שאלות על אייטונז

comer789

New member
שאלות על אייטונז

1) כאשר אני מחבר את האייפון 4S בנפח 16 ג'יגה שלי למחשב, כתוב שיש לי 14 ג'יגה אפשריים. מתוך זה, יש לי 7.5 ג'יגה, שזה סבבה, אבל ג'יגה וחצי מופיע תחת השם "other". מה זה Other לעזאזל, ואיך אני מפנה את המקום הזה? כמו כן, כתוב לי שיש לי כמעט 3 ג'יגה אפליקציות, שזה פשוט לא יכול להיות. האם האפליקציות שמחקתי, אבל יש לי אפשרות להתקין אותן עדיין מחדש (כתוב Instaell לידן בעמודה של הסנכרון אפליקציות) תופסות לי מקום על האייפון? אם כן, איך אני מעיף אותן, כי אני לא מצליח להסיר אותן מהרשימה הזאת.

2) כאשר אני מסנכרן מוזיקה מהאייטונז, יש מעין באג כזה שלא מראה את התמונות של האלבומים כשאני מדפדף אופקית באלבומים, אפילו שיש קובץ תמונה על האלבום. האם יש לכך פתרון?

תודה רבה

noa_f

New member
other הם נתונים אחרים שיש לך על המכשיר

חלקם שייכים למערכת ההפעלה, אבל חלקם הם כל מיני קבצים זמניים, זכרונות מטמון וכו'.
האפליקציות שמחקת לא נמצאות יותר על האייפון

לגבי אפליקציות: למה לא יכול להיות 3 ג'יגה? אני מכירה כמה וכמה משחקים שתופסים יותר מג'יגה כל אחד (בעיקר משחקי ספורט עתירי גרפיקה)... אתה יכול לראות ברשימה בדיוק כמה כל אפליקציה שוקלת.

karpe

New member
ובעיקר - המידע האישי של כל אפליקציה

יש הפרדה בין האפליקציה עצמה - שנספרת בנפח של האפליקציות,
לבין המידע שהיא מחזיקה - שנספר בOTHER.
כך למשל כל הסרטונים והתמונות שעוברים בוואטסאפ ייחשבו בOTHER.

אם נכנסים במכשיר עצמו ל SETTINGS-GENERAL-USAGE רואים רשימה של כל האפליקציות, וכמה כל אחת לוקחת, וזה כולל גם את האפליקציה עצמה וגם את המידע שלה.
אם לוחצים על אפליקציה ספציפית מקבלים את הנפח שתופסת האפליקציה עצמה, והנפח של המסמכים והמידע שלה בנפרד.

למעלה