../images/Emo7.gif זה כל כך עצוב...
כשראיתי את העונה בפעם הראשונה אמרתי שלפחות יהיו לי שידורים חוזרים בערוץ סטאר וורלד. כשהעונה שודרה בסטאר וואלד, "אנג'ל" כבר התחילה בערוץ 3 וזו הייתה תקופה עמוסה אז אמרתי שאני אראה את זה בטלוויזיה בפעם הראשונה, כמו שצריך, כשהפרקים יגיעו לכאן. ולכן מבחינתי "אנג'ל" - נכון לעכשיו - עוד לא הסתיימה. אבל עוד שבועיים...ברגע שזה יסתיים בערוץ 3, אז מה שנשאר לי זה באמת רק שידורים חוזרים...וזה די מבאס כי עד עכשיו זה היה כאילו (מבחינתי זאת אומרת) אלו לא השידורים החוזרים אלא שזו הפעם הראשונה שאני כביכול רואה את זה כמו שצריך. ועכשיו מה? זהו, נגמר...
ולמרות שלדיויד יש סדרה חדשה, אני לא אוהבת או מתחברת אליה כמו לאנג'ל. לא שאני סובלת - שלא תבינו אותי לא נכון. אני מאוד אוהבת אותה. אבל לא "אנג'ל" הייתה הסדרה האהובה עלי, לא רק בגלל שדיויד שיחק בה. כל הדמויות, הכתיבה, הבימוי, הציניות, הז'אנר וההומור הג'וסי כמובן - שנורא קשה לי בלעדיו. אני חושבת שהסדרה היחידה (שגיליתי אותה רק עכשיו) שעוד איכשהו מצליחה לשלב בתוכה מן סוג של קומיות ג'וסית ראויה היא "האוס", כשלרופא הכי חולה בטלוויזיה יש איזה רעיון חדש או כשהוא מחליט להתעלם או להפחיד איזה חולה מסכן שנקלע לדרכו...