שאלות מונוקאפ

Koru

New member
בדיוק הבוקר קיבלתי חבילה ממך ../images/Emo13.gif

ועכשיו מחכה בקוצר רוח למחזור.. מקווה שאתרגל בקלות..

אסתר12

New member
מעולה

כן - זה "תסמונת" ידוע - שנשים רוצות מאוד שכבר יגיע הווסת כדאי שאפשר להתשמש במונקאפ (לי זה היה כמה שנים
) תקראי טוב את החוברת וכדאי מאוד לעשות "תרגול" עם המונקאפ לפני שמגיע הווסת. את צריכה לעשות התאמה של הצינורית (וקרוב לוודאי לגזור אותה קצת או הרבה) וזה יותר נעים לעשות את זה שאת לא בווסת כי את צריכה כמה פעמים להכניס ולהוציא... (פחות בלאגן
) בהצלחה וכמובן אם יש שאלות נוספות תרגישי חופשי ליצור קשר לטלפון 077-6262360 אסתר וינהורסט יבואנית מונקאפ לישראל מנהלת אתר "בשבילנו - מוצרים טבעיים האהבה"

שושונלה

New member
חחח בדיוק רציתי גם אני לכתוב שעשיתן לי חשק

בשרשור הזה לקבל מחזור...
(אבל ההנקה המלאה אצלי כנראה עובדת חזק... ואני רוצה מחזור גם בלי קשר למונקאפ, עם קשר לילד הבא...) ורד

אפשר להשתמש במון קאפ עם התקן?

אני רוצה לשים מירנה והבנתי שהוא משפיע על המחזור. יש קשר? מניעה לשימוש? לחכות ולראות קודם איך אני מגיבה להתקן?

עם מירנה בקושי יש דימום

(מנסיון של אחרות). כך שחבל על ההשקעה במונקאפ בשביל כמה טיפות. פד יומיומי אמור לעשות את העבודה.

אסתר12

New member
כן אפשר להשתמש במונקאפ גם עם התקן

אין בעיה לשלב את המונקאפ עם התקן - כי המונקאפ יושב מאוד נמוך בנרתיק ולא מפריע להתקן (שבתוך הרחם) וגם לא מפריע לחוט הקטן שיש בנרתיק. יש נשים אשר מבקשות מהרופא נשים לקצר את החוט אבל אם תשימי לב שאת ממקמת את המונקאפ נמוך ואת דורגת לשחרר את הווקאם לפני שאת מוציאה את המונקאפ (על ידי לחיצה בבסיס המונקאפ) לא צריך להיות שום בעיה. יחד עם זה - ידוע שהרבה נשים עם מירנה כמעט ואין להן ווסת בכלל, אז אולי כדאי לחכות ולראות איך הגוף שלך מגיב להתקן לפני שאת מחליטה איזה מוצר הגיינה נשית להשתמש. כמובן אין בעיה להשתמש במונקאפ גם כאשר הדימום הוא חלש מאוד, אבל תלוי בך ומה מרגיש לך נכון
אסתר וינהורסט יבואנית מונקאפ לישראל מנהלת אתר "בשבילנו- מוצרים טבעיים באהבה"

למעלה