שאלות-עזרה

elenwee

New member
שאלות-עזרה

1.ג'ואל ובנגי' יהודים? 2.מה זאת אומרת המתופף הראשון שלהם נרצח כי הוא היה "פאנק"?

EleVaTioN

New member
תשובות../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

1. לא הם נוצרים, השמות לקוחים מהברית החדשה. אבל השמות בברית החדשה דומים לאלה שבתנך וכאלה
2. הוא היה פאנקיסט, שונה, אז רצחו אותו

RoCk StaR 1

New member
ב'מת??

פאק, איך זה שלא ידעתי את זה? ((שרצחו אותו!!)) אתם מדברים על ארון?

Unaffected

New member
לא..

המתופף הראשון היה בריאן..יש היסטוריה של המתופפים בטאגליינס

RoCk StaR 1

New member
רציני חארות...

הייתי בטוחה שארון היה המתופף הראשון.. פאק מי האידיוט שרצח אותו?! אני לא מאמינה זה כל כך מעצבןןןן איזה אנשיםםםםםם

brody armstrong

New member
לא נראה לי =\

אממ הוא הייה בלהקה ממש ממש בהתחלה, שזה הייה רק הוא בנג'י וג'ואל! *לפי מה שאני יודעת*

RoCk StaR 1

New member
יכול להיות ש..

we belive זה עליו? או לפחות ההתחלה? גאד, אני עדיין בשוק לא ידעתי על זה ..איזה אנשים דפוקיםםם איך הם חיים עם עצמם!?

אולי....

אולי גוסט אוף יו? למרות שזה נשמע יותר שיר על רקע רומנטי... אבל מי יודע גם פרידיקיטיבל ובסוף הסתבר שזה על אבא שלהם P:

brody armstrong

New member
פרידיקטביל זה גם על מערכות יחסים,

קראתי איפשהו על כל השירים-על מה הם נכתבו...וגו'אל כתב אותו על זה שכל המערכות יחסים שלו נדפקות,אבל כמעט בכל שיר יש משהו על אבא שלהם.. ו-ווי בליב זה על העולם,יותר נכון זה מין מחאה על הממשלה באמריקה

nobody175

New member
שאלה

זה לא לגמרי קשור, אבל הזכרת את זה, אז מישו יודע איפה אפשר לראות את זה? (המייקינג דה וידאו של פרדיקטבל)

EleVaTioN

New member
אבל...../images/Emo129.gif

עבר כל כך הרבה זמן מאז עברו 2 אלבומים....זה לא הגיוני שפתאום הם יזכרו לכתוב עליו שיר

RoCk StaR 1

New member
יכול להיות ..אבל

אולי באלבומים הראשונים יש שירים עליו? יענו..מתאים להם לכתוב על דבר כזה שיר..לא? ובכלל..זה מוזר שהם לא ממש מדברים על זה..ושכנראה לא כ"כ יודעים על זה..או שזה רק אני =\

למעלה