שאלות מתחיל

gabimaor

New member
שאלות מתחיל

שלום אני וחבר שלי משחקים כבר מספר חודשים סקווש. מכיוון שמעולם לא למדנו את רזי הענף הייתי רוצה לשאול מספר שאלות. מה פשר השימון על הכדורים? מה התכונות של 2 נקודות צהובות,נקודה אחת ונקודה כחולה וכו'.... אם איזה כדור הייתם ממליצים לשחק? האם יש דגם מסוים של מחבט שמומלץ למתחיל?אני מדבר על משהו סביב ה 300 שח. כל עצה תתקבל ברכה. תודה

oferbar

New member
אז ככה

קודם כל ברוכים הבאים: לגבי השאלות: נקודות על הכדורים מציינות "מהירות", לומר נקודה אחת זה כדור "מהיר" יותר, 2 נקודות, פחות מהיר, וכחולה ואללה לא זוכר. מה שזה בעצם אומר זו מידת התחממות הכדור. כדור חם יותר טס מהר יותר. לכן במקומות קרים משחקים עם נקודה אחת ובמקומות חמים יותר (ישראל) שתי נקודות. כמובן שזה לא מחייב ואפשר לשחק גם עם כדורים אחרים לפי הצורך. בארץ למיטב ידיעתי מוכרים בעיקר כדורים עם שתי נקודות צהובות. מחבט מומלץ? כזה שמתאים לך ליד ולכיס. תתחיל עם משהו פשוט ותתקדם לפי הצורך. יש הרבה סוגים כמו head או קרקל או פרינס, וילסון, ועוד שבטח שכחתי. יש מאמר בפורום לגבי המלצות להתאמת מחבט (באנגלית) בעקרון זה עניין של משקל וחלוקת המשקל, וכמובן חומרים ממנו המחבט עשוי, המיתרים וכולי. וכל שחקן יגיד לך שהמחבט שלו הכי טוב, וזה כבר ענין של טעם
בהצלחה

YoNaTaNy

New member
בקשר לכדורים..

כדור עם נקודה כחולה קופץ הרבה יותר גבוה מהכדורים הרגילים.. וכדור כחול לגמרי קופץ באופן מוגזם כמו כדור רקט בול. בקשר למחבטים, אתה יכול לנסות את של הד וקרקל. אם אתה רוצה, אני אוכל לעזור לך לבחור במסרים. יונתן.

oferbar

New member
אני מאד ממליץ

לקחת כדור כחול אחד בבוקר זה מסדר את כל היום

למעלה