שאלות עזרים

notMaria

New member
שאלות עזרים

שלום,
אמא שלי אובחנה לאחרונה עם אפילפסיה. היא גרה לבד, ואני חורשת את האינטרנט כדי למצוא דברים שיקלו עליה (ועלינו) להתמודד עם הפרכוסים. דבר אחד שאולי הכי מפריע לה זה הלשון הנשוכה אחרי התקף. מקריאה ברשת אני מבינה שזאת תופעה מוכרת, השאלה אם יש איזו דרך לצמצם את הנזק? לפני התקף יש לה בחילה כמה שעות, אז בתיאוריה היא יכולה לנחש אם יקרה היום משהו, אז האם יש איזשהו סד או כרית או לא יודעת מה, שאפשר להשתמש בו כדי לא לנשוך את הלשון בצורה כל כך קשה? (וכמובן בלי סכנת חנק..)
השאלה השניה היא לגבי מוצר ספציפי- נתקלתי בשעון חכם של smart monitor שקולט כשיש פרכוס ושולח עם בלוטות׳ הודעות דרך הטלפון לרשימת מכותבים. מישהו מכיר אותו? זה שווה משהו? זאת אומרת, הוא די יקר אם זה פארש ולא אמין, אבל אם הוא עובד כמו שצריך אז נוכל סוף סוף לישון בשקט אחרי חצי שנה של דאגה..אם למישהו יש ביקורת על השעון, או מכיר מוניטורים אחרים לשימוש יומיומי (אחרים שראיתי היו רק למיטה), אשמח לשמוע ולדעת.

תודה!

חייםלוי

Member
מנהל
נתקלתי פעם באיזו מודעה שמוכרים משהו ששמים בפה

כדי להימנע מנשיכת לשון אבל אני לא בטוח אם זה יעיל.

notMaria

New member
תודה על הניסיון לענות

עוד מישהו? אף אחד לא נתקל במשהו כזה? יכול להיות שנשיכת הלשון היא לא בעיה כל כך נפוצה כמו שהיה נדמה לי? פשוט כי מחמישה פרכוסים שהיו לאמי בחצי שנה האחרונה, אחרי כולם הבעיה שנמשכה הכי הרבה זמן היה להתמודד עם הלשון שננשכה.

ולגבי השעון, מישהו בכל זאת שמע ומכיר? מדובר בזה http://www.smart-monitor.com לא פרסומת, אני באמת רוצה לשמוע מנסיון של אחרים כי זה נראה כל כך אידאלי על המסך, אבל קשה למצוא ביקורות כי לסוני יש מוצר באותו שם, אז אלה התוצאות היחידות שעולות בגוגל..

דני11612

New member
נושכת לשון

מנשיכת לשון לא קורה אסון. אם אימך מרגישה אאורה זמן ארוך לפני (כמו שאת מתארת) היא יכולה להתכונן (ללכת לשכב ובצורה שלא תיפול מהמיטה). כמו כן יש לה זמן להזעיק אותך.

למעלה