שאלות ,עזרה בבקשה !!

שאלות ,עזרה בבקשה !!

היי,נרשמתי היום לאיביי כדי לנסות למכור מפרט של גיטרה של מישהו מפורסם שניסיתי לפרסם מודעת מכירה זה כתב לי משהו על shipping ולא הבנתי מה אני צריכה לעשות מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך אני ממלאה את זה? תודה רבה!!

-->

אני לא מעוניינת להעלות תמונה,זה מפרט סטנדרטי חתום ע"י מפורסם. התמונה תופיע באיביי זה לא חשוב כרגע. ולא העלתי מחיר משלוח כי אין לי מושג כמה לכתוב אני לא מבינה בזה..מפרט של גיטרה זה נראה ושוקל כמו צדף מהים..

panayotiss

New member
את יודעת מה הבעיה עם מוצרים שחתומים?

אף אחד לא יאמין אלא אם תצרפי חוות דעת של מומחה מוכר ( known) שמאשר שהחתימה אותנטית. ללא הוכחת אוטתנטיות של החתימה המפרט הזה לא שווה יותר ממפרט פשוט. הבעיה החדשה היא שצריך לשלם למומחה הזה.

זו חתימה טבועה במפרט לא בכתב יד

ומצורפת תמונה באתר שמעידה על האותנטיות. דבר שני-אתם מומחים כאן יותר ממני בשיפינג הזה מה אני צריכה לעשות בדיוק צעד אחר צעד,אני לא יודעת אם יותר טוב רשום או לא ואני ממש לא מבינה בנושא ובטח לא רוצה לעבור על איזשהו חוק בינ"ל או משהו באיביי,אם זה לא מסובך מידי אודה לכל עזרה.

panayotiss

New member
אז מעולה אם ככה

תמיד עדיף רשום, ככה תוכלי לעקוב אחרי המוצר בהרבה מדינות, לא בכולן אבל בהרבה. לאן את שולחת את המפרט?

אני עדיין לא שולחת למישהו ספציפי

רק מנסה להעלות לאתר דף מכירה אבל זה לא נותן לי להעלות ללארישום מדויק באופציות השיפינג האלה ואני ממש לא מבינה בזה..כתוב כל מיני US וכאלה..לא מבינה כ"כ מה לעשות..

למעלה