שאלות-עזרה

RoCk StaR 1

New member
אז מה

גם שאבא שלהם עזב אותם זה היה מזמן והם מדברים על זה יפה מאוד... לא יודעת יכול להיות שקשה להם לדבר על זה או משו אבל סתם רציתי לדעת.. ואני לא יכולה הסיפור הזה כל כך עצוב ומעצבןןןןן

sha na na revol

New member
הרבה שירים שלהם

זה על זה שהם לא רוצים להיות חלק מהעדר, ועל זה שאנשים מתנכלים להם כי הם לא מבינים את המוזיקה שהם עושים, לדעתי הם בטח הושפעו לפחות בגישה מאירוע כזה. ובטח שהם לא רצחו אותו.

elenwee

New member
איך רצחו אותו ומי רצח אותו?

חברי גוד שראלוט, ג'ואל ובנג'י רצחו אותו?

elenwee

New member
אגב

בחיים לא ידעתי שהשמות לוי וראובן מופיעים בברית החדשה ומה זה רייאן?

nobody175

New member
פחחחח מצחיקה

בנג'י ירצח מישו כי הוא פאנק? סתם אנשים רעים שלא אהבו את איך שהוא נראה, אלה מי שהרגו אותו או שהיית צינית ואני טיפשה?

Unaffected

New member
אה ו...

הוא (דאסטין קאמפ) פגע עם מכונית בכוונה. הנה הכתבה שהתפרסמה יומיים אחרי שהוא נרצח: http://www.amarillonet.com/stories/121497/021-6388.002.shtml

Unaffected

New member
אממ

זה ב'מת מעצבן. לא מספיק שהוא נכנס לכלא רק 4 שנים אחרי שהוא הרג אותו
והאתר שם לא מעודכן...אז אי אפשר לדעת אם הוא השתחרר

nobody175

New member
חחחחחחחחחחח

אויש אני קרתי את הכתבה הזאת, אחת המצחיקות ביותר שלהם, בילי גם אומר שם (בתשובה לשאלה אם הם היו בארבי איזו בארבי הם היו) שהוא היה קן, כי ככה הוא היה יכול לעלות על בארביות כל היום חיח, בילי חרמן.

black spot

New member
אנשים!!!לאאאאאאאא......

בראיין לא היה בלהקה שלהם אפילו דקה והם אפילו לא מכירים אותו... באתרים של msn גרופי משו....יש אתר של gc...האתרים האלה הם של סתם אנשים ובעל האתר בחר לשים את הקישור הזה בלי שום קשר ללהקה....ואני בטוחה שיש לו עוד אתרים שהוא שם את זה גם שם.... קיצקצ..בראיין לא היה בלהקה...

למעלה