שאלות נפוצות

שאלות נפוצות

הפעם באמת נו
איזה שאלות לדעתכם צריך לשים בשאלות נפוצות
תכתבו את השאלה/ות והתשובה/ות

timtamtum1

New member
../images/Emo39.gif

Breakaway- הסינגל הראשון מהאלבום Breakaway. שיר הנושא של הסרט יומני הנסיכה 2. נכתב והולחן ע"י אבריל לאבין.

timtamtum1

New member
../images/Emo141.gif

[אה, זה ברור שאני לא יודע לנסח שאלות נכון?] Because Of You- הסינגל הראשון מהאלבום Breakaway. נכתב ע"י קלי בגיל 16 בעקבות הגירושים של הוריה בגיל 6 והיחסים עם אביה. (הוא לא הכה אותה, או היה אלכוהוליסט)

זה נהיה טרנד כזה,

אבא של כולם לא היה אלכוהליסט ולא היכה אותם אבל התעלל בהם נפשית קשה גם כריסטינה בזמנו שרה על כך... מה נסגר עם כולן

The Devil Child

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo190.gif

מה קלי רצתה להיות כשהיא הייתה קטנה [חוקרת ימית] ולמה זה השתנה [המורה שלה שמעה אותה שרה ומשם הכל התפתח]

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gifשירים שיש להם קליפים:../images/Emo210.gif

A Moment Like This Before Your Love The Trouble With Love Is Low Miss Independent Breakaway Since U Been Gone Behind These Hazel Eyes Because of You ו-Walk Away הוא הקליפ הבא.

timtamtum1

New member
איך שחכנוווווו!!

מתי ואיפה ההופעות של קלי בארץ? 26-27/3/2006 ההופעות יתקיימו במרכז הירידים בתל אביב, ביתן 1. איפה אפשר לקנות כרטיסים? *5050 מאורנג' החל מה-20/2 כמה עולה כרטיס? טוב, עד יום שני תהיה לנו תשובה. מתי היא תבוא לארץ? 24/3/2006 איזה עוד שאלות יש?

galush2222

New member
נצל"ש...

אוקיי אני חיפשתי בפורום ולא מצאתי פרטים על ההופעה.... אני מזמינה כרטיסים דרך אורנג' ולמישו יש מושג בערך כמה עולה כרטיס...אני חייבת לדעת! תודה...!

למעלה