שאלות נוספות ווילד

S h a p e

New member
שאלות נוספות ווילד

היום בבוקר ניסיתי לעשות ווילד לאחר שישנתי, כעיקרון ספרתי בראש 1 אני חולם, 2 אני חולם עד 1000. הפסקתי באלף כי פשוט לא ראיתי שום סימן לווילד חוץ מזה שהגוף שלי מעט נרדם. אבל לא רק בגלל זה, ב-450 ככה הגב שלי התחיל לכאוב ממש, ממש לכאוב, ב-1000 זה היה כבר כאב שאי אפשר לתאר, עכשיו כבר לא כואב לי. מישהו יודע מה זה?

jazzyjester

New member
מצטרף לשאולה..

כנ"ל ,ניסיתי לעשות מספר פעמים וילד והיו קצת תופעות, כאשר אחת מהם היא באמת כאב גב קליל מורגש ולא רצוי, אבל לא בלתי נסבל...

Mr. Nice Guy

New member
Wild

אפשר לספור ולספור, ולעולם לא לראות את האור. אפשר לשכב ולשכב - אפילו לחכות עם כאבים בגב. אפשר לחכות ולחכות... אפילו לבכות. אבל זה לא עובד ככה, לא לכולם. אני אצטט... "I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work." Thomas Alva Edison 1847-1931 מכירים אותו? - בסוף הוא הצליח. ומה כן עובד לכולם? - שינוי. ומה אתם שונים ממישהו שמצליח? כאשר אתם הולכים לישון ומנסים ווילד האם אתם מודעים לעצמכם? האם אתם מבינים מה אתם עושים? ולמה אתם עושים זאת? אם ניסיתם הרבה - אתם כבר יודעים מה צריך לעשות כדי שלא יקרה כלום. אבל האמת היא שהעשיה בתחום הזה היא לא משהו מדיד. זהו משהו של התודעה... ומה היא עשיה של תודעה?.... אני ממליץ לכם לשקול כמה דברים: לא להתמקד בתוצאה של העשייה שלכם. (נניח שעד היום היא היתה - "לא לזוז, לתת לגוף להרדם כדי שתגיעו לחלום בצורה מודעת") אלא לחקור את ההויה שלכם - תחשבו על הפחד שלכם. הרבה אנשים לא מצליחים כי הם לא מבינים את המשמעות של מה שהם ירגישו ומה שהם אמורים להרגיש. הם מ-פ-ח-ד-י-ם. לחכות שזה יקרה ולחשוב שאתה לא מפחד יכול להשאיר אותך במצב הזה לנצח. ואם אכן הפחד לא נוכח - אז פשוט תעשו את זה! כשאתם שוכבים במיטה ולא זזים, תתחילו *לעשות* במישור המחשבה - תחשבו למה אתם תקועים - לפעמים כעס עוזר, בד"כ לא. תחשבו על כל היקום הענקי - ועליכם. תדמיינו מי אתם ומה אתם - קחו טיול למקום הכי ציורי שרק חלמתם עליו עם צבעים שאינם קיימים ודברים מופשטים שאינם דחוסים. *המשאב* הכי גדול של האדם, והכי מוזנח מכולם - הוא הדימיון. לאורך השנים - עם התפתחות התרבויות המתקדמות ואורך החיים הלחוץ והמהיר, הדמיון נתפס כמשהו ילדותי ומיותר, הוא אינו "פרקטי" במציאות, וזו כמובן האשליה הגדולה ביותר. כדאי לכם לזכור מהו אותו דימיון, ולאן הוא יכול לקחת אתכם. אני מאחל לכם את ההצלחה שלה אתם מייחלים ואף יותר. סתם במקרה כי קפצתי לבקר

לקשמי

New member
דמיון

אני לא חושבת שיש כאן מישהו, בפורום הזה, שמזלזל בדמיון ובסגולותיו. אחרת לא היינו פה.

למעלה