שאלות מהלב ל - gali12

dolphin99

New member
שאלות מהלב ל - gali12

ראשית התוודאות קלה, אני עוקב אחר התנהלותך בפורום ואני מלא התפעלות, כושר הביטוי שלך, היכולת שלך להישאר נינוחה וממוקדת, כושר המנהיגות הבולט מתגובותיך, והמוסריות שבך גורמים לי להיות באיזשהו מקום אמפתי כלפי אביך, לא ייתכן שגידל אדם לתפארת ללא שיהיו בו תכונות ראויות להערכה. ולכן ברצוני לשאול אותך מס שאלות אשר גם אם לא יזכו לתגובה אני מבין לאור המצב הרגיש שבו את נמצאת. 1. מה דעתך על הטרמפולינות המוצבות מול הים באזור הרויאל ביץ, האם נראה לך שזהו המקום המיועד להם, ומה דעתך על כך שמדובר בחבר מועצה, בעל תפקיד בכיר ברשות השייכת לעיריה, ואדם הממוקם גבוה ברשימת רפי, האם הרגשת אי נוחות לאור העובדה שרב עם המשטרה בבואה לשמור על החוק ולבקש לפנותו? האם הטרמפולינות יהיו שם לעד במידה ורפי יזכה בבחירות? 2. האם מר שיש ראוי לשמש כ-ס יו"ר חכ"א ומהו אותו ניסיון שהוא מביא איתו לתפקיד, האם את היית ממנה אותו לתפקיד במידה וחכ"א הייתה חברה פרטית שלך? 3. איך את מרגישה עם הטקטיקה הסמויה שנועדה לערער את אמינותו של מאיר וההנחיות בכל הזדמנות לדבר על "הכפשות" ועל כך שהוא משקר לתומכיו (אנא תשובה אמיתית ולא "נגררנו לזה"). 4. מה דעתך על הטקטיקה החדשה שנועדה לגרום לתומכי מאיר לא להצביע ביום הבחירות האם אין פגיעה בדמוקרטיה היקרה לכולנו. 5. האם השימוש בפנסיה של אשתו של מאיר לא בזויה במקצת לאור העובדה שהדין שווה בפני כולם ואביך ביניהם. 6. מדוע לא השתמש אביך בנסיונו וקשריו על מנת לבטל את גזירות הממשלה לתושבי אילת, או כל דבר אחר שניתן היה לעשות למען העיר בתקופת פרישתו, האם צריך להיות ראש עיר לשם כך? האם לא לשם כך מקבל הוא פנסיה מוגדלת לשארית חייו? למלונות לעומת זאת תמורת תשלום ידע להשתמש בקשריו. בכל מקרה שיהיה לך באופן אישי בהצלחה, אילת זקוקה לאנשים כמוך וכולי תקווה שתגדלי פה את משפחתך, תודה,

dolphin99

New member
ושאלה אחרונה ברשותך.

מה הרגשת על ההשוואה של לימור להב בין הסיבות שהביאו לשואה ושתיקתם של תומכי הוכמן, אנא קראי שוב את תגובתה, אין פה מקום לטעויות או פרשנויות למה התכוונה.

phaz

New member
דולפין99 - מצ"ב דברי לימור להב

דברי לימור להב - "אנשים משכילים והגיוניים איבדו פרופורציה ומקבלים את דבריו ואת טענותיו של מאיר יצחק הלוי כתורה מסיני! מדברים על גטאות? בבקשה! בגלל אנשים כמוכם שלא שאלו שאלות, ונסחפו אחרי אמרות השקר והבטחות השווא נרצחו 6,000,000 יהודים." אין מקום לטעויות או פרשנות אלא רק לבקשת סליחה ומחילה של לימור להב ממאיר ותומכיו, כל עוד זה לא נעשה היא בגדר מוקצת מחמת המיאוס. לימור עוד רצתה להיבחר למועצת העיר ולייצג את תושבי אילת - מעניין מה יש לטומי לפיד משינוי להגיד על חבריו שבחרו להצטרף לרפי, כאשר אחת כמו לימור נמצאת שם. לצערי אני חושב שלשאלותייך האמיתיות לא תקבל שום תשובה ישירה ועניינית.

dolphin99

New member
מסתבר שהיה צדק בדבריך.

אכן לא קיבלתי תשובה ישירה וענינית.

אדון פז הנכבד!

כשאתה מפרסם דברים, במיוחד שנאמרו על ידי, מן הראוי שתביא את הציטטה המקורית ולא חלקים ממנה, אחרת אתה חוטא לאמת ומעוות אותה! בנוסף, ההודעה הוסרה ע"י מנהל הפורום ולכן אל לך להשתמש בה או בחלקים ממנה. מאחר ואתה מרשה לעצמך בכל הזדמנות לנסות ולפגוע בי ובשמי הטוב ולהשתלח בי באין מפריע, אני אאלץ, בסופו של דבר, לנקוט נגדך בהליכים משפטיים, לרבות חשיפת זהותך, על כל המשתמע מכך. מעבר לכך לא אוסיף. ראה הוזהרת.

*השליח*

New member
את תפסידי בכל ערכא משפטית../images/Emo88.gif

הודעה שכתבת בפורום באינטרנט לא שייכת לך יותר צריך לחשוב פעמיים לפני שאת כותבת אכן כתבת דבר נבזי המעיד על החינוך שקיבלת

phaz

New member
לימור להב !!!!

מה שפירסמתי הוא ציטוט אחד לאחד מתוכן הודעתך. אם יש לך את ההודעה המקורית את מוזמנת להציגה ולהיווכח שאכן הציטוט הוא מתוך דברי הודעתך, אם לא אבקש את יאיר להציגה למען כולם יראו את דברי הטעם אותם כתבת. אין אני מנסה לפגוע בשמך ואין אני משתלח בך. היחיד שהשתלח בציבור שלם של תומכי מאיר יצחק הלוי הוא את ולכן גם ציפיתי להתנצלות ודברי הבהרה מצידך על דברייך בפורום. הערה- מדוע הוסרה הודעתך? יכול להיות שהייתה חריגה בעוצמת שנאתה כלפי מחנה מאיר יצחק הלוי? לימור להב, בארבעת החודשים האחרונים הוסרו שתי הודעות מהפורום. שתי ההודעות נכתבו על ידי האנשים ממחנה הוכמן אחת דיברה על רצח רבין ולהודעתך היה את הכבוד המפוקפק להיות הראשונה המוסרת. אז במקום להגיד שאני/ו מכפישים או פוגעים בשם הטוב תסתכלו על הודעותיכם. שיהיה לך כל טוב,

hagara1

New member
עו"ד לימור להב

כל כך אופייני לנציגי מחנה הוכמן "לנקוט בהליכים משפטיים". לידיעתך אני ועוד רבים שקראו את דברייך הנבזים מצפים להתנצלות!!! ואת בשיא חוצפתך עוד מעיזה לרמוז שפז מוציא דברים מהקשרם??? לידיעתך שמך הטוב נפגע כבר מזמן! מדוע הוסרה הודעתך מהפורום? שמא נשאל את יאיר?

גברת לימור להב

סוף מעשה במחשבה תחילה . הפעם הצחקת אותי . את מנסה להתעלם מדברי השטנה שנכתבו על ידך . את מאיימת בערכאות משפטיות למי שעושה שימוש בדבריך הנילוזים. נכון , לא נעים שלא שוכחים מה אמרת . עוד הרבה זמן יזכרו את דבריך שיהיו לדראון עולם . במקום לאיים , פשוט יותר לבקש סליחה ולהודות שטעית . במה בדיוק תאשימי את מי שעושה שימוש ומצטט את דבריך ? בהעתקה ???? גברת נכבדה "סוף מעשה במחשבה תחילה " ותחשבי על זה . כי מתגובתך ניתן להבין שעדיין לא חשבת על מה שאמרת.

msp

New member
החוצפה שלך לימור!! ../images/Emo46.gif

מבקשת לא לצטט אותך כי ביקשת למחוק את ההודעה? האם לימור להב מסרבת לעמוד מאחורי מילותיה???? האם זו אותה בחורה, שרצתה לרוץ למועצה? עורכת דין חדשה? ומה היית אומרת לבוחרים שלך שהיו באים לממש את ההבטחות שלך אליהם? שהתחרטת ושישכחו מזה? עמדי על המילה שלך! מדוע ביקשת להשמיד את הראיות לדברים המזעזעים שאמרת, ודורשת להעלים את הנושא? אינך יכולה לעמוד מאחורי המילים שלך?? אמרת דברים מזעזעים, מזעזעים! ואני מתביישת בך! אני מזדעזעת איך רפי שם אותך ברשימתו, ואיך לא בעט אותך החוצה!!.

hagara1

New member
רמה 1

במתמטיקה,כמו בדמוקרטיה,האחד שואב כח ממספר האפסים שמאחוריו.

סנדו בר

New member
ש..ל....ו...ם לימור להב.....

שלום לימור להב שלום לאן נלמת לנו? מזה שלושה שבועות שלא שמענו ממך? מה קרה? חסרת לנו כאן בפורום פתאום נהיה משעמם כאן מה קרה ?הורדנו פרופיל ??קיבלנו פקודה ? עצם היותך עורכת דין מאוד מוערכת מקנה לך את האפשרות להגיש תביעה משפטית על כל נושא שנכתב כאן בפורום .רק חבל שאת כללי המשחק במקרה הזה לא את קובעת .מה לעשות.? מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא בבוקר למה יש לו קרציות. עד שלא תתנצלי למור להב הנכבדה וזו לא בושה להתנצל..... לא נכיר לא בך ולא בכישורייך כולנו עשינו טעויות ואם פגעתי בך בכול דרך שהיא אני מתנצל בפנייך דברי תמיד נאמרו בלהט הדיון . אנחנו בחרנו לכתוב בפורום מבחירה!!!!!!!!!!! לימור כן ומי שלא מסוגל לעמוד בזה זכותו וחובתו לא להכניס את עצמו . מילה שנאמרת היא מילה שנאמרה ומרגע שנאמרה יש רק שתי דרכים . אחת לדבוק באמיתותה שניים להכחישה ולהתנצל אם פגעה היא בציבור זה או אחר. כמשפטנית מוערכת מאוד בקהילה הקטנה הזו כאן באילת התנצלות היא לא מילה רעה.

eliran pretz1

New member
לימור להב אני מצפה ממך לגשת ליאיר

ולחשוף את כל הנמושות האלה שנמצאים תחת כינויים ולתבוע אותם הם לא ראויים לתגובה שלך כאן בפורום אלא לתגובה מידית בבית המשפט

*השליח*

New member
לפני שהיא הולכת ליאיר היא צריכה

להוציא צו בית משפט כי אם יאיר יחשוף בפניה הוא צפוי לתביעה משפטית באופן אישי ומעסיקו

hagara1

New member
אלירן הצחקת אותי

לתבוע מי שמבקש התנצלות? אתה חושב לפני שאתה כותב? אני בטוחה שבזה לימור תסכים איתי.

phaz

New member
ביקשתי התנצלות או הבהרה ותו לא

אז אלירן יקר תפסיק בבקשה לכתוב שאני משמיץ או מלכלכך. כתבתי בעבר וגם היום שיש דברים והקשרים שאסור לנו לעשות לעולם !!!!!!!!! ישנם 6 מיליון דרכים נוספות להגיד את דברייך ללא עירוב השואה אך משום מה נבחרה דרך נלוזה זו. תראה לי בבקשה היכן לכלכתי כפי טענתך. אני להבדיל אלף אלפי הבדלות כאשר פגעתי שלא במתכוון בשני אנשים בפורום לא התביישתי וכתבתי התנצלות פומבית. אין זה מוריד מערכך בעיני האחרים אלא רק מעלהו.

אילתי106

New member
עדיין ולמרות הכל מחכים להתנצלות

עו"ד לימור להב , כבן לניצולי שואה , עדיין אני ממשיך לדרוש את התנצלותך ואמשיך כך אחת לשבוע בפורום זה ובכל מקום אפשרי!!! מה שבטוח הוא שגם אם תישארי העו"ד האחרון באילת כף רגלי לא תדרוך במשרדך !! את היא זו אשר התחילה את גילגול/עירוב השואה בקמפיין !!! את היא אשר תיזכר ככזו !!! בגללך התגלגל "כדור השלג" עד לכתובת הנאצה (ואת הדבר הזה אני משוכנע שאת פוסלת ושוללת) ותקיפת אחד הפעילים בבי"ס היובל בקריאות "אתה נאצי ובני משפחתך נאציםם). עו"ד להב , עשי עם עצמך חשבון נפש - ו.... ה ת נ צ ל י !!!

למעלה