שאלות נפוצות

val24

New member
יש פה רוכבים מתל אביב?

אני מתכננת להחליף חווה, ורציתי לשמוע על חוות מערביות באיזור תל אביב. יש המלצות?

תםטםOHIO

New member
שאלות נפוצות ../images/Emo204.gif

אנחנו שאלות קטנות ומשוטטות, מי יכול לענות לנו?

גם אני התאהבתי ../images/Emo99.gif

אז זהו, החלטתי שגם לי בא ללמוד רכיבה בצורה רצינית. אז יש לי כמה שאלות: אני גרה בירושלים- איזה חוות טובות יש באיזורי? (עדיף בתוך ירושלים, ואם לא- בסביבותיה, אך לא רחוק מידי). "חוות טובות" הכוונה שהן גם מקצועיות, וגם ממש חשוב לי שלא מתייחסים שם לסוסים באכזריות, או מכאיבים להם וכו'. ועוד שאלה, אני בת 21, האם זה מאוחר מידי להתחיל? וכמה זמן יקח לי עד שכבר אדע לדהור?
ובדרך-כלל כמה השקעה כספית זה אמור לקחת? (יש לי תקציב מוגבל:)) תודה, יעל:)

Lian815

New member
תשובות

חוות הרי יהודה,חוות האלה ועוד הרבה... את יכולה להכנס לאתר www.soos.co.il שם יש לוח מפורט עם חוות ברחבי הארץ וגם באיזור שלך. אף פעם לא מאוחר להתחיל! לגבי דהירה, זה תלוי בהתקדמות שלך,כמה שיעורים את לוקחת בשבוע,איך את מבצעת מקצבים אחרים ואם את יציבה על הסוס. השקעה כספית- שיעור רכיבה לפי איך שאני יודעת עולה בין 70 ש"ח ל- 120 ש"ח,בסה"כ זה תלוי כמה פעמים בשבוע תרצי לקחת שיעורים.

תודה

ומה בדרך-כלל עושים? שיעור בשבוע? וגם כמה זמן לומדים: כל החיים? (זה לא כמו לימודי-נהיגה שנגמרים אחרי הטסט?) תודה.

למה מחקו את התשובות אלי?

היו פה עוד כמה הודעות של משתמשים נוספים ושלי, ומחקתם אותם משום מה? בכל מקרה, נכנסתי לאתר סוס, והחווה היחידה באזור ירושלים שהוא מציע היא חוות המלך-דוד שלשם אני לא רוצה ללכת (סיבות אישיות). יש עוד הצעות? (מחפשת חווה לרכיבה מערבית).

מחקו את התשובות שלי ושלך-

מפני שציינתי שמות משתמשים ושמות פרטיים.. ולא ידעעתי שאסור לפרסם את זה בפורום. עם את רוצה להמשיך דבריתי במסרים.

dafnaa88

New member
צריכה המלצה לרכיבה טיפולית

מחפשת דחוף עזרה.היכן יש חווה קרובה לאיזור הקריות.אני זקוקה לרכיבה טיפולית עבר ילד בן 3 עם פיגור קשה

למעלה