שאלות נדושות

ערןגליק

New member
שאלות נדושות

אני מתגורר כרגע בחו"ל ומתענין בחזרה זמנית לארץ. אני יודע שהשאלות שאני עומד לשאול הן נדושות ואני מתנצל על כך.רציתי לשמוע ממכם אנשי היי טק ממקור ראשון. שאלותיי: 1. מהם שעות העבודה הממוצעות בהיי טק הישראלי לתכנת בעל נסיון? אני יודע שיש ויש, אך בוא נשאל על רוב המקומות 2. מה הסיכויים לתכנת בעל שמונה שנות נסיון בעיקר ב ס++ למצוא עבודה? 3.מה רמת המשכורת שעלי לצפות אליה? ועם או בלי רכב? בתודה רבה ערן

ערןגליק

New member
תיקון טעות

2. מה הסיכויים לתכנת בעל שמונה שנות נסיון בעיקר ב C++ למצוא עבודה?

קצת תשובות למתכנת בעל 8 שנות נסיון ב ++C לא צריכה להיות בעיה למצוא עבודה היום, אבל זה תלוי גם במה בדיוק הרקע שלך. ב ++C אפשר לעבוד החל ממערכות מידע ועד למערכות Embedded, וכולל כל הדברים שבדרך. אפשר לתת לך תשובה טובה יותר אם תפרט קצת יותר באיזה תחומים עסקת. האם יש לך נסיון ישראלי, השכלה ישראלית או לחילופין השכלה/נסיון במקומות שהשמות שלהם מוכרים בארץ? זה יכול לעזור. אם הנסיון שלך כולו בחו"ל בחברות שאיש כאן לא שמע עליהן, זה יקשה. מה כוונתך "חזרה זמנית"? עד כמה זמנית? למצוא עבודה לשלושה חודשים יהיה לך כמעט בלתי אפשרי. לשלוש שנים - אפשרי. ואתה גם לא חייב להגיר את כל האמת מייד בראיון הראשון. לגבי שכר, יש בקישורי הפורום הפניות לסקרי שכר.

ערןגליק

New member
קודם כל תודה רבה על התשובות

אז ככה: יש לי נסיון ישראלי של שלוש שנים (חצי מהזמן) ותואר מאוניברסיטה (לא מכללה) ישראלית התמחות ב C++ בכתיבת אפליקציות על חלונות - כתיבה לחברות סלולר. כמה קשים ראיונות העבודה בארץ? מהם שעות העבודה הממוצעות?

באמת שאי אפשר לענות על זה מה זה ראיון "קשה"? אותו ראיון יכול להיות קשה לאדם אחד וקל לאדם אחר. המטרה של ראיון היא לבחון את ההתאמה שלך לתפקיד. ראיונות משתנים מחברה לחברה, ממראיין ולמראיין ומתקופה לתקופה. כנ"ל שעות עבודה. אם אני אגיד לך שאני עובד 10 שעות ביום חוץ מבתקופות מיוחדות (לפני הוצאת גרסא או לפני דד-ליין ללקוח) זה יעזור לך? יש שעובדים יותר, ויש שעובדים פחות.

avihil

New member
השעות משתנות. אבל בחברות קטנות

בעקר סטארט אפ, עובדים גם עד 21 ו22. לעמת זאת בחברות גדולות שמפתחות בקצב שלהן יש הרבה עובדים שעובדים 9 ו 10 שעות על השעון (בגדול).

motior

Member
בחברות סטארט-אפ

עובדים עד 21 ו22 , אבל החל מ10 וגם 12 כך שבסיכומו של דבר לא עובדים כ"כ הרבה...

למעלה