שאלות נפוצות

vinney

Well-known member
שאלות נפוצות

בפס הכחול למעלה נוספה אופציה ל"שאלות נפוצות" אתם מוזמנים לתרום שאלות, ובעיקר תשובות לשאלות הנפוצות בפורום

yuvalmadar

New member
התשובה היא לא,

אבל את ההוכחה אשאיר כתרגיל לחברי הפורום החרוצים.

Fractal

New member
הדרכה למי שמעוניין לנסות...

מצאו בעיה שלא ניתן לפתור אותה בזמן פולינומי והראו רדוקציה מהבעיה הזו לבעיה ששיכת למחלקה NPC.

johnny d

New member
מה רע ב-

בחרו בעיה ששיכת לNPC ופתרו אותה בזמן פולינומיאלי.

Fractal

New member
אנחנו מנסים להפריך את זה ש

NP = P. אתה מציע להוכיח שכן מתקיים NP=P.

vinney

Well-known member
קבל עונש חינוכי ../images/Emo13.gif

תכתוב מאמר על איך מחפשים מידע בויקיפדיה

yuvalmadar

New member
הממ...

לא ידעתי שאנשים נתקלים בבעיה בעניין החיפוש בוויקיפדיה. בשונה מגוגל, למשל, שנותן לך אלפי תוצאות שלא קשורות כלל למה שחיפשת, או שמפנות אותך לכל מיני אתרים בהם מישהו התייחס מסיבה כלשהי לנושא עליו חיפשת מידע, בד"כ כשאני מחפש נושא בוויקיפדיה אני מגיע ישירות למאמר המתאים. (ואם לא, אני מחפש בוויקיפדיה האנגלית במקום, ובמידת הניתן חוזר בבינוויקי (interwiki) המתאים משמאל לערך המקביל בוויקיפדיה העברית
) למקרה שמידע מסוים לא נמצא בערך, או שאינך מצליח למצוא ערך מתאים (אולי כיוון שכלל לא קיים ערך כזה) אתה יכול לפנות לעמוד "הכה את המומחה" של ויקיפדיה.
(שם עונים על שאלות שלא נמצא להן פתרון בערכי ויקיפדיה, אבל אם קיים ערך מתאים העונה על השאלה, אתה מופנה אליו כמובן)

johnny d

New member
לזה בדיוק התכוונתי :)

אם באמת P=NP PCP(0,0) = PCP(log, O(1)) which is highly unlogical במונחים אנושיים כמובן . . . מצד שני חוסר הגיון שכזה הוא בדר"כ הבסיס להתקדמות לשלב הבא ביכולת ההבנה האנושית.

johnny d

New member
../images/Emo6.gif

המשפט הזה זה פשוט אחד היציאות היותר חזקות במדעי המחשב . . . http://en.wikipedia.org/wiki/PCP_theorem ובאופן כללי, אני הייתי בשוק לפני כמה שנים כשלמדי ש- card(N) = card(NxN) aligning ההוכחה כל כך פשוטה שקשה להבין איך אלפי שנים זה לא היה טריויאלי . . .

johnny d

New member
עברנו את שנות ה-90

אני יכול למנות לפחות 100 בעיות שאם תפתור אותן תקבל הרבה יותר ממיליון :)

haimllazmi

New member
מאגר שאלות ותשובות מראיונות הייטק

האם זה מתוך ראיון עבודה? אם כן האם אפשר להוסיף למאגר שלנו ? מאגר שאלות ותשובות מראיונות הייטק http://www.jobhunt.co.il/?pageid=qdatabase שאלות ותשובות מראיונות עבודה ! ענק!

למעלה