שאלות סקר

דנטל

New member
שאלות סקר

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? התשובות שלי כבר כתובות בפורום אחר, אבל מעניין אותי מה יענו פה לפני שאני נותנת את התשובות שלי.

nati012

New member
האמת שאצלי זה אותו דבר

מה שאני עושה ראשון כשאני קמה ואחרון כשאני הולכת לישון - שמה בליסטקס. יש לי שפתיים יבשות במיוחד (בפנים!! בפנים!! אנשים חולים) ואם אני לא שמה עליהן בליסטקס לסוגיו אחת לעשר שניות הן פשוט מתפוררות. ומשהו קצת פחות שגרתי.. אמממ.. לפני השינה אני עושה כפיפות בטן ואז קוראת עד שנרדמת, אם בכלל, וכשאני קמה בדרך כלל יש ריב יומי (טוב, לפחות הראשון לאותו יום) עם אמא, אחרי זה אני לוקחת גלולה כי אם לא אני שוכחת, ואז מדליקה את המפזר חום בשביל לא לרעוד כוויברטור אנושי מהלך.

דנטל

New member
../images/Emo6.gif קרועה

אז התשובות שלי היו שדבר ראשון שאני עושה בבוקר זה לבדוק בשעון אם יש עוד זמן לישון. הדבר האחרון שאני עושה בלילה זה לקוות שאני ארדם. בשני המקרים, הסבירות גבוהה שבסמוך לזה אני אגלוש. את הגלולה, אגב, אני לוקחת בעבודה כשאני נזכרת לשתות את כוס המים הראשונה (והרבה פעמים היא גם האחרונה, כי אני שוכחת לשתות). בימי שבת אני הרבה פעמים שוכחת לקחת גלולה בגלל שאני לא עובדת ובבית אני שותה אפילו פחות. כשהייתי גרה אצל אמא שלי, בני הבית ידעו שאסור לדבר איתי בבוקר כי זה לא יגמר טוב.

לקשמי

New member
תשובות

1. מדיטציה. 2. מפעילה דיסק עם קולות של ים, שהתרגלתי כבר להרדם איתו.

סמסרה1

New member
יקיצה בבוקר ../images/Emo42.gif

היי היי דבר ראשון כשאני קמה מהמיטה בבוקר אני עושה פיפי מיד לאחר מכן נגררת לכיוון המטבח ושותה כו מים לאחר מכן על הפיז'מה אני לובשת טרנינג ויורדת עם כלבי לטיול הבוקר שלו וכל זה בחושך. בשעה חמש וחצי לפעמים רבע לשש משהו כזה. בבוקר הטיול עם כלבי עורך כעשרים דקות. ורק אחר כך אני שותפת פנים ורק אחר כך מכינה שתייה חמה ו... המרוץ מתחיל עד שמגיעים לעבודה.

אורזמן

New member
כשאני קם בבוקר .....

מהמחשב או חוזר מבילוי,מדיטציה להתחלת היום לפני שאני הולך לישון,ז'תומרת בצהריים,ישן שעתיים וממשיך הלאה

אורזמן

New member
זה כבר חודש כך

לא מצליח להרדם בצהריים יותר משעתיים ובלילה... לפעמים עייף קרוע ולא מצליח להרדם קורא ספר , מבשל משהו, יוצא להליכה לילית וכלום שום דבר לא שולח אותי לישון בלילה כנראה זו תקופה מוזרה שגם תעבור מעצמה ,כמו שבאה גם תלך

דנטל

New member
לבעיות שינה יש סיבות שצריך למצוא

זה נראה שאתה לא לוקח את הבעיה ברצינות. לדעתי, היא ראויה לתשומת לב. אכן, ישנן בעיות שכמו שבאו כך הולכות, אבל הבעיה שלך מתרחשת כבר חודש. בעיות שינה שבאות והולכות הן לתקופות יותר קצרות, לא לחודש. לתקופה המוזרה הזו צריכה להיות איזושהי סיבה ואתה צריך לחפש את הסיבה הזו.

New member
הדבר הראשון שעושה כשקם זה

לפתוח עיניים והאחרון לפני שהולך לישון זה לסגור אותם. (לא ממש הבנתי את כל הרעיון של הסקר הזה..)

למעלה