שאלות ממתחילה

moranroz1

New member
שאלות ממתחילה

שלום לכולם.... היום גיליתי את הפורום הזה..:)))) ואשמח לקבל עזרה... התחלתי לתפור לפני כמה שאלות וכל פעם שבא לי לנסות להתחיל משהו אני נתקעת מחוסר ידע... אני מחפשת לקנות בורדה לנסות להתחיל ובשום סטימצקי כמעט אין... הבנת שאפשר לעשות מנוי ? אשמח לקבל פרטים אם מישהי יודעת... כמה שאלות נוספות.. אשמח לקבל גזרות לפרוייקטים קלים להתחלה.... ואם מישהי תוכל להסביר לי מה זה ויניל?שעוונית? פליזלין?.. הבנתי שהם מקשיחים , אבל איפה אפשר למצוא אותם ואיך להשתמש בהם ?:) אני בטוחה שיבואו לי עוד שאלות ואשמח באמת לכל עזרה שהיא ולהמלצות למתחילים ..:))) תודה ושבת שלום !

היי../images/Emo13.gif

לגבי בורדה - לא יודע איפה חיפשת, אבל באמת לא נתקלתי בסטימצקי שלא היה בו. יש גם בצומת ספרים ממה שזכור לי. תגידי מאיפה את ואנסה לכוון אותך. לא הייתי מציע לעשות מנוי - בבורדה אחת אמורות להיות כמה גזרות בסיס שבהחלט מספיקות להתחלה, עם הזמן תוכלי לאסוף לך חוברות עם גזרות שמוצאות חן בעינייך, מיותר ולא נכון בעיניי לעשות מנוי, הגזרות חוזרות על עצמן ואת יכולה למצוא את עצמך עם חוברת שאין בה דברים שמוצאים חן בעינייך. ויניל - זה פולימר, כשמתכוונים לבד אז הוא מעין פלסטיק כזה דק ומבריק....קשה להגדיר חח. שעוונית - לא רואה איך היא מתקשרת לתפירה. פליזלין - הוא חומר שנועד להקשיח מקומות מסוימים בבגד שדורשים הקשחה, צווארונים חפתים וכו'. ישנם מספר סוגים המתאימים לסוגים שונים של בדים ולמטרות שונות. הם נדבקים ע"י חום, בגיהוץ, ואפשר להשיג אותם בחנויות סדקית. שבת שלום, בהצלחה, ונשמח לראות תוצרים

moranroz1

New member
תודה תודה..:)

אני גרה באזור השרון , ועד עכשיו לא מצאתי שם .. הבנתי שאפשר למצוא פשוט ישנים במחיר הרבה יותר זול .. האם זו אמת?:) ושוב המון תודה ... מקווה שבקרוב אני יסיים את השמלה שהתחלתי ואשמח לשמוע הערות :)

אמממ לצערי זה לא ממש האיזור שלי, אבל אולי יש

פה גולשים/ות מאיזור השרון, אני בטוח שהם יגידו אם הם מכירים. אם את צריכה בת"א אז שם אני יותר יכול לעזור לך. לגבי בורדות מוזלות משנים קודמות, נדמה לי שסטימצקי חיסלו את המלאי וכבר לא ניתן להשיג חוברות מוזלות.
. בכיף

moranroz1

New member
שאלה קטנה נוספת

יש לך המלצות לפרוייקטים ראשוניים להתחלה? ..שיש להם קישור ואיפה אני יכולה לקנות פליזלין?:))) תודה תודה ...

פליזלין קונים בחנויות סידקית.

הכי קל להתחיל מחצאית ישרה או בגזרת A, או מחצאית קומות עם גומי במותן.

למעלה