שאלות ל``רב`` יזדי

חכם ששמועתו רעה !

כמדומני שמחוייב נידויי, רק בגלל הרכלנים. ויעויין במ``ק כמדומני בדף יז, למרות ההיתר לנהוג כרבי אלעאי, ואף כי מרבית הדיינים נהגו על פיו, עכ``ז אסור להתפש ! ואם לא ינדו אותו, הלא מתחלל שם שמים.

יש ויש !

שלמרות בן ה 90 אף כי אוזניו כבדו משמוע, עכ``ז נגלו לאוזניו דברי כל עם יהוה המעבירים בגנות בניו. ואם ייתכן שכל העם יישגו בהעברת שמע שוא, ובלשון הרע דמיתאמרא בי תלתא, שהלא כל האומר בני עלי חטאו אינו אלא טועה, בהכרח שיתכן עשן בלי אש

יש את הענין של מי שאינו מוחה נתפש בעוון הדור

אבל זה חס וחלילה לא בא להגיד שהוא חטא את החטא!!! אלא זה קפידה בדקויות משמים!!!

האם מלקים על דקויות ?

מילא -מלקות, אולם אם בא``י היו נמנעים מלנדות תלמיד חכם, והיו מסתפקים במלקות, ואם על לא טובה השמועה, לא די שמנדים תלמיד חכם, אלא ראש ישיבה שהוצאה עליו שמועה, אינו חוזר לשררתו לעולם! והטעם ``עם יהוה מעבירים`` ובהכרח שאין מדובר בדקויות, אלא באיפה ואיפה.

שאלות ל``רב`` יזדי

1)כבודו עסוק, ולכן עורך פגישות על אם הדרך במכונית בעלת החלונות הכהים?! [בסמטאות המושבה הגרמנית וגבעת המבתר] /tapuzforum/images/emo41.gif 2) למה כבודו לא מפרסם את שעות קבלת הקהל במרפאת השיניים? /tapuzforum/images/emo41.gif 3)לכבודו אין מקלדת בבית, שהוא צריך ללכת לבית תלמידתו ל`הקלדות``?! /tapuzforum/images/emo41.gif 4)מדוע הקפת את רכבו של הרב שמואל פנחסי שליט``א בבריונים, יכול להיות שהוא יודע עליך דברים ``לא נעימים`` בלשון המעטה?! /tapuzforum/images/emo41.gif 5)מדוע הגעת עם 30 בריונים לבית הדין של הרב ברוך שרגא שליט``א, חשבת שרבנים מפחדים מתלמידיך שטרם התפקחו?! /tapuzforum/images/emo41.gif 6) היכן למדת להוציא ``ניצוצות`` וללחוש ``לחשים`` לנשות ישראל?! /tapuzforum/images/emo41.gif עוד שאלות לכבוד ``הרב`` יפורסמו מחר. *משה יזדי - ה` שונא זימה !!! *

ה` שונא לשון הרע!

ויותר מזה, את החוטא והמחטיא את הרבים! די עם זה כבר! הוא לא מעניין לא אותי ולא עוד הרבה גולשים. דדדדדדדדיייייייי מתי כבר יבא הגואל?

יהודיה1

New member
יישר כח גדול

בס"ד כל הכבוד לך, על כך אתה מעמיד על המקום אנשים המדברים לשון הרע אל תשכחו שבגלל לשון הרע נשרף בית המקדש עד מעט י"ז תמוז, ועדיי לא למדנו לקח אתה צודק, הוא פשוט משחק באש אני מכירה את הרב יזדי טוב מאד קודם קול רב גדול צנוע, ענר, גדול בתורה - הייתי רוצה לומר ספר תורה מהלך מי שכתב עליו, פשוט נשלח ללכלך, אולי בגלל שמפחדים ממנו ומגדולתו אסור לדבר לשון רע על רבנים ראו הוזהרתם וכל הכבוד לך יוסי מאש, על כך שאתה מוכח אנשים כאלה הקב"היחשב זאת לך לטובה

איצי נ

New member
הידעת?

שהרב ברלנד יצא נגדו בחריפות רבה. (אין לי דעה בנושא, רק ראיתי פשקוויל מהרב ברלנד)

למעלה