"שאלות נפשיות"

"שאלות נפשיות" ../images/Emo107.gif

אני חיברתי, אולי אם תענו לעצמכם אפילו תראו מעוד זוג משקפיים: תהנו!! בן כמה אתה?: איך אתה מרגיש היום?: האם אתה אוהב את עצמך? מה אתה אוהב בעצמך? מה אתה לא אוהב בעצמך? איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך? באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות? האם עשית משהו משמעותי עבורך היום? ועבור אחרים? האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק? אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד? תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך: תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך: למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?: האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?: האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?: אם אתה תעשה את זה?: אם לא, למה לא?: האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?: האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?: אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?: איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?: איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?: האם אתה אוהב לקום בבוקר?: האם יצא לך לטעום קוקוס?: אהבת את טעם הקוקוס?: ולסיום.. איך היה השאלון?: האם שאלו אותך את השאלות האלה פעם? באיזה הקשר, ואיזה שאלות?: ביי או להתראות?:

ועוד אחת אחרוה בסיום!! ../images/Emo107.gif

האם שאלות אלה עזרו לך במשהו, במה? האם התשובות עליהן השפיעו עלייך, איך?

../images/Emo107.gif

למתקשים: בן כמה אתה?: איך אתה מרגיש היום?: האם אתה אוהב את עצמך? מה אתה אוהב בעצמך? מה אתה לא אוהב בעצמך? איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך? באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות? האם עשית משהו משמעותי עבורך היום? ועבור אחרים? האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק? אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד? תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך: תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך: למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?: האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?: האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?: אם אתה תעשה את זה?: אם לא, למה לא?: האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?: האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?: אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?: איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?: איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?: האם אתה אוהב לקום בבוקר?: האם יצא לך לטעום קוקוס?: אהבת את טעם הקוקוס?: ולסיום.. איך היה השאלון?: האם שאלו אותך את השאלות האלה פעם? באיזה הקשר, ואיזה שאלות?: האם היה לכם קשה לענות על השאלון הזה?: האם שאלות אלה עזרו לך במשהו, במה? האם התשובות עליהן השפיעו עלייך, איך? ביי או להתראות?: _________________________________________________________ בן כמה אתה?: 15 איך אתה מרגיש היום? היום התחיל בסדר, לא הייתי בחיפה-בבית והוא המשיך לא טוב האם אתה אוהב את עצמך? מאוד מה אתה אוהב בעצמך? חיצוניות ופנימיות, אופי מה אתה לא אוהב בעצמך? לפעמים את החיצוניות, ואת קו המחשבה-שחור\לבן איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך? באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות? בעצמי! האם עשית משהו משמעותי עבורך היום? שיחה ועבור אחרים? כן האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק? לא אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד? באמא שלי את הקו העקום של פתיחות המחשבה תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך: תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך: ל' למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?: כי היא מקאנה בי האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?: לא שימשיך אמן לאכול אותה.. האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?: כן אם אתה תעשה את זה?: כן אם לא, למה לא?: האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?: כן, בטוח וכמה אנשים האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?: כן, שלי ושלו אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?: כלום הכל לטובה =) איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?: 24-25/8/2005 איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?: 12/3/2006 האם אתה אוהב לקום בבוקר?: כן האם יצא לך לטעום קוקוס?: כן אהבת את טעם הקוקוס?: הוא היה מקולקל כניראה ולסיום.. איך היה השאלון?: נחמד האם שאלו אותך את השאלות האלה פעם? באיזה הקשר, ואיזה שאלות?: אני את עצמי היום מי אוהב מי שונא ועוד כמה.. האם היה לכם קשה לענות על השאלון הזה?: לא ממש כי אני חיברתי את השאלות האם שאלות אלה עזרו לך במשהו, במה? כן, הסתכלות על החיים האם התשובות עליהן השפיעו עלייך, איך? כן, אקח את עצמי לשינוי ביי או להתראות?: ביי

Simple Shlomit

New member
עונה../images/Emo3.gif

בן כמה אתה?:עוד מעט 13 איך אתה מרגיש היום?:סבבה האם אתה אוהב את עצמך?פעם כן פעם לא מה אתה אוהב בעצמך?ממ שאני דואגת לאחרים,עוזרת לאחרים מה אתה לא אוהב בעצמך?שאני קנאית,וסקרניתתת רר ומתעצבנת מהר חחע איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך?ממ סבלנות חח באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות?שעזרתי לאחרים:] האם עשית משהו משמעותי עבורך היום?לא.. ועבור אחרים?לא...חח האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק? בערך חח:) אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד?חחח את הקרציות של אמא שלי XD תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך:יוליה,תומר[אחי],ורויטל[אחותי] חח תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך:ממ יש הרבה=/ למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?:כי רואים עליהם האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?:ברור..=/ האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?:אולי אם אתה תעשה את זה?:לא אם לא, למה לא?:לא שווה ת'מאמץ עליהם האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?:אולי האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?:לא אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?:הרבה דברים=| איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?:שיולצ'יק ישנה אצלי...:] היה כ"כ כיף! איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?:ממ יש הרבה ימים,למשל שנפטרו אנשים שחשובים לי וקרובים אליי..]= האם אתה אוהב לקום בבוקר?:לאא.. האם יצא לך לטעום קוקוס?:שוקולד עם קוקוס כן.. אבל לבד לא:S אהבת את טעם הקוקוס?:לאא,יאק ולסיום.. איך היה השאלון?:סבבה האם שאלו אותך את השאלות האלה פעם? באיזה הקשר, ואיזה שאלות?:חלק לא חלק כן,אין לי כוח לזה חח האם היה לכם קשה לענות על השאלון הזה?:ממ אולי קצת האם שאלות אלה עזרו לך במשהו, במה? נראה לי.. להבין יותר על עצמי ?.. האם התשובות עליהן השפיעו עלייך, איך?בערך,מה זה משנה XD? ביי או להתראות?:ביי ביי

עונהההה

בן כמה אתה?:
18 וחצי איך אתה מרגיש היום?:
אחלה חוץ מכמה אנשים שמעצבנים אותי האם אתה אוהב את עצמך?
בטח מה אתה אוהב בעצמך?
הכל מה אתה לא אוהב בעצמך?
כלום איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך?
יש לי הכל באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות?
מממ לא יודעת האם עשית משהו משמעותי עבורך היום?
לא... ועבור אחרים?
גם לא... האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק?
כן אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד?
קנאות תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך:
הזכות לפרטיות תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך:
הזכות לשם טוב למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?:
לא מרגישה את זה האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?:
ממש לא האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?:
לא האם אתה תעשה את זה?:
לא אם לא, למה לא?:
כי אני לא יכולה האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?:
לא האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?:
לא אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?:
כלללללללום איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?:
היום איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?:
אתמול האם אתה אוהב לקום בבוקר?:
לאאאא האם יצא לך לטעום קוקוס?:
כן אהבת את טעם הקוקוס?:
בעעעעעעעעעע גועלללל!!! ולסיום.. איך היה השאלון?:
ממוצע האם שאלו אותך את השאלות האלה פעם? באיזה הקשר, ואיזה שאלות?:
לא שאלו ביי או להתראות?:
בייייייי

Fergie7

New member
עונה. ../images/Emo9.gif

בן כמה אתה?: 14. איך אתה מרגיש היום?: חביב. האם אתה אוהב את עצמך? למה לא? מה אתה אוהב בעצמך? עיינים. מה אתה לא אוהב בעצמך? אף. איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך? ידידותית. באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות? מממ כלום. גם משהו. האם עשית משהו משמעותי עבורך היום? לא. ועבור אחרים? לא שזכור לי. האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק? כן. אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד? ל'דעת. תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך: הרבה. תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך: ל'דעת. למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?: האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?: האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?: אם אתה תעשה את זה?: אם לא, למה לא?: האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?: לא. האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?: לא. אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?: הרבה. נו אין לי כוח. איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?: 25.6, 3.6, 23.11. איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?: לא זוכרת. האם אתה אוהב לקום בבוקר?: כן. האם יצא לך לטעום קוקוס?: בעע זה עושה לי בחילה. אני לא יכולה להתקרב לזה. אהבת את טעם הקוקוס?: ולסיום.. איך היה השאלון?: מעצבן. האם שאלו אותך את השאלות האלה פעם? באיזה הקשר, ואיזה שאלות?: לא. האם היה לכם קשה לענות על השאלון הזה?: כן כי הוא מעצבן. האם שאלות אלה עזרו לך במשהו, במה? לא. האם התשובות עליהן השפיעו עלייך, איך? לא. ביי או להתראות?: ביי.

עונהההה../images/Emo103.gif

בן כמה אתה?: מה אכפת לכם
איך אתה מרגיש היום?:סבבה ואתם?!?!?
חעחעחעחעח האם אתה אוהב את עצמך?
מה אתה אוהב בעצמך? כנ"ל מה אתה לא אוהב בעצמך? אותי
איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך? לשיר ולשחק=]
באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות?
לא יודעת
האם עשית משהו משמעותי עבורך היום? כן ישנתי ושיחקתי במחשב וראיתי טלוויזיה=]
ועבור אחרים? לע
האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק?לא
אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד? אצלי הייתי רוצה להיות פחות ביישנית כי זה ממש לא טוב=]
תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך: אמא אבא וסבתא=] [ועוד כמה: נועם דור אחותי נינה
הלוואי חעחעחעחחע] תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך: לא אמא לא אבא ולא סבתא=]
למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?: כי זה לא אמא לא אבא ולא סבתא=]
האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?: לא צריך =] הם אוהבים אותי למעלה
האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?: האם אתה חושב שחפרת מדי בשאלון הזה
אם אתה תעשה את זה?: דיייייייייייייייייייייייי
אם לא, למה לא?:
האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?: לע
האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?: אין לי אגו
אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?:
אין לי כוח לענות על זה חעחעחעחחעעע
איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?: הופעה של נינה אבל יהיו עוד מתי שאני יפגוש אותה=]
איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?:
האם אתה אוהב לקום בבוקר?: מי כן
האם יצא לך לטעום קוקוס?: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע=]
אהבת את טעם הקוקוס?: סתכ'ל למעלה=]
ולסיום.. איך היה השאלון?: חח מוזר וחופר[=
האם שאלו אותך את השאלות האלה פעם? באיזה הקשר, ואיזה שאלות?: לע
ביי או להתראות?: ביי (=

אביבוש4

New member
../images/Emo163.gifעונה../images/Emo9.gif

בן כמה אתה?:14 איך אתה מרגיש היום?:יחסית ממש טוב האם אתה אוהב את עצמך?בערך... מה אתה אוהב בעצמך?חיצוני? את האף והלחיים והחזה חח והטוסיק מה אתה לא אוהב בעצמך?שאני שעירה
איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך?יותר סבלנות שלא הייתי מתעצבנת על אנשים מהר באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות?המון..אבל שגרמתי לחברות שלי בכל מיני מצבים להרגיש יותר טוב עם עצמן האם עשית משהו משמעותי עבורך היום?כן הייתי ם סבתא שליי.. ועבור אחרים?סבתא..שלא תהיה לבד האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק?בטח...... אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד?דודה שלי הלוואי והיא לא הייתה חולה.. תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך:דרור,דובי,אמא תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך:נועה לי עמנואל למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?:כי מאז ומתמיד אני בסיכסוך איתן האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?:לא ממש אכפת לי מהן.. האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?:כןן... אם אתה תעשה את זה?:אם זה בקלות אז כן כי למה לא.... אם לא, למה לא?:X האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?:יש מצב האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?:ן אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?:בחיי לא יודעת אבל בשבוע האחרון שלקחתי למישהי ת'כפכפים בטעות איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?:בכיתה ה' בערך חברה שלי עשתה מסיבת פיג'מות זה היה יום מאושר
איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?:היום שדודה שלי נפטרה האם אתה אוהב לקום בבוקר?:כן האם יצא לך לטעום קוקוס?:לא אהבת את טעם הקוקוס?:לא ולסיום.. איך היה השאלון?:חביב האם שאלו אותך את השאלות האלה פעם? באיזה הקשר, ואיזה שאלות?:אין לי כוח לענות על זה..חח כבר מאוחר ביי או להתראות?:להתראות

d r o r y

New member
מצוברך היום!אחל'ה זמן בשביל לענות:

בן כמה אתה?:24 איך אתה מרגיש היום?:זבל,חרא,גרוע,רע,על הפנים,על הפרצוף,ורוצה למות האם אתה אוהב את עצמך?לא מה אתה אוהב בעצמך?לא יודע מה אתה לא אוהב בעצמך?את המחלה הנפשית שלי איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך?שמחת חיים,אנרגיות טובות,ועוד... באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות?----- האם עשית משהו משמעותי עבורך היום?לא ועבור אחרים?לא האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק?כן אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד?כמה שזה נשמע לא טוב,הייתי הופך את כולם לרובוטים שלי.שיחשבו בדיוק כמוני,שיעשו בדיוק כמוני,ועוד... תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך:ברשותך נדלג תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך:כנ"ל למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?:כי אני לא בראש שלהם,כי אני לא הסטייל שלהם,כי הם מזלזלים בי... האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?:לא רוצה אהבה בכלל האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?:לא אם אתה תעשה את זה?:לא אם לא, למה לא?:כי כפי שאמרתי,אני לא מחפש שום אהבה האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?:לא.מהסיבה הפשוטה שאני לא חייב סליחה לאף אחד האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?:אמממ....יש כמה אנשים שהייתי איתם בקשר וניתקתי מהם את הקשר לגמריי.הסיבה היא לא אגו.הסיבה היא שפשוט שנאתי אותם והם הכניסו בי רק אנרגיות רעות.וחוץ מזה,נמאס שכל הזמן אנשים מטיפים על אגו.תפסיקו עם הגועל נפש הזה.אגו זה דבר הכרחי שיהיה לכל אחד,ולכולם יש אותו.אז די להטפות!!!!! אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?:הכל,מאז יום היוולדי ועד עכשיו.חוץ מכמה דברים ממש בודדים איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?:היו כמה כאלה(לא רבים) איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?:היו כ"כ הרבה ימים כאלה.יותר מידי!דוגמא לאחד כזה,זה יום שפשוט הייתי על סף התאבדות.באתי לקפוץ מהמרפסת שלי(קומה שמינית) ואחי שהיה בחדר באותו רגע,התעורר משנתו בבהלה והחזיק אותי האם אתה אוהב לקום בבוקר?:תלוי מתי האם יצא לך לטעום קוקוס?:כן אהבת את טעם הקוקוס?:ככה ככה ולסיום.. איך היה השאלון?:מעניין,מעביר את הזמן,מקורי וגם קצת מעצבן האם שאלו אותך את השאלות האלה פעם? באיזה הקשר, ואיזה שאלות?:כן,שאלו. ביי או להתראות?:

Ofek The Diva

New member
עוווווווונה

בן כמה אתה?: עוד חודשיים 17 איך אתה מרגיש היום?: בכללי בסדר ועכשיו עצבנית רצח האם אתה אוהב את עצמך? לפעמים מה אתה אוהב בעצמך? חיצונית: עיניים ושפתיים. פנימית: חברה טובה מה אתה לא אוהב בעצמך? כפות רגליים ושאני מתעצבנת מהר איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך? סבלנות באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות?אמממ שאלה טובה האם עשית משהו משמעותי עבורך היום?לא ועבור אחרים?לא האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק?האמת לא אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד?הייתי משנה אצל אמא שלי תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך: סופיה דורין ותמיר תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך: - למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?: בטח רבנו או משו האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?:רק אחת האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?: כן אם אתה תעשה את זה?: לא אם לא, למה לא?:היא לא שווה את זה כבר האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?: יש מצב האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?:אמ לא אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?:יש כמה דברים איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?:23.9 מסיבה בסו =] חלום שהתגשם איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?: אממ יש כמה הרבה.. ח האם אתה אוהב לקום בבוקר?:לא האם יצא לך לטעום קוקוס?:כן אהבת את טעם הקוקוס?:חחח לא ולסיום.. איך היה השאלון?: נחמד מאוד =] האם שאלו אותך את השאלות האלה פעם? כן באיזה הקשר, ואיזה שאלות?: אם אני אוהבת את עצמי ומה אני אוהבת בי ביי או להתראות?:ביי ביי :)

למעלה