שאלות נפוצות

מית צאן

New member
שלום:)../images/Emo119.gif

שמי עמית, אני בת 14 מת"א ויש לי שאלה: אני טסה לאיטליה בשבת הקרובה. אני טסה עם משפחתי. אני אהיה בטוסקנה ומילאנו, ורציתילשאול אם יש באזור חוות סוסים שאפשר לעשות שם טיולי רכיבה? תודה מראש:)

Ginx

New member
שלום לכולם...

אשמח אם תוכלו לעזור לי... אני מחפש חוות סוסים באזור הדרום, ואם להיות יותר מדוייק באזור ב"ש. תודה על העזרה! :)

נרה לי שיש את

אורוות יטבתה, החווה של רותי שדמות, יש את החווה שלנו(חוות אמיר במושב באר טוביה)למרות שזה לא ממש קרוב לבאר שבע, אלא יותר בכיוון אשדוד..

Ginx

New member
:)

אני מעדיף שלא להגיע לאזור נבטים כדי לרכב... אין משהו יותר קרוב? אני לא בטוח אבל נדמה לי שאני זוכר משהו ליד קריית גת? אם כן, מה השם? אולי אתר?

popi199

New member
אה...באר שבע- צפון

יש את החווה בכנות שזה לא כזה רחוק מקריית גת... כמו שאמרתי יש את כרמים. יש גם בקיבוץ אורים. ובכפר ורבורג. אני פשוט לא יודעת מה הכי קרוב אליך אז אני זורקת מקומות. אתה יודע מה, הכי טוב שתכנה לכאן ותראה מה הכי קרוב אליך.

אני יודעת על חווה

באזור. אני לא יודעת אם זה קרוב אליך אבל הייתי בפיינטבול ישראל לא מזמן וממש ליד יש חוות סוסים בסגנון ווסטרן.. אין לי פרטים עליה, מצטערת פשוט צפיתי בזמן שעשיתי שם פיינטבול... אם אני לא טועה זה צריך להיות באזור להב...

Ginx

New member
שלום לאוהבי הסוסים

אני חדש בפורום וחדש לתחום הסוסים... למעשה הפעם הראשונה והיחידה שרכבתי הייתה ביום שבת האחרון. אני כבר לא יכול לחכות לפעם הבאה שאני אשב על סוס. על כן יש לי כמה שאלות, אם תוכלו להמליץ לי על חומר קריאה טוב בתחום שמסביר כמה שיותר על סוסים (גזעים, מאפיינים וכו'...) ועל המושגים הרלוונטיים. שפת הכתבה יכולה להיות עברית או אנגלית זה לא משנה. תודה לכם מראש.

Lian815

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

פשוט מאוד תחפש בויקיפדיה ותחפש בגוגל על סוסים... השתלבות מהירה!

Ginx

New member
תודה...

אמנם לחפש בגוגל זה משהו שלמדתי טוב טוב מארבעה שנות לימוד באונ'... אבל קיוויתי שאולי מישהו יכול להמליץ על משהו טוב. אם אין משהו כזה ספציפי, כמובן שאעבוד לחיפוש בגוגל.

gili600

New member
שאלה..

מישהו מכיר חוות שיש בהן רכיבה טיפולית באזור כפר סבא- רעננה? רוצים לנסות לעובד עם בן דודי לרכיבה טיפולית תודה מראש.

coraltaran

New member
חנות לציוד רכיבה בניו-יורק

מישהו מכיר חנות לציוד רכיבה בניו יורק?

belledejour

New member
איפה אני יכולה לקנות

נעלי רכיבה פשוטות וזולות של דפנה? לא בשבילי, בת דודה שלי רוכבת (באנגליה
לא הוגן) והיא באה לביקור בארץ. כנראה שהיא תעשה כמה שיעורי רכיבה אצלינו. היא לא רוצה להביא את המגפיים שלה עד לפה.... מה הנעליים הכי זולות שאפשר למצוא? 100-200 ש"ח נגיד? אם יש בכלל
תודה מראש

למעלה