שאלות על בובי 7

msorit

New member
שאלות על בובי 7

אני ממושמעת אמרו שהכי טוב בובי 7 אז הכי טוב קונים עכשיו יש לי בובי 7 ולא כתוב כלום בעברית או אנגלית אז אנא עזרה 1) זה על בסיס מים ? 2)אפשר לשטוף את המכחול? 3)כמה זמן זה מתייבש? 4) אפשר לגעת בידיים? 5) איך לעזאזל צובעים את החרוזים מכל הצדדים ובלי שהכל ימרח על היד? תודה מראש נשששמות

Lורליי

New member
בובי היא

על בסיס מים לשטוף את המכחול עם סבון ומים מתייבש נורא מהר. לא יודעת כמה בדיוק אבל מהר לא יודעת לגבי 4 אבל אני נוגעת (סומק) אני שמה את החרוז על קיסם וטובלת בלכה מנערת ונועצת לייבוש על קלקר. מקוה שעניתי על הכל

msorit

New member
פשוט גאוני ידעתי שהישועה תגיע מכאן

אבל לא חשבתי שזה כלכך פשוט תודה תודה תודה אגב איזה עוד שימושים יש ללכה הזו חוץ מפימו?

תשובות על בובי 7../images/Emo13.gif

בובי הוא בסה"כ בחור נחמד. אין מה להשוות אותו לקודמו בובי6, אבל את יודעת איך זה...האקס המיתולוגי
, אך סביר להניח שכשבובי 8 יגיע נביט אחורה בעיניים זגוגיות ומבט נוגה...אחחחח...בובי7... חחחח...
ועכשיו ברצינות... 1. הלכה אכן על בסיס מים. 2. בסיום העבודה יש לשטוף את המכחול במים עם מעט סבון. 3. הלכה מתייבשת די מהר למגע, משהו כמו שעה, אך מומלץ להניח לה להתייבש לפחות 3-4 שעות. אני משאירה אפילו יותר.. 4. אפשר לגעת בידיים. אם כי זה לא תענוג גדול...
5. נועצים את החרוז על קיסם, מחזיקים מהקיסם ומורחים בעזרת המכחול במשיכות מהירות ואחידות (אין טעם לעשות תנועות של "הלוך חזור") מסביבו. חשוב להשתמש במכחול עם שיער רך, שיער קשה יותיר אחריו סימני משיכה.
לילה טוב...

msorit

New member
שרון תודה גם לך הצמידים שלך פשוט

משגעים.. היכן את מוכרת? את מכינה גם תכשיטים אחרים שרשראות וכו? איך את עושה את הפרחים הקטנים? זה לא מיליפיורי נכון? ואיך איך למען ה' החרוזים שלך כל כך עגולים ושווים אני מלאת הערצה

אפשר טרמפ? שאלה על יאכט ורניש

או שלא קראתי טוב את כל ההנחיות שלכן או ש אני סתם סנילית. בכל אופן קניתי את הלכה יאכט ורניש - (מאט) חוץ מהריח המזעזע - ניסיתי על שני חרוזים בסה"כ -וכל הבית הסריח יום שלם- מה הבסיס שלה ?(שוב, גם כאן לא רשום כלום) ואם אני עושה שימוש במכחול אז איך מנקים אותו?. אני מניחה שאם תגידו שזה לא מומלץ אז אני יכולה להחליף. בחרתי בלכה הזאת גם משום שאמרו לי בחנות שהיא היחידה שהיא מאט ואני לא מתה על נורא מבריק.

msorit

New member
היא לא על בסיס מים אלא שמן

אי אפשר לרחוץ במים אלא הכי טוב לעטוף את המכחול בניר כסף ובניילון ולשים במקפיא הריח באמת לא מומלץ בבית אני משתמשת בה אך ורק מחוץ לבית בחדר מדרגות מסכנים השכנים ועל דברים שצריכים להיות עמידים במים פחות או יותר

Lורליי

New member
יכאט ורניש היא ע"ב שמן

מנקים עם טינר בעניי היא לא מומלצת, לא רק שהיא נוטה להצהיב גם עניין ניקוי המכחול הוא לטורח (למרות שאפשר להקפיא את המברשת ואז לא צריך לנקות. אבל נראה לי שזה פתרון רע אם משתמשים בלכה פעם במאה שנה, כמוני) אם את צריכה לכה מט לפימו יש לך את הלכה המקורית לפימו (יש במט- מכסה אדום) ויש עוד לכה... דורה קלייר אם אני לא טועה, סטאן שזה חצי מבריק אני חושבת שיש גם משהו במט שמתאים אבל אוי, לא זוכרת כרגע. סליחה.

50מרלין

New member
ובכל זאת

אמנם בובי 7 על בסיס מיים אך היא גם רעילה וגם דליקה , לתשומת לבכן!!

למעלה