2 משתמשים שאתם תוקפים ממרחק של 60 שעות , אז מבחינתי האישית זה המצחיק ) 4. "אני מזמין אותכם: "החברה המקצוענים" לשרת הבא, אולי תלמדו לשחק את המשחק כמו שהוא. לתקוף, לתגבר ולא לבנות צבא שלא יוצא אפילו לתקיפה ראויה אחת ורק לדבר על הגודל שלו" = כמה דברים בנושא זה: א'- אני אשמח לבוא "וללמד" אתכם איך משחקים, כמו שלימדתי אתכם את כל סוגי האסטרטגיה הקיימים. ב'- תדע לך ש-ממש נחמד לראות שאתה מגיע לפורום ומגדף בפרסיה כזו ועוד את מי שלימד אתכם את כל מה שאתם יודעים ומבינים, ג'- זה הגאוותנות שאתם מראים בשרת IL1 ולכן אתם נמשכים לפורום לספר על כמה אתם גיבורים. ד'- בברית שאני אשחק בה בשרת IL1 החדש אני אחשוב לתת לכם NAP וזאת רק בגלל ההיכרות שלי איתכם. ה'- להמשך תגובה בסעיף 1 אני חושב שלשבת ולעשות פוליטיקה כל היום ולגייס את כל השרת לשורותיך זאת טעות ולכן קראתי לשרת "משעמם" אני מאמין שכמוני רבים חושבים ולכן אני לא מותיר את המריבה השטויות הזו לפורום. בברכה, רענן.

באסטר1

New member
ברית שלך?

הברית שלך הייתה 300 ונשחטה על ידי לג'נד זה שערן היה נחמד וידע לנצל אסטרטגיה וידע שיש אנשים חכמים אצלכם הוא החליט לקחת אותכם אליו במקום לחסל אותכם עכשיו אתה במיוחד אתה התשטלת ברגע שהוא עזב השליטה עברה אליך כי היית בעל השפעה הרבה יותר מגל ללוש שלא יודע לנהל מספיק טוב ברית אם אתה מנהל טוב או לא? לדעתי האישית בלבד לא..הבחורים שלך עשו מה שבזין שלהם ששיחקתי אפילו איימו על מנהלי בריתות לג'נד אחרות שיוציאו שחקנים כדאי שהם יכבשו אם לא הם ינסו לכבוש אותם העדפתם להביא את כל המשחק אליכם מאשר להלחם בו HELL יצאו נגדכם במתקפה מצויינת ולקח לכם המון זמן להגיב ומה גם רק הגרעין שלך השתתף שאר לג'נד היו בשרי תותחנים שלא ידעו על המלחמה אפילו "הברית" שלך תנצח על ידי בגידות ומתן שוחד בלבד ולא על ידי מלחמות כי אתה גדעון עברת רק את מלחמת HELL בתור שחקן לג'נד בסופו של דבר בגדת בכל מי שעזר לך בין עם זה סנייק בייט שכל המשחק לא נתת לאף אחד לגעת בהם ובסוף השמדת אותם ובין עם זה השלוחת הגנה שבאה לעזור לכם בפלא חסילתם אותה על ידי שעמום ולא חסר עכשיו את הברית שחיסלתם מה שבטוח שמילה אין לך אז איש עם כבוד ואם כל הכבוד לך הצלחה כרוכה בנפילות רבות ואתם לא נלחמתם בכלל..אתם נלחמים בעצמכם נכון למצב של היום

תומר88

New member
אף אחד לא אמר שאתם לא מגובשים.

רק ציינו את העובדה שכל השחקנים שמספיק גדולים כדי להישאר נמצאים באותה ברית ולכן אין עניין בשרת. אף אחד לא ניסה להעליב או משהו. רק צוינו כאן עובדות.

xxx RAANAN xxx

New member
כנס בבקשה

1. יצחק אמר דברים מדוייקים, 2. לצערי , אני גם רואה בזה שיעמום ואני אסביר למה, אתה לא יכול לגייס אליך את כל השרת ולהגיד ניצחתי, אתה חייב שיהיו לך מתנגדים בכדי לומר זאת, זה השרת הראשון של רובכם לכן אני לא בא מאשים, אבל מה שווה שרת בלי אוייבים? 3. אין לי מושג למה יצחק עזב כי אני לא מעורב במשחק בשרת, אבל אני כן מכיר את האיש ויודע את יכולותיו,( גם אתה ) ולכן אתה לא יכול לבוא ולומר בפרסייה כזו שהוא לא טוב או לא בסדר. 4. בקרוב הנטארים יצאו, ואתם תהיו בודדים במערכה, לא תהיה לכם התנגדות וכנראה שרק אתם תנצחו ( אתה קורא לזה סוג של אסטרטגיה ) אני רואה את זה באופן שונה לגמרי, אני מרגיש את הרגשתו של ידידי יצחק. תהנו ובהצלחה.

נכנסתי

אני מבין שבאת לחזק את ידידנו יצחק ואת דיעותיו אני באמת מעריך את דיעותיך אבל לצערי אני חולק עליהם יש לשניכם ידע אבל אתם לא מסוגלים לישם אותו במיוחד אתה רענן אתה משחק בשרת האמריקאי קקי שם אתה נמצא בברית ענקית ומשום מה אתם נותנים שיתקפו אותכם ואתם עומדים כמו כבשים שמובלים לטבח לי זה מראה על חולשה וחוסר ביטחון יצחק חיווה דיעה על השרת הישראלי ודיבר עליו בזילזול כאילו לגנד לקחו את השרת בהליכה והכל היה ברור מראש ולכן הערתי לו שזה לא נכון היתי מזמין את שניכם לשחק בשרת 1 הבא שיפתח ושם לבנות ברית שתלחם נגד הברית שלי אבל לצערי אני פורש בסוף השרת החברים שלך לשרת האמריקאי- קקי הם לא יותר מאשר בנאים מדופלמים לוחמים הם בטוח לא! אחלה שבת שתהיה לך :)

tenen

New member
בחיי שזה מתחיל להראות כמו פורום מפקד צבאות...

shrf13

New member
../images/Emo46.gif

אנחנו לא קקי לפעמים צריך לחכות בסבלנות וזה מה שאנחנו עושים כרגע אני מסכים עם רענן השרת הראשון חתום התוצאות ידועות מראש בשרת האמריקאי הכל עוד פתוח אני מוכן גם להסביר לך ב פרטי את האסטרטגיה

למעלה