שאלות מתחילים...

מצב
הנושא נעול.
שאלות מתחילים...

שאלות מתחילים...
היי אני אדי, בן 17 מערד, פתחתי תיק השקעות וירטואלי באתר גולדטיפ ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתעזרו לי: 1. איך אני יודע במה להשקיע? 2. מה זה מכפיל הון והאם הוא נמדד ע"י אותן יח' בכל אתר? 3. כיצד אני יודע מתי לקנות ולמכור מניות? תודה!

LeonB

New member
כמה תשובות...בהצלחה

שאלות מתחילים...
היי אני אדי, בן 17 מערד, פתחתי תיק השקעות וירטואלי באתר גולדטיפ ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתעזרו לי: 1. איך אני יודע במה להשקיע? 2. מה זה מכפיל הון והאם הוא נמדד ע"י אותן יח' בכל אתר? 3. כיצד אני יודע מתי לקנות ולמכור מניות? תודה!
כמה תשובות...בהצלחה
שלום, בקשר לשאלות 1 ו3 ...זה השאלות שכולם מחפשים עליהן תשובות. יש הרבה דרכים לדעת מה לקנות ומתי למכור, אם תעיין פה בפורום אולי אפילו תלמד כמה שיטות. שאלה2-מכפיל הון זה שווי שוק חברה מחולק בהון העצמי של החברה. יש רק יחידת מדידה אחת. אגב גם אני בן 17 וכבר שנה שאני מתעניין בשוק ההון. גם אני התחלתי מאתר גולדטיפ והפורום הזה ואני יכול להגיד ששניהם עזרו לי הרבה בהבנת הנושא עד כדי כך שהורי מפקידים סכומים גדולים להשקעה. כמובן שאני לא משקיע אותם כמו בחשבון הוירטואלי אבל עדיין יש רווחים.

biz man

New member
קודם תלמד את הבסיס

שאלות מתחילים...
קודם תלמד את הבסיס
אחר"כ תפתח חשבון וירטאולי. פעם ראית מישהו עובר בגרות במתמטיקה בלי שהוא יודע חיבור וחיסור? איך אתה רוצה להצליח (אפילו בוירטואלי) אם אתה לא יודע את הבסיס של הבסיס? קודם לומדים 1+1 לפני שלומדים את לוח הכפל, מסכים? תעשה אותו דבר במקרה הזה. קנה ספרים, קרא באינטרנט ואחר"כ תתחיל בוירטואלי. אני לא רואה כל היגיון לקנות מניות, גם אם זה וירטואלי בלי ידע בסיסי לפחות. ללמוד מזה הרבה לא תלמד.

MINSA

New member
תשקיע בחברה

שאלות מתחילים...
תשקיע בחברה
לא במניה

מצב
הנושא נעול.
למעלה