שאלות על בולמים

flitzeR1000

New member
שאלות על בולמים

1.איך הבולם הזה
RockShox Psylo XC U-Turn 80-125mm Travel לאיזה סיגנון רכיבה הוא
עמיד בקפיצות
2.שהבולם משתנה(80-125) איך משתמשים בו
כאילו שהוא על 80 מה זה אומר ושהוא על 125 מה זה אומר

apress

New member
"על עצמי" של פליצר

ממש חביב! חוש הומור מקברי וסוטה כאחד. נורא נעים לקרוא פניני חוכמה כאלו,לא? ואין כמו כרטיס אישי עם שדות להקלדה על מנת לתת פורקן ליצירתיותו של האנדבידואל.

Rider 9

New member
בולם מצויין

מיועד לרכיבת שבילים כולל אגרסיבית. יש המשתמשים בו גם ל FR - לא יודע אם זו המטרה שלו . שינוי המהלך מתבצע על ידי סיבוב בורג בקצה העליון של אחת מרגלי הבולם (רק בעצירה) . השימוש במהלך הארוך יותר הוא בד"כ לירידות ולרכיבה אגרסיבית יותר. מה שחשוב לך לבדוק זה האם השלדה שלך בנויה לקבל בולם עם 125 מ"מ.

flitzeR1000

New member
הוא מגיע עם האופניים שאני רוצה

אז כנראה שהוא מתאים האופניים הם אסקייפ8.3 מכיר
איך הם

זהו מזלג המיועד בעיקר לרכיבת שבילים

אגרסיבית. כלומר כולל קפיצות בגודל בינוני (לא "אורבן פרירייד..") איך משתמשים? יש כיוון מהירות החזרה למטה מימין יש כפתור פלא משמאל למעלה שמשנה את אורך המהלך מ- 80 ועד 125. אפשר להוריד את המהלך תוך כדי רכיבה- אסור להעלות את המהלך כאשר יושבים על האופניים (צריך לעצור, לרדת מהאוכף ולסובב את החוגה עד שמגיעים למהלך הרצוי. חוץ מזה- מכוונים את הכידון לאן שרוצים ודוחפים חזק את הדוושות.. ו- נ.ב. תמכור כבר את הקונה!!!
איזו מידה האופניים אפשר לדעת???

ziv1112

New member
בולם מעולה

הxc בנוי לרכיבות xc ולרניבות אגרסיביות על גבול הFR. הsl כבר מתאים יותר לFR מופיע עם נעילה ,יתרון בשבילים ועליות. לי יש sl על ספשלייזד אינדורו ומתפקד מעולה.

flitzeR1000

New member
ועוד שאלות

איזה סוג יותר טוב אויר,שמן,קפיץ ומה יש בבולם הזה
(איך בודקים?)

AviMiller

New member
ה XC זה עם קפיץ (עם שמן כמובן)

ולפי מה שידוע לי כבר לא מייצרים סיילו שפועל על קפיץ אויר (בעבר דגם הרייס היה עם קפיץ אויר). הבולם אחלה לפרירייד, ובקשר לשאלה האם משתמשים ב U-TURN, אני אישית לא משתמש בו בכלל, המזלג כל הזמן על 125 מ"מ אבל אם אתה הולך לעשות XC אז אתה כנראה כן תשתמש בו (בעליות הרבה יותר קל כשהוא באיזור ה 80 מ"מ).

flitzeR1000

New member
אז זה רק קפיץ ושמן ../images/Emo35.gif

כי אני לא רוצה בולם אויר שלא יקרה לי מצב שאני אגיד "שיט שכחתי את המשאבה בבית"

flitzeR1000

New member
איזה טיפולים יש בבולם כזה ../images/Emo35.gif

צריך להחליף מידי פעם שמן

למעלה