שאלות על אפפילאטס

pertal

New member
שאלות על אפפילאטס

שלום, אני חייל משוחרר ומכיר את תחום האפילייטס הכרות קודמת. למרות זאת, אף פעם לא התעמקתי בו למרות שהיה זמן שהיו לי את כל המקורות על המחשב. רציתי לשאול אתכם לגבי בחירת הנושא לאתר, בניית האתר והשפה האנגלית. נתחיל מהאחרון, אני יודע שעדיף שהאתר יהיה בשפה האנגלית גם מפני שיוכל למשוך פי כמה וכמה וכמה יותר גולשים, יש לי בעיה מסויימת בשפה האנגלית. אני אומנם מבין טוב, וגם יודע לכתוב טוב אבל יש לי די הרבה שגיאות. האם האתר שאני בונה, מבחינת מאמרים, יכול להתבסס על מאמרים קנויים? או רק אם יש תקציב? הבנתי שאפשר למצוא מאמרים בדולרים בודדים. האם אני יכול ליצור אתר שלם עם התערבות מינימלית שלי במלל? או שזה פשוט יעלה יותר מידי להתחלה ועדיף לשבת עם מילון ולתקן שגיאות? מה בקשר לבניית האתר? האם מערכת דינמית היא הפתרון מבחינת המוצרים, הכתבות וכו? והאם כתיבה של מערכת כזו(ידע מסויים בphp יש) היא הפתרון הטוב יותר? או מציאת מערכת מוכנה? במיוחד שהאתר יהיה באנגלית? בקשר לבחירת המוצר, האם אמורה להיות לי זיקה לתחום? או בהנחה ואני רואה שלמוצר יש פוטנציאל, זו צריכה להיות ההחלטה הראשונה שלי בבחירתו? (מוצר=כמה מוצרים באותו התחום) תודה רבה ואשמח לכל עזרה.

seostar

New member
affiliate

שלום לך. אכן עדיף באנגלית - השוק הישראלי מאוד קטן. אני כותב את רוב הכתבות בעצמי ומדי פעם הגולשים מספקים לי תכנים בעצמם , אבל רוב העבודה היא אכן כתיבה באנגלית. גם לי יש פה ושם שגיאות וזה לא כזה אסו - עדיין יש מכירות.מחיר מאמר באנגלית של כ 300 מילים עולה בערך 10 דולר וכמובן שרצוי שיהיה כמה שיותר דפים באתר (כמה עשרות), ואל תשכח שתצטרך גם כתבות בשביל בלוגים וגם מאמרים להפצה כך שזה יכול להסתכם בכמה מאות דולרים לכל אתר . . . . לכן אני ממליץ לך לכתוב אותם לבד, ככה גם תשתפר באנגלית ואחר כך זה יבוא לך יותר בקלות. מבחינת מבנה האתר הייתי ממליץ על HTML פשוט זה הרבה יותר אפקטיבי למנועי חיפוש מאשר מערכות לניהול תוכן שמסרבלות את מבנה האתר. בקשר למוצר רצוי שיהיה לך זיקה לתחום אבל לא בהכרח. מצאתי את עצמי מקדם תחומים שבחיים לא חשבתי עליהם ובגלל שהם נישתיים יש בהם די הרבה כסף. בהצלחה !

pertal

New member
הי, האם נכונה השמועה שצריכים חשבון אמריקאי?

כדי לקבל את התשלום? או שיש מספיק חברות שישלחו לי את התשלו גם לחשבון בנק בישראל? מה עושים במקרה כזה?

seostar

New member
אל תקשיב לשמועות :)

חשבון בנק בארה"ב זה תמיד אידיאלי :) אבל..... אתה יכול לקבל את התשלום באמצעות צ'יק שישלח אליך בדואר - אופציה מאוד יקרה כי גם אז אתה צריך לשלם לבנק עמלה על הפקדת צ'ק זר. יש תוכניות שותפים שיכולות להעביר לך את הכסף ישר לחשבון הבנק באמצעות העברה אלקטרונית (כמו גוגל). והדרך הטובה ביותר היא פתיחת חשבון ב paypal.com

pertal

New member
העניין הוא שאין לי כרטיס אשראי

אני מתכוון כשזה יצא לפועל, להשתמש באפשרות של בנק הדואר ולהפקיד סכום מסויים(עד 1000 שקל) לתוך כרטיס אשראי חד פעמי שהוא גם בינלאומי. מבחינת כרטיס אשראי בינלאומי אף בנק כנראה לא יאשר לי כרטיס כזה כרגע :). אז אני מניח שפייפל לא תקף לגבי, נכון? אז מה עדיף, למצוא תוכניות שיסכימו להעביר לי לחשבון הבנק והאם זה בהכרח אומר שהם יהיו פחות יעילות מבחינת הסכומים, או שאפשר גם למצוא תוכניות שותפים טובות אמינות עם אחוזים טובים וגם שהם יעבירו לחשבון בנק בישראל? (אני מניח שהאפשרות השניה אחרי זה כרגע זה לקבל צ'קים לפי דעתי העמלה היא בין 20-30 דולר, לא? חבל אבל במצב שלי אני אצטרך לפחות תוכניות על פי התנאים המסויימים הללו כרגע. יש לי שאלה נוספת, ראיתי "קניונים" שהם אפיליאטס לאתרים כמו איביי וולמארט וכו, שמציעים מבחר של מאות מוצרים, אבל הבנתי שהאפשרות הטובה ביותר שלי היא נישה מסויימת וקטנה ופרסום של כמה מוצרים עטופים בכתבות וקידום האתר. האם זו הדרך המומלצת לי יותר? אני מניח(בלי ידע) שהרעיון של פרסום מוצר אחד כרגע ולעטוף את כולו באתר עם עשרות כתבות, זה לא האידיאל, אבל מה זה יותר מידי מוצרים? נגיד לרוזלינד גרדנר היה פעם אתר של זרעים ועצים, כמין חנות כזאת עם כמה מדריכים והרבה מוצרים בתחום הגינון. אודה לך על כל כיוון. טל

seostar

New member
אז תלך על צקים

עולה בערך 20 דולר להפקיד אותם וגם מי שישלם לך יקח לך עוד 20 דולר על הנפקת הצ'יק ומשלוח בדואר. לגבי כיוונים תתחיל ממשהו אחד וקטן ותראה אחר כך לאן זה מתפתח. אתר אחד עם הרבה תחומים - לא מומלץ, או הרבה אתרים קטנים - כל אחד והתחום שלו. אמזון איביי ושאר החברות הגדולות לא משלמות אחוזים גדולים. רוב השותפים משתמשים ב clickbank.

B e i n g

New member
מבחינת מבנה האתר

כדאי לך לבדוק את מערכת וורדפרס, מצויינת וקלה וגם מעולה מבנית לקידום אתרים.

למעלה