הרגע שלפני I
New member
שאלות מצפה רמון
בסוף השבוע נטייל כל המשפחה באיזור מצפה רמון, נלון בחדרי הפנימיה שפורסמו כאן לא מזמן.
אני מבינה שהולך להיות חם אבל לא צפוי שרב כמו שהיה לאחרונה.
1. מקום לאכול א. ערב - מחפשים מסעדה זולה, או יותר טוב - חאן או מאהל בדואי באיזור שמציע ארוחות ערב.
או איזה חניון עם שולחנות בקרבת מקום שנעים לעשות בו על האש.
2. עד כמה חמור נושא הפריצות לרכבים במכתש? אני מודאגת בצדק?
3. מסלולים -
המטייל הצעיר ביותר בן 5, אבל חשבנו שאולי נתפצל ומטיבי הלכת יטיילו במסלול אחר באחד הימים כדי שהנוער לא ישתעמם. אז אני צריכה לחשוב על כמה "מסלולי משפחות" (אפשר גם בדרך למצפה) ועל מסלול מטיבי לכת של 6+ שעות.
מה דעתכם על התכנית הבאה?
חשבתי למטיבים - הר ארדון או מסלול ממצפה רמון לשן רמון (לפי זה- http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Tiyulim/maslulim/HarHnegev/HarHnegev1/ms1330.htm ) מה משניהם יותר מענין?
למשפחתי -
ביום הראשון - נחל חווארים ואולי עין עבדת.
ביום השני והשלישי - פרסת נקרות ומעלה דקלים (באיזה כיוון כדאי ללכת?), איזור גבעת חרוט והדייקים, גיא זוחלים וקיר האמוניטים.
ראיתי שיש גם מסלול מבית ספר שדה למצפה על קיר המכתש.
כדאי לטייל בעונה הזו בבורות לוץ?
אשמח לשמוע מה דעתכם או רעיונות למסלולים אחרים (לא חייבים מעגלי) או "אטרקציות".
תודה
נעם
בסוף השבוע נטייל כל המשפחה באיזור מצפה רמון, נלון בחדרי הפנימיה שפורסמו כאן לא מזמן.
אני מבינה שהולך להיות חם אבל לא צפוי שרב כמו שהיה לאחרונה.
1. מקום לאכול א. ערב - מחפשים מסעדה זולה, או יותר טוב - חאן או מאהל בדואי באיזור שמציע ארוחות ערב.
או איזה חניון עם שולחנות בקרבת מקום שנעים לעשות בו על האש.
2. עד כמה חמור נושא הפריצות לרכבים במכתש? אני מודאגת בצדק?
3. מסלולים -
המטייל הצעיר ביותר בן 5, אבל חשבנו שאולי נתפצל ומטיבי הלכת יטיילו במסלול אחר באחד הימים כדי שהנוער לא ישתעמם. אז אני צריכה לחשוב על כמה "מסלולי משפחות" (אפשר גם בדרך למצפה) ועל מסלול מטיבי לכת של 6+ שעות.
מה דעתכם על התכנית הבאה?
חשבתי למטיבים - הר ארדון או מסלול ממצפה רמון לשן רמון (לפי זה- http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Tiyulim/maslulim/HarHnegev/HarHnegev1/ms1330.htm ) מה משניהם יותר מענין?
למשפחתי -
ביום הראשון - נחל חווארים ואולי עין עבדת.
ביום השני והשלישי - פרסת נקרות ומעלה דקלים (באיזה כיוון כדאי ללכת?), איזור גבעת חרוט והדייקים, גיא זוחלים וקיר האמוניטים.
ראיתי שיש גם מסלול מבית ספר שדה למצפה על קיר המכתש.
כדאי לטייל בעונה הזו בבורות לוץ?
אשמח לשמוע מה דעתכם או רעיונות למסלולים אחרים (לא חייבים מעגלי) או "אטרקציות".
תודה
נעם