שאלות על השרת il1.

תומר88

New member
שאלות על השרת il1.

אני מקווה שיש כאן אנשים שיכולים לענות על זה... מתי משחררים את הנטארים לשרת? האם יש איזשהו שחקן בשרת שבכלל מנסה לשלוח כוחות נגד שחקן של לג'נד/סלג'נד/סלג'נדס/וכו'? כמה זמן צפוי עד סיום השרת החל מהרגע שיגיעו הנטארים? האם המלחמה נגדם תהיה קשה? שאלה אישית יותר- האם יש איזושהי ברית בטופ10 של הבריתות שאני יכול להיכנס אליה?

The Farmer1

New member
...

אני לא משחק בשרת אבל ממה שידוע לי שהולך שם, אין כל יריב לבריתות שציינת שיכול להתחרות בבניית פלא עולם. הולך להיות משעמם... אין צלחמנ נגד הנאטרס, רק התכוננות מהתקיפות שלהם על הפלא עולם שזה לא בעיה רצינית, בשרת נורמאלי עיקר ההגנה של הפלא עולם הוא מפני יריבים ולא מהנטארס. צריך לקוות שיש איזה צבא סודי שנבנה על מנת לתת לשעננים האלה בראש. ממה שידוע לי הנאטרס ישחררו בקרוב מאוד...

all about eve

New member
גם בשרת 3 זאת התמונה...

יש פדרציה אחת ששולטת.... למעשה זאת הדינמיקה של השרתים...יש בשלב מסויים מלחמה בין שני פדרציות חזקות, ואחר כך השרת די נסגר...

The Farmer1

New member
ממש לא

אני שיחקתי בכמה שרתים בינלאומיים וזה ממש לא היה ככה. וגם אם יש שתי פדרציות זה טוב, הבעיה של 1 זה שיש רק אחד. ראיתי לפני כ5 חודשים שזה מה שהולך להיות ולכן פרשתי מהשרת.

תומר88

New member
לא תיתכן עוד פדרציה במשחק,

כי (כמעט, יש אותי) כל השחקנים שאכפת להם מהמשחק נמצאים בברית הזו. הם משהו כמו 9 בריתות. יש להם ביחד אלפי כפרים.

The Farmer1

New member
אם היה אכפת להם מהמשחק

הם היו מתחלקים בשביל השלב הזה ל2 בריתות רק בשביל הכיף. (כבר הצעתי להם) אין כבוד לנצח שרת ככה...

תומר88

New member
אין סיכוי שיש צבא סודי...

האם יש עצה לבנאדם עם ברית מתפוררת? באיזה מקרה כדאי לסגור את החשבון? לקחו לי כפר אחד אתמול ולדעתי ביממה הקרובה עוד 2. אני אוהב את המשחק ואני רוצה להישאר עד סוף השרת, אבל אני כנראה אשאר רק עם הבירה שלי עד אז. אני מעדיף שלא יהנו מהכפרים שטרחתי להקים... כדאי לסגור את החשבון? ועוד דבר- הגיוני שיש במולטיהאנטר חבר'ה שמגלים ללג'נד מתי שחקנים מסויימים מחוברים ומתי לא כדי שיהיה להם יותר קל לתקוף?

The Farmer1

New member
כנס

במצבך הייתי סוגר את החשבון. בדרך כלל אם אתה לא חלק מזה זה מאוד משעמם ובמקרה הזה גם אם אתה חלק מהברית שבונה יהיה משעמם. כל הכיף של השלב הזה של המשחק זה להגן על הפלא עולם שלך והתוכניות מפני היריב. לתקוף את היריב ולנסות להזיק לפלא עולם שלו ולגנוב מהם תוכניות בנייה. לעשות כמה שיותר נזק ליריב כאשר רוב ההגנות שלו בפלא עולם, להשמיד להם בירות שיווצר מחסור בחיטה. לגלות איפה מתחבאים להם הצבאות המסוכנות ולפגוע בהם לפני שישלחו אותם לעבר הפלא עולם של הברית שלך וכו' וכו'. בשרת הזה לא יהיה שום דבר. :(

תומר88

New member
זה נשמע גדול (ניצוץ בעיניים)

אבל זה כל כך עצוב לסגור את החשבון. תעזור לי? תעזרו לי? אני אשקול את הסיבות ותוסיפו אם יש. למה לסגור ולמה לא- למה כן- כדי לא לתת לאנשים זרים שתקעו סכין בגב למנהל הברית שלי להינות מהעבודה הרבה שהשקעתי. למה כן- אני סטודנט. כנראה הסטודנט היחיד בשרתי טרוויאן בעולם. כידוע לסטודנטים אין הרבה זמן (במיוחד במקצועות ריאלים). השנה אני חייב לשפר את הציונים ובלי טרוויאן המצב יכול להיות מבטיח יותר. למה כן- כי יש סיכוי טוב שסופי בשרת קרב. תלוי כמה מהר יצאו הנטארס ויעסיקו את אלו שינסו לתקוף אותי. למה לא- נשאר לי עוד שבוע של חשבון פלוס ועוד כמה ימים של תוספת משאבים/הגנה/התקפה ונשארו לי 40 זהב בערך. למה לא- אני סקרן בטירוף. לכן גם התחלתי לשחק (הפרסומת עם הכרכרה שזזה היא אחלה- אח"כ נרשמים ורואים שהגרפיקה דפוקה). ואני רוצה להישאר עד הסוף. למה לא- השקעתי במשחק הזה שעות... לא למדתי אף פעם איך גם להיות שחקן פעיל וגם לחיות תוך כדי. אפשר לומר שנקשרתי למשחק הזה.נתתי כל כך הרבה, שחבל לא לתת עוד קצת. למה לא- ממש עוד מעט יוצאים הנטארס וזה לא הרבה זמן עד סוף השרת. למה לא לסגור- כי אני לא ארשם לשרת אחר בזמן הקרוב. לפחות עד שאני אסיים את התואר (כמה שנים). היצר הטוב אומר לסגור והיצר הרע אומר שלא. מה אתם אומרים?

לכל הנשמות הטובות

להבדיל משרתים אחרים שרת 1 בטריביאן ישראל נשלט על ידי קבוצה שהשכילה לנצח את המלחמות שלה ונשארה עומדת הקבוצה מאוד מאוחדת ולכן לדעתי מגיע לקבוצה צל"ש על הגיבוש שלה כל מי שאומר שזה משעמם או שזה לא פייר לדעתי רק מקנא במצב שנוצר יצחק אתה הית מנהל שתפקד בדיוק שבועיים ואז ראית שאתה לא מסוגל לתפקד בשרת ולא מסוגל להיות חזק מאחרים ולכן פרשת אני הוא זה שמיניתי אותך למנהל ושראיתי שאתה לא מתפקד גם הדחתי אותך אל תבוא להגיד לי עכשיו שפרשת בגלל שראית שזה הולך להיות שרת קל פרשת בגלל שהחשבון שלך לא הצליח להתרומם דיו יש פה להרבה אנשים ידע גדול במשחק הטריביאן אבל יש הבדל גדול בין ידע לישום ואתם לדעתי הצנועה לא יודעים לישם ידע ראיתי בשרת האמריקאי את ברית TF הגדולה ובעלת הידע הנרחב על משחק הטריביאן - כמה התקפות וכל הכוכבים עם הידע הרחב התקפלו וסגרו חשבונות אנחנו ברית לגנד עברנו מלחמה שבה הינו קרובים מילימטרים מחיסול הותקפנו באישון לילה וחוסלו לנו רוב הצבאות תוך 24 שעות ולא הרמנו ידיים כמו אחרים פה שמתקפלים ברגע שהם רואים התקפה או 2 על החשבון שלהם נלחמנו וניצחנו ועל זה מגיע לדעתי שתמחאו כפיים ולא תגידו לי כמה בשרתים אחרים אתם כוכבים גדולים זה שרת ראשון שלי וגם של 95 אחוז מהחברים שלי ולמרות זאת הוכחנו שישראלים יכולים לשחק טריביאן גם בשרת ישראלי ולא להיות גלגל חמישי בשרתים זרים זה מה שיש לי להגיד שבת שלום !

The Farmer1

New member
טעות בידך

פרשתי בגלל שראיתי שהולך להיות שרת משעמם. לא השקעתי מספיק בחשבון שלי שם בגלל שהייתי עסוק מדי בשרת אחר. לא זוכר כבר איך הגעתי לניהול שם אבל לע יכולתי לתפקד כמנהל כשכל מה שניסיתי לעשות שם ערן שם לי רגליים, ושוב גם היה מחסור בזמן. לגבי זה שניצחתם אין וויכוח, רק שלדעתי אתם מפספסים חלק מהכיף של השלב האחרון של השרת בזה שרק ברית אחת בונה WW. לא באתי להגיד שאתם לא בסדר או לא יודעים לשחק. אבל אם אתה רוצה לנסות ללכלך עלי אני רזכור זאת בפעם הבא שאתה בא להתייעץ איתי. שבת שלום

אין קשר בין הדברים

כבר אמרתי שיש לכם ידע הבעיה שלכם היא הישום ואני יזכיר לך היה איחוד ואני לא רציתי לנהל יותר אז נתתי לך לנהל וזה שעזבת את הניהול ולא התעמתת עם ערן זו גם בעיה. לגביי היעוץ אם אתה חושב באמת שאני רוצה ללכלכך אל תיעץ לי יותר - תודה רבה ! לא באמת חשבת שאתה תעביר ביקורת פה על הברית שלי ואני ישב ויקרא את הדברים שאתה כותב וישאר אדיש השרת לא משעמם אתה פשוט לא מכיר אותו אתה לא יכול לחוות דיעה על השרת הישראלי אם אתה לא ממש מכיר אותו מקרוב

shrf13

New member
../images/Emo201.gif

כשהשרת הראשון יפתח שוב יהיה מעניין

למעלה