שאלות מתחילים...

senseBOP

New member
שאלות מתחילים...

שלום לכולם. אני מתכוונן לחפש בקרוב דירה בפעם הראשונה בחיי, ורציתי לקבל קצת דעות עצות וטיפים לגבי מה צריך לשאול, גובה שכר דירה מומצע, תנאים ספציפיים לבדיקה וכו'. אני מחפש דירה באיזור הרצליה, או במרחק נסיעה הכי קצר להרצליה פיתוח ברכב, העיקר לא להיות ביותר מדי פקקים בבוקר. מה טווח המחירים הסביר לאיזור הרצליה? אני מחפש דירת שני חדרים. בעלי חיים לא חשוב לי, ורצוי שתהיה צמודת קרקע. האם זה מעלה את המחיר? בכמה? אם זו לא חוצפה גדולה מדי, אודה לכם אם תוכלו לומר גם מהי ההוצאה הממוצעת לחודש, כולל אוכל, מים, חשמל, מיסים ושאר ירקות. המון המון המון
מראש לכל העונים
אני יודע שהעלות החודשית לרווק בדירת שני חדרים אמורה לעלות כ-6000 שקל, כולל הכל, אבל הייתי רוצה לדעת קצת יותר במדיוק מה העלויות. שוב, תודה רבה.

gal-or

New member
תסתכל על מודעות בעיתונים

מקומיים וגם באינטרנט. עדי

senseBOP

New member
הכוונה היא פחות לשכר הדירה ויותר...

לגבי הוצאות נילוות כמו חשמל, מים, ארנונה, כאלה. כמה יוצא בסך הכל התענוג הזה של לגור בהרצליה. או בעל מקום אחר לצורך העניין. ההוצאות השוטפות הן אותן הוצאות.

Jazz Singer

New member
ההוצאות השוטפות הן לא אותן הוצאות

ארנונה זה דבר משתנה ממקום למקום ובהתאם לגודל הדירה. חשמל מים וכאלה הם תלויי שימוש, ככל שתשתמש בהם יותר הם יעלו לך יותר. לגבי שכר דירה, זה תלוי איפה אתה מחפש (ואם זה בהרצליה אז איפה בהרצליה) ומה גודל הדירה שאתה מחפש.

למעלה