שאלות על אנג'ל

reasonsforall

New member
שאלות על אנג'ל

כמה עונות יש לאנג'ל? כמה צולמו עד עכשיו? מצלמים בימים אלה עוד עונות? באיזה עונה אנו נמצאים עכשיו בHOT3? איזה פרק?

XxShai10xX

New member
תשובות

יש לאנג'ל 5 עונות והסדרה נגמרה. בכל עונה 22 פרקים ואתמול שודר בערוץ 3 פרק 20 של עונה 5 דהינו נשארו עוד שני פרקים עד לסוף הסדרה בארץ.

רינת4

New member
../images/Emo7.gif זה כל כך עצוב...

כשראיתי את העונה בפעם הראשונה אמרתי שלפחות יהיו לי שידורים חוזרים בערוץ סטאר וורלד. כשהעונה שודרה בסטאר וואלד, "אנג'ל" כבר התחילה בערוץ 3 וזו הייתה תקופה עמוסה אז אמרתי שאני אראה את זה בטלוויזיה בפעם הראשונה, כמו שצריך, כשהפרקים יגיעו לכאן. ולכן מבחינתי "אנג'ל" - נכון לעכשיו - עוד לא הסתיימה. אבל עוד שבועיים...ברגע שזה יסתיים בערוץ 3, אז מה שנשאר לי זה באמת רק שידורים חוזרים...וזה די מבאס כי עד עכשיו זה היה כאילו (מבחינתי זאת אומרת) אלו לא השידורים החוזרים אלא שזו הפעם הראשונה שאני כביכול רואה את זה כמו שצריך. ועכשיו מה? זהו, נגמר...
ולמרות שלדיויד יש סדרה חדשה, אני לא אוהבת או מתחברת אליה כמו לאנג'ל. לא שאני סובלת - שלא תבינו אותי לא נכון. אני מאוד אוהבת אותה. אבל לא "אנג'ל" הייתה הסדרה האהובה עלי, לא רק בגלל שדיויד שיחק בה. כל הדמויות, הכתיבה, הבימוי, הציניות, הז'אנר וההומור הג'וסי כמובן - שנורא קשה לי בלעדיו. אני חושבת שהסדרה היחידה (שגיליתי אותה רק עכשיו) שעוד איכשהו מצליחה לשלב בתוכה מן סוג של קומיות ג'וסית ראויה היא "האוס", כשלרופא הכי חולה בטלוויזיה יש איזה רעיון חדש או כשהוא מחליט להתעלם או להפחיד איזה חולה מסכן שנקלע לדרכו...

ענבררר

New member
לא התחברת ל"עצמות"? אני ממש אוהבת

את הסדרה הזאת.. אני חושבת שהיא מדהימה.. ראיתי היום פררק 9 והבן של דיוויד הופיע בתור הבן של הדמות שלו איזה חמודדד הילד שלו..

רינת4

New member
זה לא ג'יידן, הבן שלו במציאות

זה ילדון חמוד בשם Ty Panitz שמשחק את הבן שלו... ובמקרה גם די דומה לג'יידן (אני משערת שבכוונה). וכן, פרק 9 הוא אחד הפרקים שאני הכי אוהבת בעונה. ולא שלא התחברתי לסדרה, מה שאמרתי זה שאני לא מצליחה להתחבר לסדרה - למרות היות דיויד שם - בצורה שהתחברתי לאנג'ל. הנקודה שרציתי להבהיר זה שאני לא אוהבת אנג'ל רק בגלל דיויד, אלא בגלל הסדרה עצמה.

reasonsforall

New member
איזה חמוד

ותראות בקישור שלו ב י.מ.ב.ד כנראה יצאו בקרות 3 סרטים שהוא משתתף. סחתיין עליו

למעלה