שאלות ממש חשובות...

תחת15

New member
שאלה דחופה

האם זה נכון שהחל מה1.1.2006 חוק המלווה לנהג חדש משתנה לחצי שנה?

Garbage CaT

New member
שאלה ממש חשובה..

שמעתי שמה-1.1.06 יהיו בתיאוריה 60 שאלות.. מישהו יודע אם זה נכון?

B B A

New member
משתנה לשנה. ואל תשכח גם את הסעיף

שמחייב כל נהג חדש בלבישת התחתונים מעל המכנסיים בזמן נסיעה. קיבינימט אנשים, תפסיקו כבר להקשיב להנפצות של החברים שלכם.

MrJacKasS

New member
יאללה סשן תגובות ציניות ..

סתם אין לי כוח לא זה לא נכון

B B A

New member
כן, זה נכון..

התאוריה תחולק בצורה כזו: 30 שאלות תאוריה כמו שהיו עד היום 10 שאלות על אנטומית הירבוע 10 שאלות על "השיר שלנו" ( יכול להיות גם "טלנובלה בע"מ) 5 שאלות על פרחי ארצנו 7 שאלות שמתוכן בחירה של 5 על אריק סיני ( או על דיוויד ברוזה אבל זה די נדיר)

B B A

New member
תלוי

רק אם אתה או המלווה מחזיקים ביותר מ-3 אלבומים של אריק סיני יש לכם האפשרות להמיר אותו באייל גולן.

אבל איך זה??

הרי כתוב במפורש בחוק התעבורתי מס' 1437/8 שכל המחזיק ברכבו מס' אי זוגי של אותו האומן יזומן למשפט אז איך אתה אומר לי שאפשר 3 אלבומים של אריק סיני???

B B A

New member
זה חופף בהתאם לאלבום הרזרבה

שע"פ החוק צריך להחזיק בתא המטען בצמוד למשולש.

MrJacKasS

New member
יש לציין

שמדובר רק בתחתוני בוקסר של דלתא תוצרת טייוואן אחרת חבל סתם לקבל שלילה מנהלתית ל-5 שנים ומאסר בפועל של שנתיים.

B B A

New member
מותר גם לא דלתא אבל בתנאי

שהתחתונים יהיו של טוויטי, דבר שכמובן גם מצריך היתר ברישיון.

MrJacKasS

New member
אני לא חושב

תחתוני טוויטי עלולים לסנוור את הנהג במידה ויסתכל על ידית ההילוכים לכן ההצעה נדחתה, אם זכרוני אינו מטעה אותי. מצד שני, אפשר לקבל היתר מיוחד מרשות הרישוי לתחתוני טוויטי אך זה מצריך בירוקרטיה ארוכה ותשלום רב.

אוראל1988

New member
עם מלווה מותר כל סוג של תחתונים../images/Emo35.gif

ומה העונש בנסיעה ללא תחתונים
בבקשה זה דחוף..

C T S

New member
עם מלווה מותר לך רק בוקסרים

כשנגמר המלווה יש הצעת חוק שאפשר לנסוע בערום.. היא תעלה חודש הבא. ד"א רק לנשים :p

רן88

New member
על נסיעה ללא תחתונים מקבלים

שלילה במקום ופסילה לכל החיים. זה אחד החוקים הידועים, כל ילד יודע מה הוא אומר (בערך כמו שכל אחד יודע שבעצור עוצרים...), אני מתפלא עליך.

למעלה