שאלות על הנבחרות

שאלות על הנבחרות

אני מאמן את ווסט ברומיץ וקיבלתי גם משרה לעבוד בתור מנג'ר אצל נבחרת ארה''ב , עכשיו לשאלות.. 1) קיבלתי את הנבחרת ואין שם שום צוות מקצועי ניסיתי להביא כמה אבל כל ההצעות שלי היו בלי כסף (שמתי לב שככה זה בכל הנבחרות) והם סירבו.. גם כאלה חסרי עבודה איך אני מחתים שיבואו? 2) אני רוצה להתקין פאץ והמשחק שלי הוא לא מקורי וראיתי תגובות שמי שהוריד והיה לו לא מקורי אז נדפק לו המנג'ר מה עושים? 3) מישהו מוכן להסביר לי על התחרות בדרום אמריקה? יש שם טורניר משהו עם GOLD וזה גם עם איטליה , ברזיל , אוסטרליה וכאלה.. מה זה? 4) מישהו מוכן להגיד לי מה הפאץ בערך עושה בקצרה? ובעברית בבקשה.. תודה לעונים..

sok777

New member
הנה:

1. תנסה כל מיני, לאו דווקא טובים. זה באמת בעייתי אבל. 2. לא יודע, תקנה את המשחק. לא מדברים על זה פה. 3. אין לי מושג על מה אתה מדבר.. אולי על הטורניר האמריקאי הזה, אבל אני לא מכיר אותו היטב כי לא יצא לי לאמן שם. 4. הפאטצ'? תלוי איזה. יש פאטצ'ים [טלאים] שנותנים לך מדים וסמלים לקבוצות ויש כאלו שדברים אחרים..

N a V e

New member
תשובה ל-3

"גביע הזהב" הוא טורניר שמתקיים אחת ל-4 שנים אם אני לא טועה,בד"כ שנה לפני המונדיאל.זה התחיל כדי לעשות מעין חזרה גנרלית לטורניר המונדיאל ומשחקות שם מספר נבחרות מכל יבשת .

למעלה