שאלות על הפרסי הMTV

Berliner star

New member
שאלות על הפרסי הMTV

רובי פעם הנחה את הטקס? רובי יופיע בטקס שיתקיים ב2.11.06? גם אואזיס יהיו שם? בטקס פרסי הMTV הקרוב? אם כן מעניין לראות מה יהייה.. אם יהייה משהו..
ואם אפשר בקשה אחרונה אז לשים פה שוב את הכתובת לאתר ההצבעות.. אם עדיין אפשר להצביע לרובי.. ומי שלא הצביע (וגם מי שכן
) לרובי תציבעו לווווו (כמובן אם אתם אוהבים אותו.. =] ) תודה רבה. =]] אהה ועד שאלה לא קשוה לנושא.. למה רובי סירב לדואט עם שאקירה באלבום רודבוקס? שוב תודה וסליחה על כמות השאלות.. סקרנית

a Warming Sign

New member
תשובות../images/Emo3.gif

כן,הוא הנחה את הטקס ב96' אם אני לא טועה,אפשר לראות סיקור של המנחים באתר של MTV,אם זה קיים עדיין[אני אמצא כתובת אח"כ]. הוא לא הולך להופיע בטקס למיטב ידעתי,האמת שאי אפשר לדעת אם הוא יגיע בכלל,סביר להניח שכן[כי הוא לא יאכזב אותנו
] אבל הוא כרגע בדרום אמריקה והיעד הבא אוסטרליה
דנמרק זה לא ממש בדרך
לא ידוע לי שהוא סירב לדואט איתה,לא ידוע לי שזה בכלל היה בתכנון אז זאת כנראה המצאה תקשורתית

hilonet14

New member
כנראה הוא סירב

זה היה כתוב בראש אחד.. מה יכול להיות שזה המצאה בכל זאת?... איך אפשר לברר?

a Warming Sign

New member
אני אגיד לך איך זה הולך,

בואי נגיד ש70% מהידיעות המרעישות על רובי שנכתבות באנגליה הן שקר וכזב. הידיעות הטפשיות האלה,שהן בד"כ סוג של המצאה מתוך חצי ציטוט שהוא בקושי אמר,מגיעות לאינטרנט ולכל העולם,כי כותרות גדולות מושכות. ואז עורכי ראש1 מפרסמים את זה אצלם בעיתון בלי שום ביסוס. בד"כ זה שקר,ואם לא אז זה עיוות של ידיעה כלשהי כדי ליצור עניין. אבל למה שהם יטרחו לברר אם זה נכון אם עיתונים גדולים מהם פירסמו את השקר לפניהם?
ככה נוצרות שערוריות.

עפטוב

New member
חחחח הוא היה מעולה ב-96

בהתחלה עשו כאילו קטע שהוא בורח מבית משוגעים וזה היה מצחיק בטירוף - חחח יש לי על וידיאו אי שם בגליל העליון אני צריכה לראות את זה - היה משעשע מאוד....

המחשב שלי עושה צרות

אני אצטרך לחכות למחר
מראים כאן את הקטע שהוא קופץ לקהל והם מורידים לו את התחתונים?????? *חיוך ממזרי
*

למעלה